2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Elnök úr példamutatása vajon szimpatikus, hogy nap mint nap azt nyilatkozgatta, Leo maradni fog?
Igen, és így senki sem jár jól. Kicsit reménykedek, hogy valaki bejelentkezik érte, és elviszi valamennyi pénzért. Pl. ha Lipcse komolyan érdeklődik iránta, talán nekik is jobb lenne most egy 10-15 millió eurót kifizetni érte, mint jövőre ingyen elvinni, de egy év kihagyás után, ami nagyon rossz életszakaszban jönne neki.
Pontosan nem tudni milyen összeget kínált a klub neki, viszont Moribanak az öt éves szerződéssel volt baja. A klub ezt módosította három évre. Egy 18 éves játékosnak ez bőven elfogadható. Főleg azt tekintve, hogy ebben az esetben két év múlva sor kerülne a szerződéshosszabbításra, ha addigra sikerül berobbannia új, jobb kondíciókat kaphat. Ráadásul úgy tűnik komolyan számolnának vele már az első csapatban, kapta rendessen a perceket, ez nem azt mutatja, hogy ne bíznának benne. Ennél nem biztos, hogy többet kapna a Chelsae-nél. Van egy olyan érzésem, hogy itt az anyagi részével van gond. Az az ügynökváltás nem tett ott jót. Ha valaki ilyen idősen, amikor a karrierje szempontjából talán legfontosabb lenne játszani és megmutatni mit tud inkább azt választja, hogy végigüli a szezont a seggén nem profi játékosra vall.sansz írta: ↑2021.08.11. 17:22:56az első része igaz, a másodikkal nem értek egyet. Nem egy 2-3 milliós öt éves szerződés emelné tovább a többi fizut. Nem 8-10 milliókról beszélünk,hanem olyan összegről (az eredetileg öt évből) simán kifizetne egy spanyol középcsapat is. Azért a 70 millió és a 2-3 közt nagy a különbség. Biztos vagyok benne,hogy most elindul a folyam Moriba ellen, de valójában semmit nem tudtok róla. Én se, szóval akár igazatok is lehet, de azért a tények alapján nem lehet azt mondani,hogy rosszabb lenne bárkinél. Nézzétek az ő helyzetét, neki két dolog kell: sok-sok játékidő és olyan fizetés,hogy a jövőre új szerződéseket kapó pályatársaira ne kelljen feleakkora fizetése miatt irigykednie. A Barca kínált neki elsőre öt évre egy nem túl nagy fizetést. Öt év. Addigra valahol neki rég 90perces játékosnak kell lennie. A Barca úgy csinál,mintha nem bízna benne. Ekkora fizetéssel nem ciki csak a padon tartani öt évig egy srácot. Innen nézve én is kérném,hogy adjanak el, mert fél évtizedre sem a bérem, sem a játékperceim nem lennének meg. Ha fenyegetnének,hogy akkor egy évig nem játszok, akkor én is keménykednék,hogy oké, akkor legyen így, elmegyek ingyen jövőre, az edzéseken meg mindent beleadok.
az első része igaz, a másodikkal nem értek egyet. Nem egy 2-3 milliós öt éves szerződés emelné tovább a többi fizut. Nem 8-10 milliókról beszélünk,hanem olyan összegről (az eredetileg öt évből) simán kifizetne egy spanyol középcsapat is. Azért a 70 millió és a 2-3 közt nagy a különbség. Biztos vagyok benne,hogy most elindul a folyam Moriba ellen, de valójában semmit nem tudtok róla. Én se, szóval akár igazatok is lehet, de azért a tények alapján nem lehet azt mondani,hogy rosszabb lenne bárkinél. Nézzétek az ő helyzetét, neki két dolog kell: sok-sok játékidő és olyan fizetés,hogy a jövőre új szerződéseket kapó pályatársaira ne kelljen feleakkora fizetése miatt irigykednie. A Barca kínált neki elsőre öt évre egy nem túl nagy fizetést. Öt év. Addigra valahol neki rég 90perces játékosnak kell lennie. A Barca úgy csinál,mintha nem bízna benne. Ekkora fizetéssel nem ciki csak a padon tartani öt évig egy srácot. Innen nézve én is kérném,hogy adjanak el, mert fél évtizedre sem a bérem, sem a játékperceim nem lennének meg. Ha fenyegetnének,hogy akkor egy évig nem játszok, akkor én is keménykednék,hogy oké, akkor legyen így, elmegyek ingyen jövőre, az edzéseken meg mindent beleadok.
+1csababarca írta: ↑2021.08.11. 15:54:47Bárcsak azok menekülnének, akik rászolgáltak. Csak nekik nincs hova, mert kisvárdán bajos lenne beverekedni magukat a kezdőbe.
én sem értem mire ez a nagy arc nála, arra a néhány meccsre amikor becserélték, és valhogy összehoztt 1-2 gólt és gólpasszt? Ennyitől már Ő világsztár? Szerintem kifejezetten esetlen a pályán látott mozgása, felőlem mehet bármikor... pont nem kell, hogy ilyen emberek maradjanak itt. Vicc...
És nevezni csak "érkezési sorrendben" lehet? Teszem azt aki tavaly nevezve volt azt kötelező erre a szezonra is benevezni? Mert mivan ha pl azt mondjuk, oké Umtiti, Cou, Lenglet kimarad, ha játszani akarnak a szezonban keressenek más klubot, ezzel máris motiválni lehetne őket a váltásra. Vagy ez a nevezés csak a következő fordulóra szól? Mi van ha valakit augusztus 31-én igazolunk? Abszolút laikusként kérdezem ezeket, nem tudom pontosan hogy működik.barca_bome írta: ↑2021.08.11. 14:39:06Fizetési "sapka". Azt nevezel akit akarsz, csak a számoknak is ki kell jönnie.![]()
Bárcsak azok menekülnének, akik rászolgáltak. Csak nekik nincs hova, mert kisvárdán bajos lenne beverekedni magukat a kezdőbe.
arrol nem beszelve, hogy egy evig nem jatszik, nagyon jo formaban lesz majd atigazolasakorbence0330 írta: ↑2021.08.11. 15:36:51A friss főoldali cikk igaz?
"A ‘Deportes Cuatro’ információira hivatkozva egybehangzó spanyol lapértesülések szerint Ilaix elfogadja a büntetést, hogy az előttünk álló idényben nem lép pályára azért, hogy jövő júniusban ingyen távozhasson. Mivel szerződése júniusban lejár, januárban már felveheti a kapcsolatot az érdeklődő csapatokkal és akár le is zárhatja a jövőjével kapcsolatos kérdéseket."
Ha igen, akkor az valami hihetetlen. Remélem ezzel kicsit le is írja magát a koncepciókkal rendelkező nagycsapatok előtt...
A regisztrálás a Ligára vonatkozik, nem? Szóval elvileg a BL-ben játszhatnának. Vagy ha ott nem is, ilyen Katalán Kupában és hasonló nívos sorozatokban igen.csababarca írta: ↑2021.08.11. 11:08:51szerintem ez két külön dolog, úgyhogy jah:D
bár már fene se tudja mi van itt.
Cinizmus on: Azért az felháborító lenne, hogy megveszünk egy játékost és nem is játszhat, mert nem nevezhető! Ilyet azért még sose csináltunki. Jaaa! De!csababarca írta: ↑2021.08.11. 10:43:01
De mondjuk minek hoztunk ide 4 embert, akkor még nem tudták, hogy nem fognak beférni?