Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Egyfelől sajnálom Koemant, mert a fél csapatot kicserélték alóla rövid időn belül, a másik fele pedig konstant sérült volt. Gondolom ekkora káoszra ő sem számított amikor idekerült. Viszont sajnos elkerülhetetlen volt a kirúgása, olyan mélységbe került a csapat.Koeman írta:A Barcelona nem adott nekem annyi időt, mint Xavinak. Nekem ez még mindig fáj. Laporta ezerszer elmondta, hogy Xavi nem lesz az edzője, mert nincs tapasztalata.
Egy ideig nem fogtok látni a Camp Nouban, ezt még nem tehetem meg. Ezzel az elnökkel nem tehetek úgy, mintha semmi sem történt volna.
Sok sérülttel dolgoztam együtt. Most Pedri újra formában van, Ousmane Dembélé pedig...Nem kell magyarázni. Minden edzőnek időre és türelemre van szüksége a vezetőségtől.
A vezetőség ragaszkodására vállaltam bele néhány játékos elengedését a pénzügyek rendbetételenek érdekében. De majd amikor látod, hogy 55 millió euróért vesznek valakit nem sokkal azután, hogy elengedték Lionel Messit. Elgondolkodtat, vajon nem állhat más a háttérben. Miért kellett Messinek távoznia?
Nem én voltam Laporta edzője. A választások után az első pillanattól fogva az volt az érzésem, hogy nem jövünk ki jól egymással. Hiányzott a szükséges felülről jövő támogatás. Nekem nem a pénz volt a fontos. Nagyon szerettem volna sikeres lenni edzőként a Barcelonánál, mindent megtenni, amit csak lehet, de rájöttem, hogy Laporta csak meg akar szabadulni tőlem, mert nem ő nevezett ki edzőként.
Örülök a klubnak és a játékosoknak is, hiszen most jobban mennek a dolgok. Jó látni Frenkie de Jong-ot, aki a jó, régimódi focit képviseli.
Puig esetére túl sok szót nem akarok(akartam) fecsérelni, de felülök a provokációnak. Szerintem ez olyan, mintha vennél egy Audit, ami baromi jól megy, de bizonygatod, hogy egy kalap kaki, mert BMW-s vagy, vagy mert szimplán nem szimpi valamiért, és csak néha ülsz bele, megkopik, ráadásul nekimész vele egy villanyoszlopnak, ahonnan még szép nyugisan el tudsz döcögni a szerelőig, miközben jobbról-balról potyognak le az alktarészek, beérsz felnik nélkül 3 kerékkel törött szélvédővel, és az adott pillanat alapján kezdenél el érvelni, hogy mennyire sz@r ez az Audi, és igazolva éreznéd magad... ne hasonlítsuk össze a Koeman által átvett Puigot a mostanival, mert a mostani még rajongói szemel is egy kerek 0, szerintem ő már csak egy átlagnál közelebb szurkolói szerepet van itt betölteni némi zsebpénzért. Meg max ha lesz megint covidhullám, akkor beállhat megint, de megint rosszul fog játszani. Xavi próbálta játszatni, de nála már botrányosan rosszul játszott, befagyasztotta teljes joggal. Koeman 1-2-szer próbálta, akkor még nagyon jól játszott, mindenki ajnározta minden médiában, de befagyasztotta. Nem ugyanaz a kettő, illetve a mostani helyzet nem igazolja Koemant. Ettől még lehetett volna Koemannak is igaza, és lehet, hogy Puig hosszabb távon nem tudott volna úgy játszani, mint a beszállásaikor, de ez nem derülhetett ki (és most hozzá sem tenném, hogy ha legalább csereként számított volna rá, márpedig azt a szintet kérdés nélkül megütötte, akkor nem süllyedt volna idáig, és eggyel több értelmes középpályásunk ülne a padon, akit ténylegesen be lehet hozni, ami több variációs lehetőséget hozhatna.)
