2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A klub már amikor a Juveval tárgyaltak is átvállalta volna a fizetése felét csak Pjanic akkor 20 %-os fizetéscsökkentésbe ment bele, ami az olaszoknak sok volt. Ez rajta múlt nem a klubon. Nem is értem miért vállalta be most és korábban nem.Subinho írta: ↑2021.09.04. 09:47:46Az nem kérdés, hogy Pjanic nem ide való, nem kell nekünk, de az, hogy az utolsó utáni napig vártak, amikor már gyakorlatilag nincs semmi esélye csak valami török vagy orosz csapatba elmenni, ha játszani akar... Hát... sztem ennyiért lehetett volna a Juvéba is, csak ragaszkodtak a több bevételhez gondolom, aztán amikor már dőlt a fal, gyorsan kitámasztották valamivel, hogy valahogy kijöjjenek a szituból. Sajnálom. Szimpatikus, hogy inkább elmegy a törökökhöz játszani, mint ül a lelátón majd' 3x annyi pénzért.
Ez a Koeman nem beszél velem dolog meg.... Kb. Piig sztori. Fejébe vette, nem játszik. Pont. Csak a hollandok. Hát nekem egyszer már elegem.lett a sok hollandból. Remélem nem lesz megint ez...
Most mondjuk az a "mázli", hogy a hollandjaink tényleg húzóemberek. Ebben tán neki is van pozitív szerepe. A viselkedését sosem fogom tudni elfogadni, mert már több játékoson látszik, mennyire gáz, Pjanic ezt csak tovább erősítette.Subinho írta: ↑2021.09.04. 09:47:46Az nem kérdés, hogy Pjanic nem ide való, nem kell nekünk, de az, hogy az utolsó utáni napig vártak, amikor már gyakorlatilag nincs semmi esélye csak valami török vagy orosz csapatba elmenni, ha játszani akar... Hát... sztem ennyiért lehetett volna a Juvéba is, csak ragaszkodtak a több bevételhez gondolom, aztán amikor már dőlt a fal, gyorsan kitámasztották valamivel, hogy valahogy kijöjjenek a szituból. Sajnálom. Szimpatikus, hogy inkább elmegy a törökökhöz játszani, mint ül a lelátón majd' 3x annyi pénzért.
Ez a Koeman nem beszél velem dolog meg.... Kb. Piig sztori. Fejébe vette, nem játszik. Pont. Csak a hollandok. Hát nekem egyszer már elegem.lett a sok hollandból. Remélem nem lesz megint ez...
Ezzel is bizonyítja a "mester" (újra) mennyire kőkorszaki a felfogása. Mintha hibernálták volna az agyát 20 évre. Ráerősített ezzel is, mennyire nem ide való edzőnek.bence0330 írta: ↑2021.09.04. 07:48:38Matheus Fernandes pont ugyanezt mondta. Micsoda véletlen. Tegyük fel, hogy gyenge játékos volt (sosem derült ki), de akkor is gáz, hogy nem szólnak egy emberhez kvázi fél-1évig.geridoss írta: ↑2021.09.03. 23:51:02Koemanról mondott néhány érdekes szót:
"Koeman nem tisztelt. Sosem beszélt hozzám. Olyan játékos vagyok, aki el tud fogadni bármit, ha elmagyarázzák neki a dolgokat. De ne úgy, mint egy 15 évesnek. Beleegyeztem, hogy csökkentem a fizetésemet és elmegyek a Besiktasba, mert szeretek játszani."
Azért a távozó játékosok is ritknán szoktak ilyet nyilatkozni, annak már komoly alapnak kell lennie.
Sajnálom, mert szimpatikus pali volt. Lehet, hogy tényleg nem volt helye, bár Busi helyett én már bőven el tudtam volna képzelni, főleg Nico színre lépése előtt, ősszel, mikor Busi nagy 0 volt.
Matheus Fernandes pont ugyanezt mondta. Micsoda véletlen. Tegyük fel, hogy gyenge játékos volt (sosem derült ki), de akkor is gáz, hogy nem szólnak egy emberhez kvázi fél-1évig.geridoss írta: ↑2021.09.03. 23:51:02Koemanról mondott néhány érdekes szót:
"Koeman nem tisztelt. Sosem beszélt hozzám. Olyan játékos vagyok, aki el tud fogadni bármit, ha elmagyarázzák neki a dolgokat. De ne úgy, mint egy 15 évesnek. Beleegyeztem, hogy csökkentem a fizetésemet és elmegyek a Besiktasba, mert szeretek játszani."
Ez csak egy újabb dolog, ami mögött van valami féligazság volt, amit aztán tényként adtak egymásnak tovább az emberek, teljes meggyőződéssel.
4,2 millára ment le a fizuja, 50%-al.MessiNeymarSuarez írta: ↑2021.09.03. 07:43:36
A hírek szerint emellett egy 60%-os fizetéscsökkentésbe is belement, így valami netto 0.4 milliót kell fizetnünk neki/szezon.
Ha ez igaz, akkor az eligazoláson kívül újabb korrekt gesztus, így is lehet ezt csinálni.![]()
Kár amúgy hogy nálunk nem vált be, a Juventusnál egyáltalán nem volt kutyaütő
A hírek szerint emellett egy 60%-os fizetéscsökkentésbe is belement, így valami netto 0.4 milliót kell fizetnünk neki/szezon.
A fizetésének harmadát fizeti a Besiktas, viszont ezért Pjanic nem rontja az öltözői hangulatot (mármint nem azzal, hogy kiállhatatlan, hanem mert frusztrált, amiért nem játszik). Valamivel több, mint a semmi.