Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vagy taszítanak a klubbon egy nagyot a csőd felé. Hirtelen lett 240 millió Raphinára (70), Koundéra (50), Bernardo Silvára (70) meg Lewára (50)? Ferran Torres 55 millióját nem is említem. Egy csőd szélén táncoló klubnak? Ha eladják de Jongot, az is max egy játékost fedez a 4ből. Értem én az új szponzorokat, de az nem ennyi, másrészt meg azt elvileg nem lehet teljes mértékben igazolásokra költeni. Szerintem itt ordas nagy újságírói ferdítések vannak. Vagy esetleg Laporta mindenkivel egyezkedik, de a végén ebből, abból a transfermből kihátrál majd. Vagy csődbe viszi a klubot. Vagy teljesen más a helyzet, mint ami a közvélekedés .tMate írta: ↑2022.07.15. 16:00:50Régebb óta olvasom már a fórumot és emlékszem hányszor le volt írva hogy Football Managerezzünk kicsit. Eddig ami itt zajlik tényleg olyan mint egy FM játék. Személyes véleményem hogy a csapatban fogjuk látni a nyártól: Lewat, Koundet, és ha nem is mindkét Chelsea védőt de legalább az egyiket. Frenkie távozása esetén szerintem Bernardo érkezése is nagy eséllyel megvalósul. Távózók is vannak már eddig is szép számmal és szerintem a kolonc 90% ki is seprik a nyáron. Én megemelem nemlétező kalapom a vezetőség előtt formálják a keretet és a lehetőségekből kihozzák amit lehet.
Ennek nem orulok, felek h kounde rovasara megy ez az igazolassoadroli írta: ↑2022.07.15. 14:46:24Robert Lewandowski deal. Barcelona new official bid set to be submitted, all parties are in direct contact now including his agent Zahavi to reach full agreement.
Lewandowski insisted with Bayern in the last 24h to join Barça as soon as possible. Key stages.
Chelsea and Paris Saint-Germain are informed on Robert Lewandowski situation: they’ve been told that his move to Barça is at final stage - never been any chance, he only wanted Barcelona.
Lewandowski agreed personal terms with Barcelona 4 months ago: three year deal. (F.R.)
Ez mondjuk gondolom csak akkor lesz így, ha DJ megy. Ez a DJ nem megy kommunikációt én még mindig árfelverés címszó alá teszem, és azért elég sikeres is lett a dolog az utolsó hírek alapján.Camp Nou99 írta: ↑2022.07.15. 15:28:52És honnan lesz rá pénze a klubnak. FDJ még nincs eladva és ha rajta múlik nem is lesz.Cseri írta: ↑2022.07.15. 15:23:39Forbes azt írja Romerora hivatkozva, hogy megvan a megállapodás a cicivel Silva kapcsán.
"FC Barcelona and Manchester City have reached an agreement for the transfer of Bernardo Silva.
This has been claimed by Gerard Romero, who says that the final fee is less than €80mn."
És honnan lesz rá pénze a klubnak. FDJ még nincs eladva és ha rajta múlik nem is lesz.Cseri írta: ↑2022.07.15. 15:23:39Forbes azt írja Romerora hivatkozva, hogy megvan a megállapodás a cicivel Silva kapcsán.
"FC Barcelona and Manchester City have reached an agreement for the transfer of Bernardo Silva.
This has been claimed by Gerard Romero, who says that the final fee is less than €80mn."
Ez egyértelmű volt, a klub részéről is. A Sevillanak nagyon kell a pénz ő volt az értékesítendő játékos (+Soler), plusz a játékos is lépni akart. A kérdés egyedül az volt, hogy hol fog kikötni.MessiNeymarSuarez írta: ↑2022.07.15. 14:36:24*Koundé meze lekerült a Sevilla boltjaiból, emellett Lopetegui is arról beszélt hogy könnyen lehet hogy Koundé távozik.
Ezzel a posztoddal nagyon beletaláltál - szerintem - a csapat szívébe.
Pont ezt akartam írni, hogy Xavi érdeklődve figyeli Pjanic-ot... És ez Silva-nak lehet rossz hír, ha FdJ megy...
