2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Xavi vmi másra tett fel nagy pénzt sajnos
Ja, úgy értettem, hogy mindenki köpködte a brazil-francia-lengyel hármast.Guille írta: ↑2022.08.21. 22:19:05Szerintem Torresnek főleg te orultel, a fórum nagy resze utaljabence0330 írta: ↑2022.08.21. 21:50:37Szerintem az első hármasnak is örülnek sokan (nekem mindegy, tőlem maradhatott volna a múltkori is, de ez is szimpi), illetve FDJ finoman szólva sem papírforma, midenhol Pjanicot prognosztizálták oda, főleg, hogy a hollandot ki sem próbálta ott még egy percre sem az előszezonban. Plusz ezért könyörög a fórumon hónapok óta a szurkolók 90%-a![]()
En őt nem banom, ha jo formaban van.
Hat Pjanic is meglepi lett volna ennyi erővel, mert kb. sosem jatszott nalunk, de legyen, Frenkienek en is orulok.
Sajnos Garcia maris benyalta Isakot, ezt megjosoltam...
Szerintem Torresnek főleg te orultel, a fórum nagy resze utaljabence0330 írta: ↑2022.08.21. 21:50:37Szerintem az első hármasnak is örülnek sokan (nekem mindegy, tőlem maradhatott volna a múltkori is, de ez is szimpi), illetve FDJ finoman szólva sem papírforma, midenhol Pjanicot prognosztizálták oda, főleg, hogy a hollandot ki sem próbálta ott még egy percre sem az előszezonban. Plusz ezért könyörög a fórumon hónapok óta a szurkolók 90%-a![]()
Szerintem az első hármasnak is örülnek sokan (nekem mindegy, tőlem maradhatott volna a múltkori is, de ez is szimpi), illetve FDJ finoman szólva sem papírforma, midenhol Pjanicot prognosztizálták oda, főleg, hogy a hollandot ki sem próbálta ott még egy percre sem az előszezonban. Plusz ezért könyörög a fórumon hónapok óta a szurkolók 90%-a
Attól, hogy vannak akik optimistán viszonyulnak a csapat jövőjéhez nem lesznek nagyobb culék, mint akik kételkednek vagy pesszimistán bizakodnak.
Megint Araujo lesz a jobb bekk?PorSiempre írta: ↑2022.08.21. 21:36:14Nagy örömömbe gyorsan megraktam, hogy nyerünk.
Xavi-t mi a franc lelte? BALDE ??? Végre , remélem bizonyítanak a frissen kezdőbe került emberek.
Ha egy öngóllal is de nyerjünk. Kell a három pont ez nem vitás.
Torres jobb mint Fati, nagyobb munkát végez, majd helyette jön be Fati az utolsó 25 percre. Nekem Gavi nem tetszik annyira a kezdőbe jó lett volna megnézni helyette Pjanic-ot vagy Kessie-tjohdepp írta: ↑2022.08.21. 20:56:14Úristen, mit szívott Xavi, hogy egyik legenda sem került be a kezdőbe?
Ha mondjuk Koundé lenne jobboson, Araujo-Christensen belül, Torres helyett meg Fati, az nekem egy eléggé jó kezdő lenne amúgy. Mármint a szezonban úgy általánosságban. Ez eléggé közel van hozzá, kíváncsi vagyok nagyon.