2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A Milanos teljesítményét inkább a média húzta le, a szakértők teljesen korrektnek tartották. A Napolival pedig szép focit játszott, jól is teljeseítettek (ellenünk is), csak De Laurentis-szel összevesztek valamin. De ez nem meglepő.
Abde, nem Baldé. Két külön poszt.Jack Napier írta: ↑2022.08.13. 13:29:28Ennek én speciel annyira nem örülök nem tudom Gaya mögött mennyi lehetőséget fog kapni.
Tehetséges, gyors fiatal kicsit Alphonso Daviesre hajaz hacsak a kanadinak a 70%-át ki tudnánk hozni belőle már nyert ügyünk lenne.
Sokkal inkább őt tartottam volna meg, mint hogy elhozzuk Alba mellé a (gázolós gyilkos) 31 éves Marcos Alonsot.
Ennek én speciel annyira nem örülök nem tudom Gaya mögött mennyi lehetőséget fog kapni.
Ezt kifejtenéd kérlek? Játékosként nagyon bírtam, emlékeim szerint edzőként inkább csak megégette magát a Milannal is, és svájcban is,igaz fiatal még. Motiválni biztos tud, nem hiszem, hogy elviselné a lötyögést. Lehet rosszul is emlékszem
Busi szerintem csak azért maradt, mert nem tudták mi lesz FdJ-gal. Szerintem idén már ő is csak padozni fog inkább.
Őt anno meg kellett próbálni, pénzt se buktak rajta, ezért nem volt teljes kudarc. Inkább 22-24 éves tehetségesnek tűnő srácokkal kell próbálkozni, mint 30 körüli játékosokkal aranyáron, akik mind ingyen mennek, akkor is évekig tartó szenvedés után.visca el barca írta: ↑2022.08.12. 19:11:53Mert 32 milliot fizettek erte es ugyanugy nem utotte meg a szintet mint ahogy alves óta senki.
Játékospolitika? Érkezők: Kessié, Christensen, Koundé, Raphinha, Lewa. Akik nem jöttek össze, Azpilicueta, meg talán Bernardo Silva. Mind anyanyelvi szinten vágják a katalánt.Magnus írta: ↑2022.08.12. 19:59:20most van időm reagálni mi is a bajom bellerinnel.
dest sem üti meg a szintet, habár voltak bíztató meccsei, de rapszodikus a teljesítménye, és hát az sem segített neki hogy 3 poszton is kellett játszania 2 év alatt. egy 30 éves, arsenalban megbukott bellerin mitől is ad többet az útlevelén kívül?
A többi nagyobb problémám többek közt xavival és a mindenkori elnökséggel a következő:
Olyanok lettünk mint egyik-másik hatalmas és gazdag család ahol az unokatestvérek házasodnak, hogy ne kerüljön idegen kézbe a vagyon. Ideig-óráig megy is a biznisz, ám pár év után az eredmények csak nem akarnak jönni, de erőltetik ugyanazt a sémát, csak belülről házasodni. Pedig egy “külsős” bevonásával nagyobb esély lehetne a jobb eredményekre és szebb jövőképre.
Ez megnyílvánul játékospolitikában, edzőkérdésben és a többször leégett, megalázott katalán mag itt tartásában. 2015 óta nem volt EGY ember egész Katalóniában aki kimondta volna, hogy figyeljetek, busquets már lassú és körülményes, piqué politikai, üzletemberi és mint kiderült bűnözői karriert épit, sr soha nem volt idevaló, nem lenne jobb elköszönni ezektől az emberektől és építeni a jövőt? Nem, ehelyett hoztunk olyan edzőket akik úgy táncoltak ahogy a hangadók fütyültek, ez az erőnlétben, mentalitásban, a játék képében meg is látszott. Setien próbált ezen változtatni, szépen megbuktatták.
xavi vagy elengedi a katalán magot a kezdőből vagy meg fog bukni. nincs már messi és egy top stegen aki bajnokságot hoz.
nem hiszek abban, hogy összekapják magukat, nincsenek abban a korban ahol ez elvárható.
Valahol vicces, hogy 4-5 éve a pali mindig szóba kerül , először még 50m, 40m, 20m most meg ingyen jöhetne. Remélem kacsa, na ő nem jó semmiben ide, csak annyi, hogy saját nevelés. Tavaly volt 2 db gólpassza, és Dest számait sem sokban múlta felül, de legalább már esély sincs, hogy jobb legyen 28 éves korában, Destnél még pislákol a remény.Kluivert92 írta: ↑2022.08.12. 14:35:18En nagyon orulnek neki , barca neveles, nem vilagsztar de destnel ezerszer jobb, ingyen meg plane jo lenne
Alonso, Piqué, Eric, SR, Pjanic....
Talán az eredeti posztot, ha elolvastad volna....