Kassandra írta: ↑2022.08.11. 18:22:56
Pontosan ez a legnagyobb baj a klubotokkal, szurkolóstul, vezetőstúl mindenestül, hogy mindig a Madriddal foglalkoztok, bármi van, ha nyertek, ha vesztetek, mindent a Realhoz mértek, és mindenről Pérez, Franco, meg a spanyol állam/király tehet. Innen fakad a kissebbségi komplexus, ami benne van a klub dnsében, és ezért nincsenek soha nyugodt körülmények a klub körül. Ezen célszerű lenne változtani.
szerk.:Pont emiatt szavazzák meg önmagukból kifordulva a sociok, hogy eladjátok a klub jövőjét, high risk/low reward alapon.
Ez a kedvenc új baromságom, ami az elmúlt években elterjedt a Real szurkolók között.
Szerintem ezzel a dumával egymást hülyítették be a Real szurkolók, akik még a BL győzelem estéjén is azt hajtogatták, hogy a Barcelona egész évben csak egy 4-0-nak örülhetett.
Az összes spanyol kisgyereket (Pedri, Gavi és Torre-tól is fogtok majd ilyet hallani) megkérdezik a spanyol újságírók, hogy a 2 nagy közül miért a Barcába jöttek -> na Barca játékosok már megint a Real-ról beszélnek. Laporta showman, aki nem látja, hogy ez a közönségnek szól és nem a Real-nak, az hülye.
Ha nem elég reprezentatív a 2 magyar fórum, nekem a facebook is feldobál Realos oldalakat is. Ott szintén még a megnyert BL után is azzal voltak csomóan elfoglalva, hogy bizonyítsák, hogy márpedig Modric jobb játékos, mint Iniesta
Nyilván mindkét oldalon van mindenféle szurkolóból, de a Real-nál tényleg felnőtt egy generáció, akiknek végig kellett szenvedni a 6-2/5-0/stb-t, és szerintem sokkal jobban utálják a Barcát, mint fordítva. Aztán lehet évek múlva ez megfordul a BL-győzelmek miatt, de én egyelőre pont úgy látom, hogy a Real szurkolók vannak többet elfoglalva a Barcával.
Az utolsó mondatod meg szimplán baromság, és nagyon remélem te se hiszed el, hogy a Real miatt lenne ilyen helyzetbe a klub, mert az inkább az ottani felsőbbrendűségi komplexust igazolná. Nekem 1x nem rémlik, hogy a Bartomeu féle ámokfutást valaki Perezre kente volna...