csababarca írta: ↑2022.06.09. 19:47:23
az is vicces, hogy felmerült a klub eladási szándéka, már a szokásos arcok rúgnak is bele, hogy hát Gavi-Pedri duó eleve jobb.
jaja, tök jók, nincs ezzel gond, csupán annyi, hogy szűken leszünk a kp-n, a nyugger Busquetsel, Pedrivel, Gavival, meg Kessiével. és ebbe az esetleges eladásba kódolva van Busquets atomstabil kezdőtagsága. micsoda véletlenek.
Kérlek, mutasd meg, hol rúgtam bele, mikor top, top3 középpályásnak hívom - valahol máshol, egy más rendszerben. Utálom Koemant, de akár még nála is inkább. Ráadásul normál helyzetben én sem adnám el, csak ha még csak nálunk sem a legjobb kp-s sőt, a 2. legjobbnak is necces, döbbenetes luxusnak tartom ekkora csődben nem eladni, ennyi. Ezt a fajta személyeskedést továbbra sem nagyon értem, főleg, hogy nem is rúgtam bele. Megjegyezhetném én is, hányszor "rúgtál bele" Ferran Torresbe, a katalánokról nem is beszélve, kb szó szerint naponta történik meg. Nem teszem, mert jogod van a véleményedhez, és tiszteletben tartom.
Busquets kezdőtagságának meg pont fordítva lesz köze DJ távozásához. Ha az érte kapott pénzből veszünk valakit a posztra, ahogy tervezzük, pont kkor nem lesz atomstabil kezdő. Ha DJ marad, és mondjuk emiatt nem tudunk megszerezni egy xy-t (legyen Neves), akkor pont a maradása vívná ki a kezdőtagságát. Lehet mondogatni, hogy de milyen jó lenne Busi posztján, szép és jó, lehet, hogy igazad van, de ha az edző nem tudja ott elképzelni, akkor ez egy elméleti dolog, sosem játszott volna ott, ergo maradna Busi minden meccsen a helyén. DJ meg az ideihez hasonlóan nézhetné 8-as poszton, ahogy az egyik tini lefocizza, a másik meg 17 évesen konkurál vele, és 18 éves korában ennél csak jobb lesz. De mindez tök jó lenne, ha fürödnénk a zsetonban, csak most 80-100 misivel szembeállíva nekem tök értelmetlennek tűnik a maradása úgy, hogy van vagy 5 lyukas posztunk, és vagy 2 posztot oldana meg a pénz belőle a saját pótlása mellett, és a regisztrációkról még szó sem esett. Igen, lehet érvelni, hogy de majd úgyis rosszul költjük el a pénzt, de ehhez látnoknak kéne lenni.
Amúgy nyilván hamarabb adnám el Busquets-et, csak semmi értelme betűkkel egyáltalán megformálni ezt a mondatot, Xavi haveri hátulütője is megakadályozza, meg amúgy sem adna érte senki egy lyukas garast sem ebben a korban, úgyhogy róla nem panaszkodom, mert nem látom értelmét, leírjátok amúgy is elegen, elégszer.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy