2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én most néztem meg az összefoglalót, de a statok alapján is 50:50 volt a meccsük. Szokás szerint 2 kontragól (a harmadik góljuk kb. hihetetlen, 1-1-ben fenthagytak egy bohócot Vinin a félpályánál), + 1 Modric lövés, mert elfelejtettek védekezni rajta.
Nem tudom, hogy van e már kezdő, de ha neked lesz igazad, és ugyanúgy állunk fel kivéve Busi, akkor TV lekapcs, nem idegesítem magam.visca el barca írta: ↑2022.08.21. 12:21:083 kerdes a mai kezdo kapcsan
1. Araujot megint elszabjuk e szélre. Szerintem igen
2. Pjanic, kessie vagy de jong lesz e busi helyén. En fdj-ra tippelek
3. Bevallaja e megint a raphinha-dembele parost, vállalva ezzel h baloldalunk megint nem lesz. Igen
Szerintem xavi nem tanul a hibáibol meg ugy semmibol. Sajnos egy sablont tud, azt erolteti orrverzesig.
Még a bal oldalon se játszik. Akkor, hogy gondoltad?
Mondjuk ő annyira zseniális játékos, hogy igen, megoldja. Azért ő is RB, csak mikor Mendyék nem jöttek be, kényszerből átkerült. Az elején botrány is volt, szegény próbált külsővel meg rabónával beadogatni, borzasztó volt. Aztán bele tanult a rosszabbik lábával is, meg alkalmazkodott is mozgásban.
Cancelo.
Lahm vagy akár az EB-n (és a Rómában) Spinazzola is ellenpélda lehetne, de nyilván Baldét nem egy Sociedad elleni idegenbeli bajnokin kell életében először a jobboson kezdetni, amikor még a baloson sem sokszor játszott...bence0330 írta:Én még életemben nem láttam szélső védőt befelé álló lábban beválni... beadások eleve kuka, általában kifelé kell közlekednie a lasztival, az is kuka... akkor már nálam is inkább SR, akármennyire nem bírom a fazont.
Én még életemben nem láttam szélső védőt befelé álló lábban beválni... beadások eleve kuka, általában kifelé kell közlekednie a lasztival, az is kuka... akkor már nálam is inkább SR, akármennyire nem bírom a fazont.