2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ugyanúgy.Troym írta: ↑2022.02.02. 21:29:11Oké, legyen 3 millió, hogy a példánál maradjunk.
És ilyen szoros költségvetés mellett, ha ennyi hiányzik Gavi, vagy Araujo megújításához?
Akkor hogy vélekedsz? Moriba pl éves szinten kért 2-3 milliót. De ők kérnek teszem azt 4 milliót. Ennek a szerencsétlennek adod, hogy majd talán lő 3 gólt és ad 3 gólpasszt (ahhoz mondjuk kéne még vagy 40 meccs), vagy megtartod a legnagyobb ígéretet, vagy a legjobb védőt? Sokáig már egyikkel sem lehet az időt húzni. Még ha ezen múlik is a jövő évi BL, de közben elveszted az említett játékos egyikét, akkor pályára küldenéd MakkMarcit?
Amúgy szerintem irreleváns, hogy játszik-e, nem rajta fog múlni a 4. hely.
Még csak nem is gyűlölöm, egyszerűen tucatjátékosnak tartom. Kicsit gyorsabban fut mint az átlag és sokkal lassabban gondolkodik. Támadónak, szélsőnek hozták, na arra nem jó, most sokak szerint playmaker, amin meg mosolyognom kell. Ha playmakert kéne megjelölnöm a csapatban, na az meg Pedri.
Hát persze, hogy tévedtem! Nem is értem miért nem jutott eszembe, hogy Te pontosan tudod mi játszódik le az Ő fejében.Asensi írta: ↑2022.02.02. 21:45:47
Alapvető tévedés!
Dembele szempontjából: minden törjem magam a meccseken? 3 millióért? A 15 millió fix amúgy is meg van. Dembelé minden tevékenysége csak az időhúzást szolgálta.
Emellett a Barcelona célja mindig az összes kiírásban a győzelemért küzdeni. Ok, ez idén nem fog összejönni, de jövőre ez kell legyen a cél. Erre már idén kell a csapatot (vagy a 90%-át összerakni,) mert a nyáron nem várható sok igazolás, és az idő sem elég nyáron arra, hogy akkorkezdjük összerakni a csapatot.
Egyébként meg az sem elítélendő számomra, hogy egy olyan játékost szivassanak, aki semmiben nem volt partnere a klubnak.
Alapvető tévedés!
Oké, legyen 3 millió, hogy a példánál maradjunk.Atlantis írta: ↑2022.02.02. 21:13:16
Szimpla matek a Te számaiddal élve. 15 millió mínusz és nem kapsz érte cserébe SEMMIT vs ráfizetsz +3 milliót és kapsz egy egészséges, minőségi támadót mondjuk 2-3 góllal/gólpasszal a szezon második felére, miközben van 3 sérült támadód.
Még ha anyagi okokból nem is fix kezdő, őrültség lenne a keretből is kihagyni vagy mondjuk 50 ezer euró miatt nem pályára küldeni második félidőben ha szükség lenne rá taktikai okokból. Ha például egy EL meccsen ahol győztes gólt lőne, a bónuszának a többszöröse ütheti a klub markát a továbbjutás miatt. Ugyancsak ha segíti a csapatot a BL indulást jelentő helyre jutni a bajnokságban az rengeteg pénz a klubnak. Ez ugyanúgy a matek része.
Szimpla matek a Te számaiddal élve. 15 millió mínusz és nem kapsz érte cserébe SEMMIT vs ráfizetsz +3 milliót és kapsz egy egészséges, minőségi támadót mondjuk 2-3 góllal/gólpasszal a szezon második felére, miközben van 3 sérült támadód.Troym írta: ↑2022.02.02. 20:48:36Ezt én hoztam fel először kb le lettem húlyézve, pedig manapság nincs olyan munkakör a földön, ahol nincs teljesítmény alapú bérezés. A Dembelet játszatni kívánók mindenben vak gyűlöletet látnak, holott ez szimpla matek. Szerintem eddig is voltak ilyen pénzek a szerződésében csak mondjuk 25% és gondolom fel akarták vinni 50%ra. Még példákat is kerestem kiszivárgott szerzödés részletekröl, amire szintén a válasz annyi volt, hogy de az nem is úgy van. Szerintem egy 15 milliós szerződéshez mínimum 3 milliós változó feltételekhez kapcsolódó pénz tartozhat.
Remélem magvas gondolataidat Aubameyangnak is megcímzed a saját topicjában, aki szintén hasonlóan nem túl profi hozzáállása miatt igazolhatott hozzánk egyáltalán.
