Formula 1
Villeneueve a legjobb, aki megelezi, az csal 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Már neis haragudj Tibi de te már elfogultabb vagy egy-két madridistánál is odaát.-2 kiló maximum 10 másodpercet jelenthet egy versenyen.Tibi1982 írta:Kubica is mocskos csaló. Egy könnyebb autóval 2kört kellett volna adnia az egész mezőnynek!
Na ez túlzás, de a lényeg, hogy csalt!
SZÉÉÉÉÉÉÉP Ő IS!
Vita lezárva
in to exile
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Azért akárki akármit is mond, azért az nem semmi, hogy a világsajtó
hozsannákat zengett a múltkori mogyoródi futam után!
Schumi így, Alonso úgy, Kubica meg amúgy, azért aki nézte itthon,
annak hízhatott a mája, hogy mekkora atomkirály verseny volt!
A közvetítés után menten buszra ültem, mivel mennem kellett
Zamárdiba, unokaöcsémet "pesztrálni".
Egész úton erről volt szó buszon, metrón, vonaton egyaránt!
"Feléledt a Forma1!". Ez volt a közbeszéd, ráadásul gigantikus
reklámot csapott a futam az országnak!
Mellesleg mondhat akárki akármit Palik Lászlóról, a pálya főnökéről!
Csapata olyan profi munkát végez évek óta, hogy szinte fájóan precíz!
Maximálisan tisztelem őt és őket ezért! Így kell dolgozni egy ország
sikeréért! Ez a szervezés Forma1-e!
Ha nem így van, szóljatok Krojf komátokra.
Azért akárki akármit is mond, azért az nem semmi, hogy a világsajtó
hozsannákat zengett a múltkori mogyoródi futam után!
Schumi így, Alonso úgy, Kubica meg amúgy, azért aki nézte itthon,
annak hízhatott a mája, hogy mekkora atomkirály verseny volt!
A közvetítés után menten buszra ültem, mivel mennem kellett
Zamárdiba, unokaöcsémet "pesztrálni".
Egész úton erről volt szó buszon, metrón, vonaton egyaránt!
"Feléledt a Forma1!". Ez volt a közbeszéd, ráadásul gigantikus
reklámot csapott a futam az országnak!
Mellesleg mondhat akárki akármit Palik Lászlóról, a pálya főnökéről!
Csapata olyan profi munkát végez évek óta, hogy szinte fájóan precíz!
Maximálisan tisztelem őt és őket ezért! Így kell dolgozni egy ország
sikeréért! Ez a szervezés Forma1-e!
Ha nem így van, szóljatok Krojf komátokra.
-
- aka Game90
Villeneuve még nem csalt egyszer sem? 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tibi1982 írta:Kubica is mocskos csaló. Egy könnyebb autóval 2kört kellett volna adnia az egész mezőnynek!
Na ez túlzás, de a lényeg, hogy csalt!
SZÉÉÉÉÉÉÉP Ő IS!
Vita lezárva

Ez már beteges,szóval mindenki szemét,csaló,csak Villeneuve nem,mi?

Nyugodj bele,Villeneuve már rég semmit nem csinált és már nem is fog az F1-ben!

Forza Schumi!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Amúgy ha még érne valamit,akkor valaki csak le akarná szerződtetni,nem gondolod???
Vagy szerinted 2 kézzel kapkodnak utána? Elárulom: NEM!
Inkább szavaznak a BMW-nél is bizalmat egy ujoncnak,minthogy tovább nézzék Villeneuve nyugdíjas versenyeit! (nem a korára értem,hanem a sebességére!) Mellesleg Kubica 1hétvége alatt tett annyit,mint a kedvenced az egész évben!
97-ben ő volt a legjobb-elismerem,azóta viszont 0!
Megértem ha nehéz megemésztened,nekem se menne könnyen ha Schumi úgy nyomná mint mostanság Villeneuve,és ezért kirúgnák..bár ezért nem kell aggódnom

Vagy szerinted 2 kézzel kapkodnak utána? Elárulom: NEM!
Inkább szavaznak a BMW-nél is bizalmat egy ujoncnak,minthogy tovább nézzék Villeneuve nyugdíjas versenyeit! (nem a korára értem,hanem a sebességére!) Mellesleg Kubica 1hétvége alatt tett annyit,mint a kedvenced az egész évben!
97-ben ő volt a legjobb-elismerem,azóta viszont 0!
Megértem ha nehéz megemésztened,nekem se menne könnyen ha Schumi úgy nyomná mint mostanság Villeneuve,és ezért kirúgnák..bár ezért nem kell aggódnom

