Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ne haragudj, de Laporta milyen imidzset hozott? Maffiamódszereket, játékosok nyilvános lejáratása, zsarolása, a klubért rajongó játékosok eldobása apró, vagy nagyobb haszonért(Emerson, FDJ), folyamatos nyílt hazudozás és manipuláció.
Mondjuk ez az, ami jelenleg nem igaz. Igenis tudunk velük versenyezni, olyannyira, hogy akár kevesebbért is meg tudunk venni játékosokat, mint amit ők ajánlanak.
Mindenki érti, miről van szó szerimtem nincs értelme ennyit lovagolni a szavakon. Messi is sokszor megkapta, hogy egyedül tartja életben a Barcát, aztán ott is 11-en voltunk a pályán.csababarca írta: ↑2022.07.13. 22:25:03Te magad is tudod, hogy nincs olyan, hogy egy ember tart bent egy csapatot.
Ez max megye 2-3ban igaz, ahol van egy csatár aki elrak 50 gólt egy szezonban, kapnak rá 35-40et, és éppen bentmaradnak. Ilyet már láttam, de ez is árnyaltabb.
Detto. Tisztában vagyok az angol focival, ha akármelyik csapatból mond valaki egy kiemelkedőbb játékost valószínű fogom tudni ki az. Na most ő nekem kb. annyira volt ismerős, hogy tudtam, hogy van, de ennyi.csababarca írta: ↑2022.07.13. 22:07:09
Senki nem ellenhypolta, csak értetlenül álltunk egy eddig full ismeretlen ember (bocsi, nézek angol focit, podcasteket hallgatok ezerrel, stb, tehát azért képben vagyok) ilyen mértékű féloldalnyi dicséretével.
Te magad is tudod, hogy nincs olyan, hogy egy ember tart bent egy csapatot.bence0330 írta: ↑2022.07.13. 22:20:16
Ha bármelyik cikket elolvasod a Leeds végjátékából, vagy Raphinha távozásáról, elég sok helyen a single-handedly kifejezéssel fogsz találkozni, ezzel kb mindenki egyetért (most fél perc kereséssel találtam sok ilyen cikket, pl. a Leeds saját oldaláról is, akik azért jól beleláttak a témába). A Leeds tavalyi - relatíve - sikeres szezonja többtényezős volt, elöl Bamford szórta a gólokat pl, de ez az összeomlott-sérüléshullámos Leeds simán zúgott volna ki, ha nincs meg az ő minősége. Nem csak a góljai miatt, az a klubhoz képest elég jó, de nem kiemelkedő, hanem a tizes/karmesteri játékára is hatalmas szükség volt.
Ha bármelyik cikket elolvasod a Leeds végjátékából, vagy Raphinha távozásáról, elég sok helyen a single-handedly (kept in) kifejezéssel fogsz találkozni, ezzel kb mindenki egyetért (most fél perc kereséssel találtam sok ilyen cikket, pl. a Leeds saját oldaláról is, akik azért jól beleláttak a témába). A Leeds tavalyi - relatíve - sikeres szezonja többtényezős volt, elöl Bamford szórta a gólokat pl, de ez az összeomlott-sérüléshullámos Leeds simán zúgott volna ki, ha nincs meg az ő minősége. Nem csak a góljai miatt, az a klubhoz képest elég jó, de nem kiemelkedő, hanem a tizes/karmesteri játékára is hatalmas szükség volt.csababarca írta: ↑2022.07.13. 22:07:09Azt meg konkrétan te magad írtad be, hogy EGYEDÜL tartotta bent a Leeds-t a PL-ben. Ne haragudj, de ez elég meredek.
