Ha ez igaz, akkor én végülis ezt vártam,de sajnálom is. Vacak érzés lett volna,ha nem levezetni megy el, mert nem lett volna jó egy ilyen klubikontól,ha riválishoz megy, de mégis. Messi akarva és akaratlanul is a megújulás egyik kerékkötője. Hozzá KELL alkalmazkodnia mindenkinek, az edzőnek őt kell boldoggá tennie stb.
Én eddig szurkoltam,hogy még egy évet maradjon az edző, mert a fotelszakértő kollégák bár teljesen amatőrnek tartják,nagyon mélyről jött vissza a csapat, túlnyomó többségében élvezetes játékot játszottunk (ez évek óta nem volt így). És igen,millió helyzetet kihagytunk,de legalább nem csak az az értelmetlen nálunk a labda,de nulla veszély a taktika volt.
De Koeman kevés volt a csk-kal szemben. Nekik bérült helyük és szerepük van. Ha Laporta megbontotta volna őket,Koeman építhetett volna tovább. De így tökmindegy,akkor jöjjön egy új és meglátjuk hogyan kezeli a csapatkapitányokat. Remélem nem igaz,hogy tényleg Agüero miatt marad Messi,mert az külön gáz. Majd jól elküldjük Firpot,BWt,Trincaot és Puigot,akiknek a legkevesebb szerepük volt a kudarcokból, Piqué,akinek semmi szüksége a fizetésére,majd jól megfelezzük,ja és Busi fizuját is.Mert,hogy ez olyan sokat számít és ha fele ennyi a bér,akkor az biztos,hogy kevesebbet hibáznak..? Messi a PSGben bizonyíthatott volna,lett volna BLre is esélye és talán egy új közegben ő is jobban elfogadta volna azt,amit egy Barcában nem fogad el.
Na akkor majd Agüero helyett is lehet futni, már,ha nem sérült.