- ozsimiki
- Adminisztrátor
neked is savanyú mi??Tibi1982 írta:Ja suminak nem borult el az agya? Igaz ő egy CSALÓÓÓÓÓ!!!!!!
'95ben kilökte hill-t úgy lett vb, 97-ben ki akarta lökni vilit, de megszívta a sumák, azon a bizonyos belga nagydíjon, amikor a rajtnál összetört vagy 10autó, ott DC-t akarta a bokszban szétvágni, és ez az idei monacoi eset?????
Tényleg ilyen egy igazi vb??????
SZÁNALMAS ÉS FELEJTHETŐ

megtudlak érteni...
annyira sajnálom,h én nem Villeneuve fan vagyok,pedig idén vezet Heidfeld ellen az időmérőkőn

- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ja suminak nem borult el az agya? Igaz ő egy CSALÓÓÓÓÓ!!!!!!
'95ben kilökte hill-t úgy lett vb, 97-ben ki akarta lökni vilit, de megszívta a sumák, azon a bizonyos belga nagydíjon, amikor a rajtnál összetört vagy 10autó, ott DC-t akarta a bokszban szétvágni, és ez az idei monacoi eset?????
SZÁNALMAS ÉS FELEJTHETŐ
SZÁNALMAS ÉS FELEJTHETŐ
- ozsimiki
- Adminisztrátor
AZÁM!

Van nekem is valami hasonló gyűjteményem,meg is nézem a napokban.
Némely futam ezek közül azt hiszem meg is van,angol kommentárral.

-
in to exile
-
Itt egy újabb példa hogy mekkora egy idióta.Méghoyg nélküle semmit nem ér a BMW?!Nélküle többet fog érni ebben biztos leszek mivel helyette egy normális szerény jól vezető fiú fog a volán mögött ülni.Kubica személyében. 

in to exile
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Villeneuve: A BMW-nek szüksége van rám
Jacques Villeneuve úgy gondolja, a BMW Sauber hatalmas hibát követett el azzal, hogy nem hosszabbította meg szerződését, ugyanis véleménye szerint nélküle semmire nem megy majd a csapat a 2007-es idényben.
Villeneuve, aki minden bizonnyal a Német Nagydíjon állt utoljára rajthoz a királykategóriában, a német Bild értesülései szerint mindössze csak egy ajánlatot kapott menesztése óta, azt is egy kiscsapattól.
Az egykori világbajnok azonban úgy érzi, a BMW nélküle biztosan nem fog győzelmet szerezni a 2007-es idényben. "Ha a BMW futamgyőzelmeket tervez a jövő évben, akkor meg kellett volna tartania" - mondta felháborodva Villeneuve, aki pályafutását nagy valószínűséggel az amerikai NASCAR szériában folytatja.
A hinwili bázisú csapat a jövő évet szinte biztosan a Nick Heidfeld Robert Kubica párossal kezdi majd meg. A Villeneuve távozásával tesztpilótából versenyzővé avanzsált Kubica, fantasztikusan teljesített élete első megmérettetésén, és a hetedik helyet szerezte meg a Magyar Nagydíjon - bár utólag törölték eredményét, mert túl könnyű volt az autója.
http://www.f1hirek.hu
Jacques Villeneuve úgy gondolja, a BMW Sauber hatalmas hibát követett el azzal, hogy nem hosszabbította meg szerződését, ugyanis véleménye szerint nélküle semmire nem megy majd a csapat a 2007-es idényben.
Villeneuve, aki minden bizonnyal a Német Nagydíjon állt utoljára rajthoz a királykategóriában, a német Bild értesülései szerint mindössze csak egy ajánlatot kapott menesztése óta, azt is egy kiscsapattól.
Az egykori világbajnok azonban úgy érzi, a BMW nélküle biztosan nem fog győzelmet szerezni a 2007-es idényben. "Ha a BMW futamgyőzelmeket tervez a jövő évben, akkor meg kellett volna tartania" - mondta felháborodva Villeneuve, aki pályafutását nagy valószínűséggel az amerikai NASCAR szériában folytatja.
A hinwili bázisú csapat a jövő évet szinte biztosan a Nick Heidfeld Robert Kubica párossal kezdi majd meg. A Villeneuve távozásával tesztpilótából versenyzővé avanzsált Kubica, fantasztikusan teljesített élete első megmérettetésén, és a hetedik helyet szerezte meg a Magyar Nagydíjon - bár utólag törölték eredményét, mert túl könnyű volt az autója.
http://www.f1hirek.hu
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tibib te mindig védeni fogod Villeneuvét,mi meg Schumit,de akkor is,eredmények mindenki előtt világosak!
Amúgy a Bar-nal rendesen szívott Button ellen,Sauberben pedig Massa ellen,és azzal,hogy idén többször volt jobb Heidfeldnél az időmérőn mit ér?
Látod,te sem tudsz már más pozítívumot találni....azért ez sokat mondd!
Amúgy a Bar-nal rendesen szívott Button ellen,Sauberben pedig Massa ellen,és azzal,hogy idén többször volt jobb Heidfeldnél az időmérőn mit ér?