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy joga van hozzá, mert lófüttyöt nem érdemel. De amúgy sajnos igen, nem szabadott volna ilyen szerződést kötni vele. Féreg barto még elnökségének utolsó napjaiban is tudott ártani a klubnak. Már a holland kinevezése is nagyon megkérdőjelezhető volt, de ő egyből dobott neki két éves szerződést, amiben a klubot semmilyen opció nem védte, ha nem jön be az együttműködés, ami ugye a holland korábbi eredményeit megnézve bőves esélyes volt.Nyiri81 írta: ↑2021.11.04. 15:46:24Függetlenül az edzői munkájától, ha az volt a szerződésében hogy 12 millio, akkor ezt megérdemli. Nem kellett volna ilyen szerződést kötni vele és kész.Titinho írta: ↑2021.11.04. 15:06:07A Barca 7,5 milliót ajánlott fel neki amit 2 részletben szeretne a klub kifizetni, a hollandus viszont ragaszkodik a szerződésében rögzített 12 millióhoz. Az ügynöke elmondása szerint egy pennyt nem fog engedni, egy kis sértődöttség is van Koeman részéről amiért idő előtt kirúgták és nem hagyták végig vinni a szezonját.
Függetlenül az edzői munkájától, ha az volt a szerződésében hogy 12 millio, akkor ezt megérdemli. Nem kellett volna ilyen szerződést kötni vele és kész.Titinho írta: ↑2021.11.04. 15:06:07A Barca 7,5 milliót ajánlott fel neki amit 2 részletben szeretne a klub kifizetni, a hollandus viszont ragaszkodik a szerződésében rögzített 12 millióhoz. Az ügynöke elmondása szerint egy pennyt nem fog engedni, egy kis sértődöttség is van Koeman részéről amiért idő előtt kirúgták és nem hagyták végig vinni a szezonját.
Ezt minden más klub szurkolói nevében szeretném megköszönnni neki!
Én csak Gaspart-tól olvastam ilyet, ő pedig megmutatta a hozzáértését, mikor elnök volt.
Egyetlen ilyen hsz-t nem olvastam.
Jó ötlet, ha megvan az új edző, akkor szerintem is lehetne egy ilyet csinálni.Camp Nou99 írta: ↑2021.11.01. 09:13:47Szerintem egy szavazást megérne hogy mit fogunk elérni ebben a szezonban.
Szerintem a többség része vagyok azzal, hogy pörgősebb, ötletesebb focit, illetve a sok specifikus Koeman hibát a süllyesztőben akarok látni (pozitív-negatív favorizálások, hangulat, viselkedés, stb). Ennek nagy része már az első mérkőzésen megtörtént, úgy, hogy ideiglenes edzőnk volt, és bele sem tudott még nyúlni a játékba két nap alatt, és tán még több hiányzónk volt, mint Koemannál korábban... szóval én már elégedett vagyok, és ennél azért csak jobb lesz a helyzet szerintem még akár Barjuannal is, de remélhetőleg majd Xavival.
Az 54 beadás gól nélkül és a 364 passz gól nélkül ugyanazt a problémát jelzi: egy önmagában hasznos játékelem túlerőltetését, ami teljesen elveszi a hatékonyságát. A késői tiki-takával pont ez volt a probléma, kérdés, hogy lehet-e modernizálni ezt az alapvetően szélsőséges stílust az európai csúcsfociban úgy, hogy valaki dominál vele. Ha Xavi jön, biztosan ez lesz a kitűzött cél, aztán... ehm, meglátjuk.
Igen, volt olyan meccsünk a szezonban, hogy 54 beadásunk volt a 90 perc alatt, 0 góllal. 54!
Mi sosem voltunk az a csapat, amelyik fejjel erős. Ő mégis ezt próbálta eröltetni. Gondolom LDJ is ezért jött.
Nem tudom Koeman köpködő voltam-e, az biztos, hogy nem vagyok oda érte. Asszem már írtam, hogy nekem volt több holland kollégám és saját tapasztalatom, ami nyilván nem reprezentatív, de az, hogy középvezetői szinten kb mindenkinek ilyen a stílusa. Anyázik, iszonyú kritikus, akár mások előtt is névvel szidja az embert. De öt perc múlva meg hangosan dicsér és fizetésemelést ad.visca el barca írta: ↑2021.10.28. 14:02:25sansz,
ha tevedek majd kijavitasz, de sztem te is a koeman kopkodok koze tartoztal. sztem valverdet fikazni felesleges, idejott egy kozepszintu edzokent, blben egett mint a rongy, de ket bajnoksagot csak behuzott, az egyiket raadasul majdnem veretlenul. ugyanolyan nezhetetlen fhost tolt mint koeman, de legalabb az eredmenyek jottek.