csababarca írta: ↑2021.07.14. 17:06:35
Miért csak Messinél fontos ez, hogy ne szarozzon az elnök?
A többi balfék "legenda" esetében miért nem ezek a hangok vannak? Az szerintem nem oké, hogy egy legendát kiteszünk, a többi meg ugyanígy itt marad rontani a levegőt. Ezért szorgalmaztam a teljes rebuildet, Alba, Roberto, Piqué, Busquets is out ha Messivel nem hosszabbítunk, úgy lett volna értelme.
Lenglet-Piqué hosszabbításnál még tapsoltunk is, hogy jajj de jó, kevesebb fizu. 3 éve nem teljesítenek semmilyen szinten, de tapsvihar volt mert 5 évvel megtoldották a szerződést.
Érdekes ez a hozzáállás azért.
btw, szerintem se egy jó deal, én egy 2 plusz 1 év opciót adtam volna max, 20 millás fizuval, ha kell kell ha nem nem.
az, hogy utána milyen pozícióban lesz, jó kérdés.
de így is jelentős bértömeg csökkenés keletkezik, itt most ez volt az elsődleges. gondolom.
Visszaolvastam Lenglet topicját 2019 végéig. Senki se örült a hosszabbításának, csak szidása és cikizése ment, egy-két felmentéssel hogy cserének jó lenne csak ne kezdjen.
Pikéét nem kell visszaolvasnom mert egyértelmű hogy mindenki a csapaton kívül akarja látni. Amit állítasz megint közel sincs a valósághoz.
Roberto és Piké tuti selejtek akiktől szabadulni kell. Robit még a Barca szerelmes LE se vitte ki az EB-re xd Pedig ő aztán használta minden poszton annak idején. Teljesen leépült a csávó.
Busi meg Alba teljesen rendben vannak, Businak kell egy csere, Alba mellé meg stabil belső védő aki tud fejelni és kisegíti hogy neki max sprintelnie kelljen mert mást nem tud (ütközni, faultolni, ugrani stb). Asszem az ő fizujukkal nincs is baj. Grizi is vagy elmegy vagy kevesebb fizuért marad. Dembele Umtiti és Lenglet kapják az utálatot rendesen, tőlük ezt nem hiányolhatod
Amit ígértél volna Messinek az lett volna az ideális. Gondolom nem fogadta el, Laporta meg becsicskult és nem akarta azzal kezdeni az elnökségét hogy elveszti Messit, jó ez így igazából, mert bár felületi kezelés, de legalább így tudunk indulni jövőre a bajnokságban :DD
Én örülök hogy marad így is, de jó lett volna ha példát mutat és tényleg enged a fizujából, nem csak csúsztatja. Akkor is fizetni fogunk neki amikor a tengerparton koktélozik, kb annyit amennyit egy Mpabbé keres a P$G-ben. Nem jó deal, de legalább lehet egy rendes búcsúja.
Még az is lehet hogy jövőre elmegy pénzért és megússzuk a fizuját miután teljesen kiábrándult Koeaman hülyeségeiből

VB-re úgy se akar majd Barcelonás szerződést mert rossz ómen
Deluigi úgy látod a 18% nagyobb? Akkor értelmezd újra ki mit mond. Örülünk hogy marad, csak jobban örültünk volna ha kisebb fizuért marad. Ez csak egy újabb sunyulás a pénzügyekkel hogy megússzuk a balhét.