Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Én most néztem meg az összefoglalót, de a statok alapján is 50:50 volt a meccsük. Szokás szerint 2 kontragól (a harmadik góljuk kb. hihetetlen, 1-1-ben fenthagytak egy bohócot Vinin a félpályánál), + 1 Modric lövés, mert elfelejtettek védekezni rajta.
Nem tudom, hogy van e már kezdő, de ha neked lesz igazad, és ugyanúgy állunk fel kivéve Busi, akkor TV lekapcs, nem idegesítem magam.visca el barca írta: ↑2022.08.21. 12:21:083 kerdes a mai kezdo kapcsan
1. Araujot megint elszabjuk e szélre. Szerintem igen
2. Pjanic, kessie vagy de jong lesz e busi helyén. En fdj-ra tippelek
3. Bevallaja e megint a raphinha-dembele parost, vállalva ezzel h baloldalunk megint nem lesz. Igen
Szerintem xavi nem tanul a hibáibol meg ugy semmibol. Sajnos egy sablont tud, azt erolteti orrverzesig.
Még a bal oldalon se játszik. Akkor, hogy gondoltad?
Mondjuk ő annyira zseniális játékos, hogy igen, megoldja. Azért ő is RB, csak mikor Mendyék nem jöttek be, kényszerből átkerült. Az elején botrány is volt, szegény próbált külsővel meg rabónával beadogatni, borzasztó volt. Aztán bele tanult a rosszabbik lábával is, meg alkalmazkodott is mozgásban.
Cancelo.
Lahm vagy akár az EB-n (és a Rómában) Spinazzola is ellenpélda lehetne, de nyilván Baldét nem egy Sociedad elleni idegenbeli bajnokin kell életében először a jobboson kezdetni, amikor még a baloson sem sokszor játszott...bence0330 írta:Én még életemben nem láttam szélső védőt befelé álló lábban beválni... beadások eleve kuka, általában kifelé kell közlekednie a lasztival, az is kuka... akkor már nálam is inkább SR, akármennyire nem bírom a fazont.
Én még életemben nem láttam szélső védőt befelé álló lábban beválni... beadások eleve kuka, általában kifelé kell közlekednie a lasztival, az is kuka... akkor már nálam is inkább SR, akármennyire nem bírom a fazont.

Gavi helyett dejong , ennyi a lenyeg, hiszem h xavi belatta az oriasi hibait ezen a meccsen..csababarca írta: ↑2022.08.14. 10:31:59Oké sok labdát szerez. (mint ahogy más is szerezne ha abban a poziban játszana)Kluivert92 írta: ↑2022.08.14. 10:08:26
Te tenyleg nem latod mennyi labdat szeret es milyen hasznosan jatszik? Olyan helyzetekbol kepes tovabbadni a labdat mint senki mas.lassu az teny de pedri se gyorsvonat, erte meg mindenki oda van
utána mit kezd vele?
Meccs elején megpróbált egyből kitenni egy labdát a jobbosra ballal, nem sikerült, utána már meg sem próbált 10 méternél hosszabb átadást.
Nem az a baj vele, hogy nem szerez labdát, vagy hogy nem olvassa jól a területeket játékban.
Ezekkel rendben van.
De Xavi azt várja tőle szemre, hogy ő irányítson, arra már képtelen, és mondjuk sose jellemezte ez olyan értelemben, mint amire ma szükségünk lenne.
A lassúsága csak egy adalék, 10 éve is lassú volt, ezen már túlléptünk.
Ez a Gavi-Pedri kettős Busquetssel nem működhet.
Ha ragaszkodunk Busihoz, márpedig Xavi inkább felállna a padról, mint hogy kihagyja, vagy lecserélje, akkor viszont játszunk 4 kp-val, vagy minimum DeJong legyen a pályán még mondjuk Gavi helyett.
Ez így nem működik egyszerűen. És nem ebből az egy meccsből szűrtem ezt le, mert itt akár nyerhettünk is volna, meg fogunk is nyerni ezzel a kp hármassal is, nincs kétségem.
De majd amikor eldőlnek a dolgok, akkor lesznek problémák.
Megint Busquetsről kell beszélgetni, pedig nem okozott semmit tegnap, nem miatta nem lőttünk gólt. De kp közepén kulcspozícióban van, ahhoz már kevés.