2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én most néztem meg az összefoglalót, de a statok alapján is 50:50 volt a meccsük. Szokás szerint 2 kontragól (a harmadik góljuk kb. hihetetlen, 1-1-ben fenthagytak egy bohócot Vinin a félpályánál), + 1 Modric lövés, mert elfelejtettek védekezni rajta.
Nem tudom, hogy van e már kezdő, de ha neked lesz igazad, és ugyanúgy állunk fel kivéve Busi, akkor TV lekapcs, nem idegesítem magam.visca el barca írta: ↑2022.08.21. 12:21:083 kerdes a mai kezdo kapcsan
1. Araujot megint elszabjuk e szélre. Szerintem igen
2. Pjanic, kessie vagy de jong lesz e busi helyén. En fdj-ra tippelek
3. Bevallaja e megint a raphinha-dembele parost, vállalva ezzel h baloldalunk megint nem lesz. Igen
Szerintem xavi nem tanul a hibáibol meg ugy semmibol. Sajnos egy sablont tud, azt erolteti orrverzesig.
Még a bal oldalon se játszik. Akkor, hogy gondoltad?
Mondjuk ő annyira zseniális játékos, hogy igen, megoldja. Azért ő is RB, csak mikor Mendyék nem jöttek be, kényszerből átkerült. Az elején botrány is volt, szegény próbált külsővel meg rabónával beadogatni, borzasztó volt. Aztán bele tanult a rosszabbik lábával is, meg alkalmazkodott is mozgásban.
Cancelo.
Lahm vagy akár az EB-n (és a Rómában) Spinazzola is ellenpélda lehetne, de nyilván Baldét nem egy Sociedad elleni idegenbeli bajnokin kell életében először a jobboson kezdetni, amikor még a baloson sem sokszor játszott...bence0330 írta:Én még életemben nem láttam szélső védőt befelé álló lábban beválni... beadások eleve kuka, általában kifelé kell közlekednie a lasztival, az is kuka... akkor már nálam is inkább SR, akármennyire nem bírom a fazont.
Én még életemben nem láttam szélső védőt befelé álló lábban beválni... beadások eleve kuka, általában kifelé kell közlekednie a lasztival, az is kuka... akkor már nálam is inkább SR, akármennyire nem bírom a fazont.
Gavi helyett dejong , ennyi a lenyeg, hiszem h xavi belatta az oriasi hibait ezen a meccsen..csababarca írta: ↑2022.08.14. 10:31:59Oké sok labdát szerez. (mint ahogy más is szerezne ha abban a poziban játszana)Kluivert92 írta: ↑2022.08.14. 10:08:26
Te tenyleg nem latod mennyi labdat szeret es milyen hasznosan jatszik? Olyan helyzetekbol kepes tovabbadni a labdat mint senki mas.lassu az teny de pedri se gyorsvonat, erte meg mindenki oda van
utána mit kezd vele?
Meccs elején megpróbált egyből kitenni egy labdát a jobbosra ballal, nem sikerült, utána már meg sem próbált 10 méternél hosszabb átadást.
Nem az a baj vele, hogy nem szerez labdát, vagy hogy nem olvassa jól a területeket játékban.
Ezekkel rendben van.
De Xavi azt várja tőle szemre, hogy ő irányítson, arra már képtelen, és mondjuk sose jellemezte ez olyan értelemben, mint amire ma szükségünk lenne.
A lassúsága csak egy adalék, 10 éve is lassú volt, ezen már túlléptünk.
Ez a Gavi-Pedri kettős Busquetssel nem működhet.
Ha ragaszkodunk Busihoz, márpedig Xavi inkább felállna a padról, mint hogy kihagyja, vagy lecserélje, akkor viszont játszunk 4 kp-val, vagy minimum DeJong legyen a pályán még mondjuk Gavi helyett.
Ez így nem működik egyszerűen. És nem ebből az egy meccsből szűrtem ezt le, mert itt akár nyerhettünk is volna, meg fogunk is nyerni ezzel a kp hármassal is, nincs kétségem.
De majd amikor eldőlnek a dolgok, akkor lesznek problémák.
Megint Busquetsről kell beszélgetni, pedig nem okozott semmit tegnap, nem miatta nem lőttünk gólt. De kp közepén kulcspozícióban van, ahhoz már kevés.
Azért ez akkor lenne egy fair összevetés, ha pontosan ugyan annyi idő után mérnénk ezt a statisztikát, illetve hasonló kaliberrel rendelkeztek volna elejétől a végéig.
a négy edző közül egyedül Xavinál láttam igazi focit, Koeman az összes rangadót elvesztette, Valverde első vége rendben volt bár a végét annak is elrontotta, a többit meg hagyjuk is. Akit a statisztikák érdekelnek, nyugodtan bújja a táblázatokat és grafikonokat. Aki ért a focihoz az megnézi a meccseket és látja a különbséget. (amúgy a tegnapi se volt olyan vészes, annyi hogy az ellenfél se a legerősebb fajtából való volt, egy szerencsésebb napon megvan a győzelem)
Ezt most csak úgy itthagyom…