Hát ha ezeket kisöpörnénk, az felérne egy bombaigazolással.
Nagyon jól leírtad, Xavi mennyire akarja Kounde-t!Chino írta: ↑2022.07.14. 16:18:05
A BS-ből származó jövedelem számít a regisztrációval kapcsolatosan. Ezzel nem lenne gond.
Lewaért 50 milliót kér a Bayern, viszont azt fixen, semmi bónusz, játékosbevonás stb.
Szerintem Depay+Auba ezt az évet lehozhatná és akkor jövőre szinte csak a centerposzt, ahová nagyobb kiadás lenne.
Koundé kiváló védő és Xavi kifejett kérésére jönne. És szerintem inkább egy edző favorizálta top védő (nem véletlenül kínált már tavaly is a Chelsea 50 milliót, idén közel 60-at és repült rá a PSG is egy védőre) lenne kezdő, mint egy 36 éves térdfájós Piqué.
Az, hogy francia egy védő esetében szerintem kifejezetten pozitívum.
Amilyen válogatott Varanet, Lucas Hernandezt, Kimpembet, Konatét, Koundét szül meg, azért nem gyenge. Plusz Umtitinek sem a képességeivel voltak problémái. Akár top3-as kh is lehetett volna belőle.
Ha néztél Sevilla meccseket, nem helyeznéd EG elé.
Viszont az ő esetében most vagy soha, idén mindenképp lécel. Végre van esélyünk, hogy egy klasszis belső védő párosunk legyen, az eddigi leggyengébb csapatrészünk lehessen olyan, ami nemzetközi szinten is minőséget jelent (ráadásul hosszútávon), akkor meg kéne ragadni a lehetőséget.
A BS-ből származó jövedelem számít a regisztrációval kapcsolatosan. Ezzel nem lenne gond.Subinho írta: ↑2022.07.14. 15:29:43Én azt nem értem csak, miért erőltetjük Lewát és Koundét.
Értem, kell az erősítés, de ott a FFP, ami miatt már Raphinha meg Dembelé regisztrálása is kérdéses lesz (TV jogok nem húznak ki ebből).
Lewát 60 alatt nem adja el a BM, ezt már kijelentették, nekünk meg itt van Depay, akit akkor előbb el kellene passzolni, de nem akar menni. Illetve ha Aube lenne a csere csatár, lehet, hogy akkor ő meg akarna menni....
Koundé: nem sokat tudok a gyerekről, de nem lenne ingyen ő sem, ráadásul megint egy francia... Akkor hoznám csak, ha Piqué visszavonulna, vagy Garciát eladnánk. Namost Eric nem volt a legbiztosabb védőnk, de nem is volt annyira kutyaütő, mint Lenglet, vagy Mingu, cserének simán jó lenne. Ha jönne Kondué, akkor padozna? Vagy Chris padozna? Arról nem beszélve, hogy én sem látom magam előtt Piquét a padon vagy a lelátón. Jelenleg Koundét nem tudom hova tenni... Mikor és hol játszana?
Én vele nem hasonlítanám össze. Koundé egy nagyon alacsony alacsony, vékony kölök, aki előre nagyon jó, és nagyon gyors is, persze védekezni is tud, de messze nem az uru szintje szerintem, már csak a testéből adódóan sem. Araujo meg Gandalf Móriában, amolyan ittnemjösszát stílusban. Más lesz a szerepük is szerintem, nehéz lesz összehasnlítani.
Ő lenne az alapkezdő Araujoval, ez szerintem nem kérdés, főleg, hogy Xavi könyörög érte az ideérkezése óta. Ferranért is könyörgött, és hát láthattuk, hogy ragaszkodott is hozzá, ha épp jó volt, ha épp nem...
Szerintem semmi gond sincs a viselkedésével, olyan hírek voltak hogy edzésre sem megy vissza, ehhez képest a családot külföldön hagyva is visszament, miközben a szurkolók halálos üzenetekkel dobálóznak neki amiért 8 év szolgálat után augusztusban 34. évét betöltve váltani akar.