Nekem úgy rémlik, többek között ezért is offolták az új szerződést, mert a Barca teljesítményhez kötötte volna a bónuszokat, ami nekik nem tetszett.LG írta: ↑2022.02.02. 20:05:22Ezt már felhozta más is. Igen, vannak ilyen szerződések, de eddig egy szó sem volt róla, hogy Dembeléjé is ilyen lenne, vagy másé a csapatból. Hiszen pont az az egyik nagy problémánk, hogy a sérülékeny játékosaink nyelik a pénzt, mert így is fizetnünk kell őket. És még sosem jött olyan hír, hogy Dembelé, Umtiti vagy épp Fati sérülései miatt x milliót tudtunk spórolni.herlius írta: ↑2022.02.02. 19:40:33Akik nem értek, hogy miért is kéne padozzon (azon túl, hogy a klub iránti megnyilvánulásai minimum feljogosítják erre a szakmai stábot), azok vegyék azt is figyelembe, hogy itt bizony kőkemény pénzekről is szó van. A legtöbb játékos szerződésében milliónyi kitétel szerepel, amik a pályán eltöltött idővel arányosan aktiválódnak. Magyarán: ha Dembi X játékpercet kap, azzal arányosan n-szer X eurómillió üti a markát (az egyéb bónuszokat, pl. szerzett gólok, gólpasszok számát nem is említve). Márpedig egy ilyen kicentizett költségvetés mellett 1-2 millió is számít.
Ezt már felhozta más is. Igen, vannak ilyen szerződések, de eddig egy szó sem volt róla, hogy Dembeléjé is ilyen lenne, vagy másé a csapatból. Hiszen pont az az egyik nagy problémánk, hogy a sérülékeny játékosaink nyelik a pénzt, mert így is fizetnünk kell őket. És még sosem jött olyan hír, hogy Dembelé, Umtiti vagy épp Fati sérülései miatt x milliót tudtunk spórolni.herlius írta: ↑2022.02.02. 19:40:33Akik nem értek, hogy miért is kéne padozzon (azon túl, hogy a klub iránti megnyilvánulásai minimum feljogosítják erre a szakmai stábot), azok vegyék azt is figyelembe, hogy itt bizony kőkemény pénzekről is szó van. A legtöbb játékos szerződésében milliónyi kitétel szerepel, amik a pályán eltöltött idővel arányosan aktiválódnak. Magyarán: ha Dembi X játékpercet kap, azzal arányosan n-szer X eurómillió üti a markát (az egyéb bónuszokat, pl. szerzett gólok, gólpasszok számát nem is említve). Márpedig egy ilyen kicentizett költségvetés mellett 1-2 millió is számít.
Nem lehet egyoldalúan szerződést bontani. Ha lehetne, akkor egy csomó játékossal megtette volna már a klub. Pontosabban lehet szerződést bontani, de a fizetését akkor is ki kellene fizetni a maradék fél évre, szóval ugyanott lennénk. Legalábbis anyagi szempontból. Kivéve, ha játékos önként lemond a fizetéséről vagy legalább egy részéről, de miért tenné? Ha nagyon nem akarják már itt látni Dembelét, akkor esetleg meghúzná ezt a klub. Elvileg Aubameyanggal is ezt történt Londanban, de ha a gaboni nem mondott le a hátralévő fizetéséről, már pedig az eddigi hírek szerint nem tette, akkor rohadtul nem értem, miért volt ez jó biznisz az Arsenalnak.
Papíron megvan a létszám, csak kérdés az orvosi stáb mennyire bízik a terhelésükben, illetve Xavi terveibe kik illenek bele jobban. Braithwaite és Aubameyang sérülésből(/betegségből) tér vissza éppen, Ferran is hosszabb kihagyás után jött vissza, Depay még konkrétan sérült.Sinya22 írta: ↑2022.02.02. 10:14:24Én a lelátóra szavaztam, már leírtam miért, úgyhogy nem ismétlek. Elég sok támadónk lett így hirtelen. Ferran, Auba, Traoré, Brait, Ldj, Depay, fogalmam sincs ők hogy osztják meg majd a perceket, ki mennyit tud nyújtani stb. És akkor még ott van Abdee vagy Jugtlá akik beugorhatnak, szezon végén esetleg Fati.
A keretbe rakásnak szerintem nem sok értelme van, ha nem játszik/játszhat. Csak foglalja a helyet. Umtiti is szerintem vagy 15 alkalommal nevezve volt az ősszel, és talán 1x állt be, amúgy meg ült Koeman/Xavi mögött![]()
Hidd el, én is ezt várom
Nagyrészt ez egy ellentmondásos téma, szerintem tök logikus hogy hosszan vitázunk róla. No meg két hetes szünetben mégis miről folyhat a diszkurzus?
csababarca írta: ↑2022.02.02. 09:27:49Nem lehetne bezárni a topikot?:D
Komolyan leblokkol az agyam, amikor ugyanazokat kell olvasni, fekália fűrészelés címszó alatt.
Nyomjátok itt a féloldalas hsz-eket, az üzenet már rég átjött.
Utáljátok, klubot felmentitek, lapozzunk.
aki meg megemlíti, hogy talán a klub is hibázott itt ott (pl már az átigazolásnál, hogy ekkora pénzt kiadott érte, majd a fizetésénél), akkor már mi Dembelé védők vagyunk, és nem tiszteljük a klubot![]()
Penge logika, kikezdhetetlen érvek.
Szerintem elég egyszerű a történet:
- lejár a szerződése.
- klub elé tett egy ajánlatot (nem tudjuk mit, Laporta azt mondta hogy "jó" ajánlat).
- ezt nem fogadták el.
És itt ennyi a történet. Nyáron lejár a szerződése, és elmegy.
Az meg, hogy most játszik e tavasszal vagy sem, teljesen mindegy.