Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már neis haragudj Tibi de te már elfogultabb vagy egy-két madridistánál is odaát.-2 kiló maximum 10 másodpercet jelenthet egy versenyen.Tibi1982 írta:Kubica is mocskos csaló. Egy könnyebb autóval 2kört kellett volna adnia az egész mezőnynek!
Na ez túlzás, de a lényeg, hogy csalt!
SZÉÉÉÉÉÉÉP Ő IS!
Vita lezárva
Tibi1982 írta:Kubica is mocskos csaló. Egy könnyebb autóval 2kört kellett volna adnia az egész mezőnynek!
Na ez túlzás, de a lényeg, hogy csalt!
SZÉÉÉÉÉÉÉP Ő IS!
Vita lezárva
neked is savanyú mi??Tibi1982 írta:Ja suminak nem borult el az agya? Igaz ő egy CSALÓÓÓÓÓ!!!!!!
'95ben kilökte hill-t úgy lett vb, 97-ben ki akarta lökni vilit, de megszívta a sumák, azon a bizonyos belga nagydíjon, amikor a rajtnál összetört vagy 10autó, ott DC-t akarta a bokszban szétvágni, és ez az idei monacoi eset?????
Tényleg ilyen egy igazi vb??????
SZÁNALMAS ÉS FELEJTHETŐ
AZÁM!
Nahát ezt most jól megmondtad.Én még Alonsót is többre tartoma kanadainál.Schumi pedig kétszer lett olyan autóval világbajnok ami akkoriban hát hogyismondjam nem az volt a legnagyobb ászTibi1982 írta:Senna óta Villeneuve az egyik legnagyobb pilóta!
100x jobb mint sumák, vagy csalonzó!
Ha tudjátok mondani, hogy azért lett világbajnok vili, mert jó autója volt, akkor a többiek miért lettek vb-k?????
Én meg sumákot meg csalonzót nem nézem semmibe!
VILLENEUVE, KIMI GO GO GO
Igazat adok TAIBInek Villeneuve nem csinál segget a szályából!!!!!!!!!Taibi írta:Te még talán meg se születtél, amikor Villeneuve már világbajnok volt.Los Banditos írta:Villenueve nem nagy pilóta...
Ő legalább kiáll a véleménye mellett mindig, nem áll be a sorba a hülyék közé...
Képzeld már megszülettem,és aztis tudom egy olyan autóval lett VB ami akkoriban 97-99 tályán verhetetlen volt.De a BAR-nal Panis rendre jobb volt nála,na meg Jens is.És mostanában alig volt olyan futama amit betudott volna fejezni.Gyüjtött egyáltalán pontot idén?Taibi írta:Te még talán meg se születtél, amikor Villeneuve már világbajnok volt.Los Banditos írta:Villenueve nem nagy pilóta...
Ő legalább kiáll a véleménye mellett mindig, nem áll be a sorba a hülyék közé...