2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
szerintem ez két külön dolog, úgyhogy jah:D
A legszebb az lenne, ha nem tudnánk regisztrálni, de a fizetést adni kénecsababarca írta: ↑2021.08.11. 10:54:51Gondolom nem opció, pont amiatt mert nekik van élő szerződésük, ami már regisztrálva van, az újak meg még nem voltak regisztrálva a ligánál.davi10 írta: ↑2021.08.11. 10:48:11Amúgy lehet hülye kérdés, de ha határidőre se mennek el, akkor olyat nem lehet, hogy nem Depay-t meg Garcia-t, hanem Pjaic-ot meg Umtiti-t nem regisztráljuk a ligába?
Szomorúan nagy a csönd, múlthéten még az volt, hogy Pjanic a Gamperen már ellenünk fog játszani, Braith-ért állnak sorba a PL-klubok, erre napok óta semmi.
Ez lehet a bökkenő.
Gondolom nem opció, pont amiatt mert nekik van élő szerződésük, ami már regisztrálva van, az újak meg még nem voltak regisztrálva a ligánál.davi10 írta: ↑2021.08.11. 10:48:11Amúgy lehet hülye kérdés, de ha határidőre se mennek el, akkor olyat nem lehet, hogy nem Depay-t meg Garcia-t, hanem Pjaic-ot meg Umtiti-t nem regisztráljuk a ligába?
Szomorúan nagy a csönd, múlthéten még az volt, hogy Pjanic a Gamperen már ellenünk fog játszani, Braith-ért állnak sorba a PL-klubok, erre napok óta semmi.
Szerintem lesz még legalább egy eladás, de ha mégsem, a szükségszerű bércsökkentés meglesz szerződésbontással, efelől szerintem ne legyen kétségeink, Depay, Garcia, Emerson tuti itt lesznek hamar, Agüero meg ráér még pár hétig. Az utolsó napig szerintem kivárunk, hátha megy természetes úton is, akár eladással, akár jelentősebb bércsökkentéssel. Ha nem, akkor jön ez a vészmegoldás, és tippre ez Umtiti lenne, mert neki elég magas a fizuja, és kegyvesztett is. Az mondjuk pech, hogy elvileg elég jó fizikális állapotban van, és lehet, hogy korrekt védő is lehetne megint, de ez van. Akivel én bontanék, ha muszáj lenne, és mondjuk csak egyet kell választani, az Dembélé, aki szerintem hozzáállásában, játékában, fizikai állapotában, fizetésében sem illik ide, plusz most még ugye botrányban is volt, ráadásul vannak helyettesek oda bőven. Oké, őt télen akár pénzzé is lehetne tenni Umtitivel ellentétben, de valahogy azt is kétlem.csababarca írta: ↑2021.08.11. 10:43:01Ha nem tudjuk regisztrálni az újakat, az megint egy nagy pofon, főleg Depay és EG esetében lenne égető megoldást találni.
De mondjuk minek hoztunk ide 4 embert, akkor még nem tudták, hogy nem fognak beférni?
Ettől függetlenül mondtam már akkor, takarítani kellett volna először, ha nehéz, ha nem, az lett volna a fő feladat.
Nehéz lesz mostmár, tekintve, hogy ha Pjanic fizuja ki is esik, akkor se vagyunk még meg.
gondolom ez a kvartett is egy 20ast zsebre tesz így együtt alsóhangon.
A többiekkel is megy, legalábbis néhányukkal. Umtitivel Koeman és Alemany is közölte, hogy jobban jár, ha megy mert itt nem számolnak vele. A francia reakciója az volt, hogy csak top klubba megy. (gondolom ott játékért valamennyit a fizetéséből is leadna) Moriba annyiból más, hogy neki még most kezdődik a karrierje, Azért belegondolva, ha egy ilyen kölyöknek "engednek", akkor a többiek biztosan nem mennek bele semmibe. De azt is vegyük figyelembe, hogy nem lehet mindenkit, főleg ilyen 100+ milliós játékosokat ingyen dobálni. Lehet, hogy a béreket megúsznánk, 1-2 év múlva nagyon meglenne a böjtje, zéró bevétellel nem lehetne mit csinálni, csak még lejjebb csúszni. Amúgy a hírek szerint egyre kevesebb az esély a maradásra. Ha minden igaz Laportáék adtak az ügynökének egy dokumentumot, hogy mit nyújt a klub a maradásas fejében, de erre még nem jött reakció. Azt hallani, hogy a Chelsea mellett most már a Lipcse is opció.vg99 írta: ↑2021.08.11. 08:31:51Nem ertem, hogyha Moribaval mehet a keménykedés, akkor a többiekkel miért nem.
Lehet, h nem B csapat, de 1 percet nem játszol fiam. Elég nagy a keret.
Coutinho fizuja és a Poolnak az újabb talan 20 millió miatt sem szabad jatszania,
Gríz es Brat eladásától meg talan megijedtek, pedig még most kellene. Puig, Demir, Collado, Nico, Gavi, stb. Itt vannak, jöjjenek!