Látod,te sem tudsz már más pozítívumot találni....azért ez sokat mondd!

-
Villenuve már verekedett is aszem Montoyával.
Egyébként nézelődtem a 2001-es szezonban nagyjából egyforma teljesítményt nyúktottak a 2002-es szezonban meg 4 pontot gyűjtött,Panis hármat.
És ha jól olvastam 2003-ban egyetlen egy pontot sem szerzett ami elég nagy szégyen.
Egyébként nézelődtem a 2001-es szezonban nagyjából egyforma teljesítményt nyúktottak a 2002-es szezonban meg 4 pontot gyűjtött,Panis hármat.
És ha jól olvastam 2003-ban egyetlen egy pontot sem szerzett ami elég nagy szégyen.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2006.08.17. 13:04:52-kor.
in to exile
- Mardel
- Jugador d'estrella
Most kár ezen veszekedni, h ki a nagyobb pilóta, meg ilyenek(az eredmények egyébként magukért beszélnek), mert egymást úgysem győzzük meg!Szeretjük az egyiket és kész! Én viszont a cikkre reagáltam, és azt tartom is, hogy emberileg ez egy nagyon undorító lépés, hogy távozás után dobáljuk a ratyit vissza!(és ez nem szájból seggcsinálás kérdése) Dobálta ő már eleget, nem kell ez már, másik hogy Villeneuve sem a makulátlan versenyzői tisztaságáról volt híres, nemegyszer borult el az agya..ja de neki szabad, mert ő nem többszörös világbajnok! Szóval az ne kritizáljon akinek ugyancsak ott a "szálka a szemében"!
egyébként meg béke
egyébként meg béke

Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Banditos, te melyik forma1-et nézed????
1.Panis nem verte el egyáltalán!
2.Az az autó akkoriban olyan lehetett mint most egy Renault, vagy Ferka, szóval, itt be is fejeztem!
Amúgy idén szerzett pontot, és időmérőn sokkal többször volt elől, mint Nick!
1.Panis nem verte el egyáltalán!
2.Az az autó akkoriban olyan lehetett mint most egy Renault, vagy Ferka, szóval, itt be is fejeztem!
Amúgy idén szerzett pontot, és időmérőn sokkal többször volt elől, mint Nick!
-
Nahát ezt most jól megmondtad.Én még Alonsót is többre tartoma kanadainál.Schumi pedig kétszer lett olyan autóval világbajnok ami akkoriban hát hogyismondjam nem az volt a legnagyobb ászTibi1982 írta:Senna óta Villeneuve az egyik legnagyobb pilóta!
100x jobb mint sumák, vagy csalonzó!
Ha tudjátok mondani, hogy azért lett világbajnok vili, mert jó autója volt, akkor a többiek miért lettek vb-k?????
Én meg sumákot meg csalonzót nem nézem semmibe!
VILLENEUVE, KIMI GO GO GO

in to exile
Igazat adok TAIBInek Villeneuve nem csinál segget a szályából!!!!!!!!!Taibi írta:Te még talán meg se születtél, amikor Villeneuve már világbajnok volt.Los Banditos írta:Villenueve nem nagy pilóta...
Ő legalább kiáll a véleménye mellett mindig, nem áll be a sorba a hülyék közé...
-
Képzeld már megszülettem,és aztis tudom egy olyan autóval lett VB ami akkoriban 97-99 tályán verhetetlen volt.De a BAR-nal Panis rendre jobb volt nála,na meg Jens is.És mostanában alig volt olyan futama amit betudott volna fejezni.Gyüjtött egyáltalán pontot idén?Taibi írta:Te még talán meg se születtél, amikor Villeneuve már világbajnok volt.Los Banditos írta:Villenueve nem nagy pilóta...
Ő legalább kiáll a véleménye mellett mindig, nem áll be a sorba a hülyék közé...

in to exile
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Senna óta Villeneuve az egyik legnagyobb pilóta!
Ha tudjátok mondani, hogy azért lett világbajnok vili, mert jó autója volt, akkor a többiek miért lettek vb-k?????