én meg pont attól félek h jövőre összeszedi magát a merci és akkor alonso ismét esélyes lesz...LG írta:Nem baj, mert jövöre a mclaren-be m1. Es ez tudjuk mit jelent
Formula 1
Nem baj, mert jövöre a mclaren-be m1. Es ez tudjuk mit jelent 

-
- aka Game90
Ezt a Schumi büntetést nagyon sajnálom. Alonso bunkóságával nem volt egyenértékű.doki írta:Ha Schumi kisebb büntetést kapott volna(ami eltúlzott volt),akkor Alonso (na meg a főnöke) egyből támadta volna!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Jol van naKralo írta:Nézz vissza milyen szerényen örültek Alonso kiesésének.LG írta: Azért lehet szerényebben is örülni, ugy h azzal másokat ne bántsunk meg.

-
- Entrenador del Barça
Az biztos,hogy mióta Alonso-nak jól megy,azóta a mezőny legnagyképübb tagja.Integet,mutogat,kiabál a csapatrádióba stb.Ha Schumi kisebb büntetést kapott volna(ami eltúlzott volt),akkor Alonso (na meg a főnöke) egyből támadta volna! 

Nézz vissza milyen szerényen örültek Alonso kiesésének.LG írta: Azért lehet szerényebben is örülni, ugy h azzal másokat ne bántsunk meg.

Miért Alonso nem csinált undorito dolgokat
A Hill-es esetnél még nem néztem az F1-et, 97ben kezdtem el. Akkor télleg ki akrta lökni a paraxtot, de meg is büntették igen keményen.

A Hill-es esetnél még nem néztem az F1-et, 97ben kezdtem el. Akkor télleg ki akrta lökni a paraxtot, de meg is büntették igen keményen.
Azért lehet szerényebben is örülni, ugy h azzal másokat ne bántsunk meg.barca99 írta:És ha vki meg nem suminak szurkol azt lehet b*szogatni????LG írta:Melkor, ha nem vetted volna éxre, a forumozok nagy része a Schumina szurkol, és nem elég h 4 körrel a vége előtt kiesik, erre még te is baxogatx..
ha vki beírja h milyen jó h kiesett kimi vagy alonso akkor várhatja a fikát ha kiesik sumi....
be is vitte egyenesen a boxba.Boixos írta:bakker ezt a két vészmadarat!!!!! mit paráznak??
innen már a felnin is bevinné a kocsit sumakker.

-
- Eurobarca Staff
Sokan akik szeretik Sumit én nem (sőt utáklom Alonsoval együtt) arra emlékeznek, hogy milyen szép pillanatai voltak, nem pedig arra, hogy mit csinált rosszul, vagyis inkább undoritóan, mert ezért nem véletlen, hogy 7xes világbajnokMelkor írta:Magyarázzátok már el nekem, hogy lehet egy olyan versenyzőnek szurkolni, aki KÉTSZER is úgy próbált világbajnok lenni, hogy az utolsó versenyen nekiment közvetlen riválisánakLG írta:Melkor, ha nem vetted volna éxre, a forumozok nagy része a Schumina szurkol,![]()
![]()
![]()
Sajnos egyszer - Hill ellen, akinek akkor szurkoltam - sikerült is neki, úgyhogy azóta számomra ő a világ legunszimpatikusabb versenyzője (bár ez számára túl megtisztelő titulus), és mindig ellene szurkolok!
Zidane-ról sem a "fejese" fog eszébejutni az embereknek.Már Rijkaardról sem mindenkinek a Rijkaardvs.Völler köpökrád című kétrészes párosjáték jut eszébve, hanem például az, hogy mit csinál itt a Barcánál
De persze aki utál valakit, abban a negatív dolgok maradnak meg és ez érthető is.
Összességében izlések és pofonok nem vagyunk egyformák(szerencsére

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- aka Game90
Sokat kockáztattak, most nem jött be nekik. Ennyi.Scorpio írta:Nem hiszem el, hogy a Ferrari így eltudja rontani! Biztos 4-5 pont helyet 0! Kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak majd!
A Renault interjúkra leszek kiváncsi.
- Melkor
- Entrenador del Barça
Magyarázzátok már el nekem, hogy lehet egy olyan versenyzőnek szurkolni, aki KÉTSZER is úgy próbált világbajnok lenni, hogy az utolsó versenyen nekiment közvetlen riválisánakLG írta:Melkor, ha nem vetted volna éxre, a forumozok nagy része a Schumina szurkol,

Sajnos egyszer - Hill ellen, akinek akkor szurkoltam - sikerült is neki, úgyhogy azóta számomra ő a világ legunszimpatikusabb versenyzője (bár ez számára túl megtisztelő titulus), és mindig ellene szurkolok!
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
úristen! button úgy néz ki mint akin rajtamaradt egy fél csubakka-jelmez.

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nagyon durva futam volt!! Ilyen jót rég láttam:)
A Ferrari team viszont nagyon elbszta... lehet hogy hiányozni fog ez a 4-5 pont a végelszámolásnál Suminak...
Na de sebaj, van még hátra 5 futam. Vesszen Alonso!!!!!!!!!
A Ferrari team viszont nagyon elbszta... lehet hogy hiányozni fog ez a 4-5 pont a végelszámolásnál Suminak...
Na de sebaj, van még hátra 5 futam. Vesszen Alonso!!!!!!!!!

És ha vki meg nem suminak szurkol azt lehet b*szogatni????LG írta:Melkor, ha nem vetted volna éxre, a forumozok nagy része a Schumina szurkol, és nem elég h 4 körrel a vége előtt kiesik, erre még te is baxogatx..

- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Igen, igen, igen, igen!!!! De la Rosa a második lett!!!!!! Egy barcelonai a második helyen, aki ráadásul Mercedeses!!! Nagyon örülök!!!
Gratula Buttonnak!!

Gratula Buttonnak!!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Legalább tuti h Button és de la Rosa kedvenc pályája a magyar lesz

-
- aka Game90
Végülis nem szurkolhat mindenki ugyanannak pl Schuminak.
Majd 3 hét múlva Schumi hoz egy pár pontot Alonsón.
Majd 3 hét múlva Schumi hoz egy pár pontot Alonsón.

Melkor, ha nem vetted volna éxre, a forumozok nagy része a Schumina szurkol, és nem elég h 4 körrel a vége előtt kiesik, erre még te is baxogatx.
Igy sajnos nagyon nehéz lex, mert Alonsonak elég mindig a 2. hely, még ha 8. lett volna Schumi
, akkor most nem aggodnék, de a remény hal meg utoljára, tett már ő csodát.

Igy sajnos nagyon nehéz lex, mert Alonsonak elég mindig a 2. hely, még ha 8. lett volna Schumi