Ez, hogy nem játszatjuk és majd magától elmegy nem megoldás. Dembélé pl. jövőre ingyen megy, ahogy SR és még jó páran. Umtitit pedig ha felvágod a lelátóra csak adsz a sz--nak egy pofont. Nem úgy néz ki, hogy ez meghatná, jövőre emiatt pláne nem kellene a kutyának se, aztán még egy évet boldogít minket és megy ingyen. És persze rengeteg túlfizetett játékos van, de azért egynémelyik azért meghatározó, még ha a teljesítmény/bér arány nem is stimmel.bence0330 írta: ↑2021.08.10. 09:38:18Nekem is ez a bajom. Ez a kettős bukta. Ez az irreális fizetés ügy kellemetlen, de túlélné a klub, ha legalább szakmailag nem bukna bele. Demir példája nagyon jó - amúgy nyilván nem gáz, ha B-ben van egy évig, és néha feljátszik, csak azt nem akarom, hogy ez egy túlfizetett nagy név miatt történjen meg. Nagyon nem.LG írta: ↑2021.08.10. 08:59:22
...A hatalmas probléma, hogy megbukott, túlfizetett játékosok itt vannak, és ha itt vannak és éppen egészségesek, akkor játszani is fognak, mert ennyi pénzért nehogy már a padon/lelátón üljenek. Ezzel pedig duplán okoznak kárt. Ha már nem tudtunk tőlük megbszabadulni, legalább ne játszanának, és akkor jövőre egy év mellőzés után talák ők is visszavennének az igényeikből, és hajlandóak lennének a teljesítményükhöz méltó ajánlatot elfogadn........
Katasztrófa, ami ennél a klubnál folyik.![]()
Fatit bizonytalanság miatt kivéve az egyenletből, ha egy jövőből jött ember azt mondaná, hogy a jelenlegi keretből egy játékos egy nézőcsalogató klubarc, akár klasszis lett, és meg kellene tippelnem, ki az, akkor az nálam toronymagasan Demir. A képessége megvan hozzá,....
Sajna nem túl sokoldalú szerintem. Depay, Fati komolyabb szint lesz így is, és szent meggyőződésem, hogy Demir is, de szélen legalábbis egészen biztosan. Ráadásul mindhárman tudnak szerintem két posztot játszani egész jól. Colladot még nem tudom hová tenni, de jobboson alighanem még őt is előrébb venném szintre.
Pedig nem túl bonyolult a válasz...neki nincs élő szerződése az első csapattal, a többieknek pedig van. Az ő (új) fizuja tovább emeli a fizetéseket, amit nem engedhetünk meg magunknak.vg99 írta: ↑2021.08.11. 08:31:51Nem ertem, hogyha Moribaval mehet a keménykedés, akkor a többiekkel miért nem.
Lehet, h nem B csapat, de 1 percet nem játszol fiam. Elég nagy a keret.
Coutinho fizuja és a Poolnak az újabb talan 20 millió miatt sem szabad jatszania,
Gríz es Brat eladásától meg talan megijedtek, pedig még most kellene. Puig, Demir, Collado, Nico, Gavi, stb. Itt vannak, jöjjenek!
Jelenleg 6 db támadó van 3 posztra és ebbe Coutinhot nem számoljuk. Nem olyannak ismerem szeretett csapatunkat, ahol ezt megfelelő rotációval ki fogjuk használni. Ennek ellenére nem tűnik prioritásnak, hogy innen eladjunk, de nem ha érkezne ajánlat, akkor Brait, vagy Dembele simán adható.
A mundo szerint Pjanic és Umtiti eladása élvez prioritást, mert továbbra sem tudjuk regisztrálni az új igazolásainkat. Ezzel párhuzamosan tovább zajlanak a tárgyalások a fizetések csökkentéséről!nemespatro írta: ↑2021.08.11. 07:22:05Lehet valamit hallani az esetleges távozókról? Brait menni fog? Esetleg Pjanic, Lenglet, Umtiti ?
Nekem is ez a bajom. Ez a kettős bukta. Ez az irreális fizetés ügy kellemetlen, de túlélné a klub, ha legalább szakmailag nem bukna bele. Demir példája nagyon jó - amúgy nyilván nem gáz, ha B-ben van egy évig, és néha feljátszik, csak azt nem akarom, hogy ez egy túlfizetett nagy név miatt történjen meg. Nagyon nem.LG írta: ↑2021.08.10. 08:59:22Pont az olyanok miatt, mint Demir tartom nagyon gáznak, hogy nem tudtuk szűkíteni a keretet...
...A hatalmas probléma, hogy megbukott, túlfizetett játékosok itt vannak, és ha itt vannak és éppen egészségesek, akkor játszani is fognak, mert ennyi pénzért nehogy már a padon/lelátón üljenek. Ezzel pedig duplán okoznak kárt. Ha már nem tudtunk tőlük megbszabadulni, legalább ne játszanának, és akkor jövőre egy év mellőzés után talák ők is visszavennének az igényeikből, és hajlandóak lennének a teljesítményükhöz méltó ajánlatot elfogadni. De ezzel a hozzáállással addig rohadnak ránk, amíg tart a szerződésük. Ha valami őrült meg nem hosszabbítja, hogy nehogy már ingyen elmenjenek, ha már annyit fizettünk értük.![]()
Katasztrófa, ami ennél a klubnál folyik.![]()
Látom erre rekordmennyiségű válasz érkezett
Én úgy gondolom, hogy egy kicsit feljavulhat, de nagy megtáltosodásra nem számítok tőle.
"Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lenne, ugye Messi miatt nem tudott kiteljesedni, most nem lehet indok a gyenge produktumra.
Mert így is vagyunk előre elegen. Talán a szezon elején kap lehetőséget a sérülések miatt, de utána nem sok értelme van lelatoznia.