bence0330 írta: ↑2022.07.13. 21:44:30
Oké, kicsit valóban. De pár szempontból nem. Egyrészt jóval kevésbé hypoltam, mint akik "ellenhypolták" és húzták le nullára anélkül, hogy valaha látták volna egy percet is, meg ahhoz képest sem hypoltam, amit korábban állítottak ironikusan (aranylabda, 30 gólos szezon, stb.). S
Hát ha védekezik, akkor tényleg nem lesz új Messi
Oké, kicsit valóban. De pár szempontból nem. Egyrészt jóval kevésbé hypoltam, mint akik "ellenhypolták" és húzták le nullára anélkül, hogy valaha látták volna egy percet is, meg ahhoz képest sem hypoltam, amit korábban állítottak ironikusan (aranylabda, 30 gólos szezon, stb.). Szerintem sosem mondtam, hogy ő az új Messi, vagy a megváltó, csak egy gyors, pengés, ügyes játékos, aki DEMBÉLÉHEZ KÉPEST sokkal gólerősebb is, vagy egyéb skilljeit említettem meg, pl. jó szabadrúgáslövő, tizes szerű kulcspasszos, stb. Az meg remélem senki számára nem kérdés, hogy igaz, hogy a zsoldos Dembélénél jobban fog hajtani és védekezni, ez eleve a focisták 95%-ára igaz. És hát úgy látom, hogy Xaviék kb egyetértnek velem.davi10 írta: ↑2022.07.13. 14:50:40Azért egy kicsit de
Még mindig nem vagyok benne biztos, hogy Dembele és Ferran után kellett még valaki a jobbosra, de elég ígéretesnek néz ki a srác. Youtube-on baromi jól nézett ki (mondjuk ott mindenki, de az átlagnál jobban), erős bajnokságból jön, és az elhivatottsága már látszik.
Nagyon kiváncsi leszek rá, brazilt venni mindig zsákbamacska, a PL-ből meg pláne. De azért mégiscsak egy brazil válogatott kezdő támadót hoztunk el.
Hírek szerint az összes topklub térdelt előtte és az egyértelműen legkeresettebb szélső címet is viselte.Feast4 írta: ↑2022.07.13. 19:43:40
Na most valószínűleg a fél fórum fellázad ellenem: De Xavi szerint Ferran Torres is egy goat csak nem tudom minek. Sóval az ő értékítélete sem győzött eddig maradéktalanul.
Egyébként nekem is az a bajom mint webnek. 25 évesen ha egy angol alsó kenő csapatban játszol és nem áll érted sorba fél Európa és nem Klopp mondta, hogy te vagy az ő embere akkor az gyanús.
Mindegy cáfoljon rám és derüljön ki, hogy ő a fel nem fedezett félisten. De nagyon vegyes érzéseim vannak.
Jó focista, de az a kérdés, hogy nem e lesz rá is nagy a mez?!Andris írta: ↑2022.07.13. 16:54:27Most akkor ez a srác tényleg ilyen jó, hogy megint kicsengetünk egy vagyont egy támadóért, miköben van másik nyolc?
Egy percet nem láttam még játszani, de ez persze nem az ő hibája. szóval tényleg ennyire jó?
Nagyon remélem, hogy Xavi külön kérése volt, nem pedig Laporta szokásos sztárt igazolunk hülyesége. Ez persze sose fog kiderülni, majd talán a pályán.
Mondjuk ez a gyerek egyelore nagyon messze van a sztar kategoriatol. Nekem kb ilyen ferran torres 2.0nak tunik eddig minden tekintetben.Andris írta: ↑2022.07.13. 16:54:27Most akkor ez a srác tényleg ilyen jó, hogy megint kicsengetünk egy vagyont egy támadóért, miköben van másik nyolc?
Egy percet nem láttam még játszani, de ez persze nem az ő hibája. szóval tényleg ennyire jó?
Nagyon remélem, hogy Xavi külön kérése volt, nem pedig Laporta szokásos sztárt igazolunk hülyesége. Ez persze sose fog kiderülni, majd talán a pályán.
Bence, épp tegnap írtam Neked, hogy én nem láttam játszani a srácot, de ha csak a fele igaz lehet annak amit írtál róla az elmúlt időszakban, akkor főnyremény lehet a srác.....
Xavi szerint nem az ès itt az a lényeg. Én is Koundet hoztam volna elsőnek, de én biztos vagyok benne, hogy ő is jönni fog! És azaz érzésem a brazillal kapcsolatban, hogy be fog válni…csak sztem sem ért ennyit, de ugye közbe szólt a Chealse és az Arsenal..visca el barca írta: ↑2022.07.13. 15:16:35Teljesen ertelmetlen igazolas, ablakon kidobott penz megint. Ennyibol kb a vilag barmelyik top belso vedojet megvehetttuk volna. Idiota vezetes. Pfej.
Azért egy kicsit de