Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én meg pont attól félek h jövőre összeszedi magát a merci és akkor alonso ismét esélyes lesz...LG írta:Nem baj, mert jövöre a mclaren-be m1. Es ez tudjuk mit jelent
Ezt a Schumi büntetést nagyon sajnálom. Alonso bunkóságával nem volt egyenértékű.doki írta:Ha Schumi kisebb büntetést kapott volna(ami eltúlzott volt),akkor Alonso (na meg a főnöke) egyből támadta volna!
Jol van naKralo írta:Nézz vissza milyen szerényen örültek Alonso kiesésének.LG írta: Azért lehet szerényebben is örülni, ugy h azzal másokat ne bántsunk meg.
Nézz vissza milyen szerényen örültek Alonso kiesésének.LG írta: Azért lehet szerényebben is örülni, ugy h azzal másokat ne bántsunk meg.
Azért lehet szerényebben is örülni, ugy h azzal másokat ne bántsunk meg.barca99 írta:És ha vki meg nem suminak szurkol azt lehet b*szogatni????LG írta:Melkor, ha nem vetted volna éxre, a forumozok nagy része a Schumina szurkol, és nem elég h 4 körrel a vége előtt kiesik, erre még te is baxogatx..
ha vki beírja h milyen jó h kiesett kimi vagy alonso akkor várhatja a fikát ha kiesik sumi....
be is vitte egyenesen a boxba.Boixos írta:bakker ezt a két vészmadarat!!!!! mit paráznak??
innen már a felnin is bevinné a kocsit sumakker.
Sokan akik szeretik Sumit én nem (sőt utáklom Alonsoval együtt) arra emlékeznek, hogy milyen szép pillanatai voltak, nem pedig arra, hogy mit csinált rosszul, vagyis inkább undoritóan, mert ezért nem véletlen, hogy 7xes világbajnokMelkor írta:Magyarázzátok már el nekem, hogy lehet egy olyan versenyzőnek szurkolni, aki KÉTSZER is úgy próbált világbajnok lenni, hogy az utolsó versenyen nekiment közvetlen riválisánakLG írta:Melkor, ha nem vetted volna éxre, a forumozok nagy része a Schumina szurkol,![]()
![]()
![]()
Sajnos egyszer - Hill ellen, akinek akkor szurkoltam - sikerült is neki, úgyhogy azóta számomra ő a világ legunszimpatikusabb versenyzője (bár ez számára túl megtisztelő titulus), és mindig ellene szurkolok!
Sokat kockáztattak, most nem jött be nekik. Ennyi.Scorpio írta:Nem hiszem el, hogy a Ferrari így eltudja rontani! Biztos 4-5 pont helyet 0! Kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak majd!
Magyarázzátok már el nekem, hogy lehet egy olyan versenyzőnek szurkolni, aki KÉTSZER is úgy próbált világbajnok lenni, hogy az utolsó versenyen nekiment közvetlen riválisánakLG írta:Melkor, ha nem vetted volna éxre, a forumozok nagy része a Schumina szurkol,
És ha vki meg nem suminak szurkol azt lehet b*szogatni????LG írta:Melkor, ha nem vetted volna éxre, a forumozok nagy része a Schumina szurkol, és nem elég h 4 körrel a vége előtt kiesik, erre még te is baxogatx..