A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
egyrészt, másrészt nem látom magam előtt, hogy sikerülne 1nél több gólt lőni.
Ez szép meg nemes, de sajnos ez a meccs csak a nevében klasszikus.Kalapos írta: ↑2022.01.11. 18:24:16A nap amikor egy klasszikóra úgy megyünk ki hogy nem akarunk minden áron nyerni, lesz a klub halálának napja.
Nem azért mert annyira gyűlölni kéne az urakat. Hanem mert ez egy versenysport. Aki eljutot erre a szintre, az nem elékszik meg a 2. hellyel. A klubnál mindenki nyerni akar (az már eltérő hogy mennyire motivált/jól lakott).
Felejtsétek el hogy majd teszünk a meccsre és nem játszik a legjobb kezdő. Aki egészséges (és tényleg az, nem pedig ráfogják siettetve) az játszon.
Mikiegér kupa vagy sem, arábiában van vagy sem, kutyát nem érdekli, főleg nem katalóniában és főleg nem a klubnál.
Nyerni kell megpróbálni minden erőnkkel, és kész, lesz ami lesz.
Ha nyerünk véletlenül az egyébként óriási lökést adhat, szóval már ezért is maxoljuk ki a lehetőséget. Mentálisan így január elején elverni a Realt és esetleg kupát nyerni az jobb alaphangot ad az évhez, mintha megint leégünk. Nem mehetünk ki félgőzzel és tartalékolva az amúgy is tartalékos csapaton.
Egyedül Araujo tudná felvenni a versenyt Vini-vel vagy Benzema-val. Mindkettőre egyedül is kevés, és nem is biztos, hogy játszhat.

El kell engedni ezt a meccset ,elmenni k.....ni ilyen messze egy semmit sem érő kupáért csupán a pénzért szerintem tiszta vicc. Inkább a bajnokságra koncentráljunk ,most jelenleg 3-4 gól van a két csapat között természetesen a mi javunkra, Ezt a meccset sem fogom megnézni mert már így is nagyon közel jártam hogy beledobjam a távirányítót a tv-be, nem akarok kidobni az ablakon többszázezer forintot tv-re.

Hát igen... de tuti be lesz mindenki rakva, aki mozdítható, még ha ez a győzelmi esélyeinket nem is növeli meg nagyon, azért az ő csapatuk most előrébb tart. Viszont presztízsmeccs, pláne, h arabéknál van. Úgyhogy sajnos cumi lesz sztem, és sérülés nélkül nem ússzuk meg.Sinya22 írta: ↑2022.01.10. 14:40:16Tekintve hogy mennyi mindentől képesek a játékosaink megsérülni, szerintem egy szimpla ütközésbe is ott a veszély. Amúgy szerintem senkit nem rúgott le tőlünk úgy isten igazából, keményebb odalépesek voltak, de hát nem ő az egyetlen.NovaProspekt írta: ↑2022.01.10. 13:42:32Casemiro okozott már amúgy komolyabb sérülést bármelyik játékosunknak? Meg sztem nem leszünk akkora fölényben (ami azt illeti, valszeg semekkorában sem), h neki eldurranjon az agya. Mindazonáltal én is kímélném akit lehet, aztán kapjunk ki 3-0-ra felőlem.
Én Fatit be sem állítanám, de De Jongot se nagyon. Alba már vagy kétszer járt így, sérülés után egyből kezdő ---> sérülés. De Roberto tavaly ha jól rémlik egy lövésbe sérült meg újra egyből, szóval lehet jobb lenne nem is lejátszani![]()
Tekintve hogy mennyi mindentől képesek a játékosaink megsérülni, szerintem egy szimpla ütközésbe is ott a veszély. Amúgy szerintem senkit nem rúgott le tőlünk úgy isten igazából, keményebb odalépesek voltak, de hát nem ő az egyetlen.NovaProspekt írta: ↑2022.01.10. 13:42:32Casemiro okozott már amúgy komolyabb sérülést bármelyik játékosunknak? Meg sztem nem leszünk akkora fölényben (ami azt illeti, valszeg semekkorában sem), h neki eldurranjon az agya. Mindazonáltal én is kímélném akit lehet, aztán kapjunk ki 3-0-ra felőlem.
A kupában ők is megszenvedtek, a minap meg ki is kaptak a bajnokságban. Ki tudja, milyen napot fognak ki, és Fati vagy az addig valahogy beregizett Torres nem villan-e megint azonnal.
Nekem már komolyan herótom van ettől a Bilbao elleni kupa párharctól.