2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ha legalább ez igaz volna, akkor már sokkal több gólja lenneAndris írta: ↑2022.01.23. 22:22:12Szerintem o ennyire botlabu. Kapu elott utso erintesre oke, de semmi masra nem jo.Kluivert92 írta: ↑2022.01.23. 22:18:53Borzasztoan alacsony szinvonalu meccs..mezokovesd ujpest szintu. Luuk dj nek van vlmi serulese vagy miert mozog ugy mint egy mozgasserult?!
Sztem abde az egyik legjobb ma, a ket de jong meg ferran vallalhatatlant nyujtanak
Egyre emlékszem hirtelen, Abde helyén 1-v1-ben megverte a védőjt, elfutott az alapvonalig és egész normálisan be is adta. Több lehet, hogy tényleg nem volt.
Szerintem o ennyire botlabu. Kapu elott utso erintesre oke, de semmi masra nem jo.Kluivert92 írta: ↑2022.01.23. 22:18:53Borzasztoan alacsony szinvonalu meccs..mezokovesd ujpest szintu. Luuk dj nek van vlmi serulese vagy miert mozog ugy mint egy mozgasserult?!
En a jo felfutasrol lemaradtam. A felezon tuli jateka szerintem kritikan aluli :/
Kíváncsi leszek, h Xavi észre fogja venni-e, azt ami Koemannak nem jött össze. A Busquets-Pedri-FDJ 3as olyan szintű kreativitás és elképzelés nélkül játszik, hogy az hihetetlen.
Igazad van, erre nem figyeltem. Mind1, nekem már annyira elegem volt belőle h így sem hiányzik, biztos hülyeség de ez van. Másrészt ma sztem valami nagyon látványos rendszerszintu para van, bárki beallhatna, leromlana a többiekhez.
Nem azt mondtam, hogy hosszabbítsunk vele annyiért, amennyiért ő akarja. Hanem, hogy beállhatna. Az nem kerülne nekünk + pénzbe, hiszen így is fizetjük.
rendes vagy, tudtam én:D
Miért állna be?