2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Termeszetesen a tavalyi evet is idevettem.davi10 írta: ↑2022.08.14. 17:00:03veb 1 meccs ment le a szezonbólvisca el barca írta: ↑2022.08.14. 16:41:03Lathatoan igy se tudja menedzselni xavi a keretet, nem tudom minek neki még 2-3 ember. Kb mint valami elkenyeztett gyerek, megkap mindent amit akar. Ideje lenne eredmenyt is felmutatni. Mert abban egyelore nagyon gyengecske.![]()
veb 1 meccs ment le a szezonbólvisca el barca írta: ↑2022.08.14. 16:41:03Lathatoan igy se tudja menedzselni xavi a keretet, nem tudom minek neki még 2-3 ember. Kb mint valami elkenyeztett gyerek, megkap mindent amit akar. Ideje lenne eredmenyt is felmutatni. Mert abban egyelore nagyon gyengecske.
Ugyan ez ugrott be nekem is, bar azt se tartanam kizartnak, ha Xavi jobb hatvedkent szamitana ra...NovaProspekt írta: ↑2022.08.14. 15:20:04nemtom tényleg reális-e Silva érkezése, de kicsit fosnék tőle, kicsit Coutinho 2.0 fílingem van
Továbbra sem értem ezt miért nyomatjátok. Se Pedri se Silva(?) nem szélső.Peter írta: ↑2022.08.14. 14:53:08Ennek abban az egy esetben lenne valós értelme, ha Frenkie maradna és Xavi belátná, hogy Businak a padon van a jövője.
Három középpályás esetén a BS - Frenkie - Pedri kellően kreatív lehetne, ha Xavi foggal körömmel ragaszkodna a 4-3-3-hoz.
Ugyanakkor, ha igazán erős középpályát szeretnénk, akkor a 3 - 4 - 3 felállásé a jövő.
BS - Frenkie - Kessié/Gavi - Pedri középpályával.
Ez utőbbi egész tetszetős....![]()
Ennek abban az egy esetben lenne valós értelme, ha Frenkie maradna és Xavi belátná, hogy Businak a padon van a jövője.
Ha jól tévedek ez egy 2022 áprilisi cikkben jelent meg. Azé' azt ne felejtsük el, hogy 7. helyről vezette 2. helyre a csapatot,és nyert rangadókat is. Nem hibátlan,hiszen fiatal edző, de Ő még fejlödhet, tanulhat a hibáiból, szemben az esetleg a most még,jobb statisztikával rendelkező elődjeivel.
Valami/valaki mindig rossz kell, hogy legyenGyorfy10 írta: ↑2022.08.14. 12:20:29Auba-t semmiképpen semmiképpen sem adnám el. Szerintem ő több gólt hozzá tudna tenni a csapathoz mint Lewa. De hát Lewa az új király. Depay mehetne felőlem. És Bernardo Silvára se szórnék el 50-60 milliókat. Fdj ha lejjebb adna a fizetéséből simán maradhatna és klasszis is lehetne nálunk. O, és nem mellesleg Xavi rendelkezik az elmúlt 20 év leggyengébb győzelmi statisztikájával. Alig üti meg az 50% ot… Lehet ebből még nagy pofára esés itt. Nem kellene szórni a pénzt feleslegesen.
Làtom te is Xavira élezted ki magad..Gyorfy10 írta: ↑2022.08.14. 12:20:29Auba-t semmiképpen semmiképpen sem adnám el. Szerintem ő több gólt hozzá tudna tenni a csapathoz mint Lewa. De hát Lewa az új király. Depay mehetne felőlem. És Bernardo Silvára se szórnék el 50-60 milliókat. Fdj ha lejjebb adna a fizetéséből simán maradhatna és klasszis is lehetne nálunk. O, és nem mellesleg Xavi rendelkezik az elmúlt 20 év leggyengébb győzelmi statisztikájával. Alig üti meg az 50% ot… Lehet ebből még nagy pofára esés itt. Nem kellene szórni a pénzt feleslegesen.
Mondjuk így én simán hoznám. Hiába sérülékeny, annál nem lehet rosszabb, mint amit Roberto lehoz.
Nembaj az neki. Ha kikap a United egy 6-0-ra végül, simán kérhet egy éves 25 misit majd.
Ezért adok hálát hogy az elmúlt 1 évben idekerült Laportán kívül Alemany-Xavi kettős és a munkásságuk eredménye meglátszik, mert a MU helyzetében most nagyon könnyen mi is lehetnénk:visca el barca írta: ↑2022.08.13. 19:16:44
Nem tudnának annyit fizetni, hogy abba a totalis káoszba menjek. Ha mar tényleg nincs maradása, inkább a cselzibe menjen.
Nem tudnának annyit fizetni, hogy abba a totalis káoszba menjek. Ha mar tényleg nincs maradása, inkább a cselzibe menjen.
Mai meccset látva végképp
En is bannam, mert jo jatekos. De nem annyira mint a fizetese. Valahol ertheto a vezetoseg dontese. Az o berebol kijonne alonso es silva is, talan meg maradna is valamennyi. Irrealis, hogy europa top 5 vagy top 6 a fizetese.Fernando írta: ↑2022.08.13. 15:05:04Kb naponta jönnek ezek a hírek, hol Chelsea, hol MU, hol hogy marad. Kifejtettem már korábban is, hogy én személy szerint bánnám ha menne, főleg azt, hogy hogyan és hogy miért, de ha megy akkor sem hoznék senkit a helyére. Bőven megvagyunk a kp-ra, plusz ott van Torre aki kaphatna perceket, esetleg meccseket.
Kb naponta jönnek ezek a hírek, hol Chelsea, hol MU, hol hogy marad. Kifejtettem már korábban is, hogy én személy szerint bánnám ha menne, főleg azt, hogy hogyan és hogy miért, de ha megy akkor sem hoznék senkit a helyére. Bőven megvagyunk a kp-ra, plusz ott van Torre aki kaphatna perceket, esetleg meccseket.