Jah csak azért mondtam Messit, mert ugye Pedri, Roberto, Busi, meg a többi kiskedvenc itt azért van felmentve az alibi tötymörgésért, mert hát Messivel mást nem lehet játszani.hajnesz írta: ↑2021.05.10. 15:54:09
Igazából nekem nem Messi jutott eszembe erről, hanem Piqué, mikor a PSG első meccsén ordítoztak Griezmannal egymásra, mert a francia "nem nyugtatta eléggé a játékot", vagy mi voltSajnos ide sorolnám Busit is, szerintem ő is emelné a hangját a 3. sprint után, ha elkezdenénk valami ilyesmit játszani
![]()
Igazad van, mindig volt különbség az angol és a spanyol foci között, mostmár azt se mondhatjuk, hogy a focink sokkal technikásabb, sajnos előbb, vagy utóbb változtatni kell, ezt mondtam Rakitic érkezésénél is, mostmár a legtöbb esetben nem elég a tudás, bírni is kell 90 percen keresztül a robotolást, amiben sajnos nem vagyunk épp a legjobbak, ahogy a ligából kb senki.
Hogyne.
nem hogy 90 percig, szerintem egy félidőt se bírunk 100%on pörögve.
még az EV csapat is félidőnként 1-2szer 5-10 percre fel tudott pörögni, jött ritmusváltás, stb.
itt meg a Granada ellen meg most az AtMa ellen is szinte egy fordulaton hoztuk le a meccseket.
én ezt a 3 védős vackot is elengedném, ez igazából annyiban volt hasznos, hogy Busi észhez tért, és talán jobban játszik mint tavaly, de legalábbis a hibái hátul redukálódtak.
Ennek akkor lenne értelme ha a 3 védő atomstabil lenne, a két szélen meg két 90perces lefel futógép lenne.
na mindegy, 3 meccs van hátra, be kell húzni, aztán várni a csodát, hogy az atletico meg a real is hibázik legalább egyet. bonyolítja a dolgot, hogy az atleticonak ki kellene kapnia, mert nyílván velük szemben is elveszítettük az egymás ellenit.