Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ez igaz, akkor én végülis ezt vártam,de sajnálom is. Vacak érzés lett volna,ha nem levezetni megy el, mert nem lett volna jó egy ilyen klubikontól,ha riválishoz megy, de mégis. Messi akarva és akaratlanul is a megújulás egyik kerékkötője. Hozzá KELL alkalmazkodnia mindenkinek, az edzőnek őt kell boldoggá tennie stb.grgly50 írta: ↑2021.05.22. 22:55:01Barcelona: Messi döntést hozott a jövőjéről – sajtóhír
https://www.nemzetisport.hu/spanyol_lab ... ir-2827893
Megvolt ez az interjú?brownieheaven írta: ↑2021.05.21. 23:05:37Amúgy meg holnap jön az újabb mélyinterjú, gondolom amiatt maradt. Szerintem simán benne van, hogy a távozását jelenti be, túl nagy volt mostanában a csönd, Laporta meg nagyon belekezdett a megújításba.
Szerintem is igaz, de pont ezért járt valójában jobban Pep és Messi is,hogy nem lett közös kalandjuk. Mindkettő sokat veszthetett volna,mindkettőnek komoly kompromisszum kellett volna, nagy kockázat mellett. Ha valahova,hát a PSGbe még mehetett volna,de ott se nyert volna semmit,olyan peches az a csapat,szerintem elütött egy falka feketemacskát a buszuk,vagy nem tudom. Amúgy most is a PSG az esélyes szerintem,ott adnák meg legjobban neki amit szeretne:pénz, drága társak, pajtik, hasonló tisztelet és bánásmód,mint a Barcánál és azért a légkör is hasonló. De meglátjuk mi lesz.csababarca írta: ↑2021.05.21. 17:55:49Tény.
Viszont szerintem az is tény, hogy ha van valaki, akitől elfogadta volna a padot, és egy második félidőben beugrok a fáradt ellenfél ellen osztogatni szerepkört, az Pep.
De ez nyilván csak spekuláció részünkről, mint ahogy részedről is.
Tény.
Nagyon nem osztom ezt. Ebbe a mindenki is védekezik City-be nagyon nem illett volna Leo.
Szerintem ez nem sokat jelent. Azért fura lenne, ha egy búcsúmeccset sem hagyna magának, bár ki tudja.
Amit a Celta ellen lehetett látni az arcán a végén, amikor lesétált, az nagyon rossz volt. Teljes tehetetlenséget, kilátástalanságot láttam én legalábbis rajta. Ő szerintem elég könnyen kerül "maga alá", remélem, hogy inkább csak ennek szól ez a dolog. Besokallt, és kellett neki egy kicsit több szünet.
Bármennyire is fájdalmas dolgokat írtál, hiszen ki akarná, hogy Messi- aki számtalanszor elkápráztatott minket az elmúlt 13 évben- távozzon a csapattól, azt hiszem sok mindenben igazad van!! Ez van, vége az aranykornak.LG írta: ↑2021.05.15. 09:03:28Én a helyében nem maradnék. Úgy gondolom, hogy idén is messze voltunk az európai elittől, és nem hinném, hogy nyáron annyit alakul a klub, hogy követező szezonra jelentősen tudjunk zárkózni, de még szerintem 21/22-ben sem nagyon bízhatunk a BL-sikerben. A Ligában szintén leszerepeltünk a fő riválisok ellen.
Én csalódnék Messiben, ha itt maradna, és inkább a kényelmes, középeszerű focit választaná, ahelyett, hogy elmende egy top 5-ös európai klubba. Klubhűségről nem hiszem, hogy nagyon beszélni kellene, elég sok jó évet áldozott a pályafutásából a hanyatló csapatra, a tavaly nyári cirkusz után pedig nem hiném, hogy föl lehetne róni neki, ha azt mondaná, köszönöm, ennyi elég volt.
Nekünk is az tenne jót, ha menne, és végre elkezdenénk az új csapat felépítését (persze a többi öregnek ugyanúgy menni kellene. )Mielőtt a Messi-fanok ugranának, nem azt várom el, hogy nélküle javuljon a csapat, hiszen világos, hogy közvetlenül visszaesés fog következni (bár innen már nagyon nincs hova), de mondjuk 2-3 év alatt összeállhat egy új, ütőképes csapat. Ha Messiékkel húzzuk ezt, akkor majd később jön el az 2-3 éves építkezési idő, és akkor 2025-ig már nem nagyon kell reménykedni semmi jóban.
Arról meg lehet álmodozni, hogy Messi körül megfiadalodik a csapat, aztán még lesz egy nagy dobása itt, csak nem érdemes. Nekem legalábbis ez a szezon megmutatta, hogy kár ebben bízni.
Na ja, Juninho egészen más szint volt,mint Messi vagy bárki más,göcögök is mikor valakik Messi vagy Ronaldo szabadjaitól vannak elájulva. Mindketten rengeteget gyakorolják,ez egyértelmű, Juninho is biztos gyakorolt,, de neki földöntúli tehetsége volt. Amúgy máskülönben játékosnak sem volt rossz, de a szabadrúgás az nála ordító gólhelyzetnek számított. És nem csak a két kedvenc szögéből a 16-18méteres sávban,hanem a félpályán túl nem sokkal már ott volt az ő távolsága.bence0330 írta: ↑2021.05.06. 00:24:20Juninho-t nem foghatja be - ennek kivételesen nem is szurkolok, az fickó valami döbbenetes volt, emlékszem, hogy mindig néztem valahol valami összefoglalót az adott Lyon meccsből gyerekként, és vártam, mikor kap végre szabit a Lyon...Nero. írta: ↑2021.05.03. 10:32:002021ben 26 meccsen 26 gól és 9 gólpassz.
Adjuk el
https://www.google.co.uk/amp/s/www.thes ... dinho/amp/
Kiváncsi vagyok, hogy ez a rekord meglesz-e neki.![]()
Juninho-t nem foghatja be - ennek kivételesen nem is szurkolok, az fickó valami döbbenetes volt, emlékszem, hogy mindig néztem valahol valami összefoglalót az adott Lyon meccsből gyerekként, és vártam, mikor kap végre szabit a Lyon...Nero. írta: ↑2021.05.03. 10:32:002021ben 26 meccsen 26 gól és 9 gólpassz.
Adjuk el
https://www.google.co.uk/amp/s/www.thes ... dinho/amp/
Kiváncsi vagyok, hogy ez a rekord meglesz-e neki.