2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sok igazság van a mondandódban, de azt nem értem, miért kezeled a fórumot egy egységes masszának, ahol mindenki csak fikázza a "kedvenc" csapatát. Rengeteg pozitív, elismerő kritikát is kapott a csapat, szerintem az összhangulat jóval optimistább így a meccs után.
Amúgy nekem semmi bajom azzal, hogy kezd én nagyon bírom őt, csak tegnap konkrétan nem láttam, hogy mi lenne a szerepe. Vagy a felállás nem feküdt, vagy valami olyat kért tőle Xavi amit még nem igazán tudott, így nem maradt más csak a kulancskodás az ellenfélen, viszont nem elég nagy és erős ahhoz, hogy ez mindenki ellen működjön.
A Piqué résszel egyetértek, ha nem fix kezdő, néha jó lehet ő meccsekreVaratrix írta: ↑2022.08.22. 07:42:14Én is ezt érzem...ráadásul a fórum nagy része azon pörög, hogy Piqué a csapat közelébe ne kerüljön, aminek gyakorlatilag az az ára, hogy most amíg nincs Kondé, addig Garcia játszik.
Mondjuk én évek óta meg vagyok hasonulva azon, hogy nem tudjuk feldolgozni, hogy nem a teljes keret világklasszis és amikor egy sokadik számú tartalék játszik, nem tudjuk a helyén kezelni a dolgot. Eric egy tisztességes meccset hozott, én örülök, hogy 4-5 opciónak itt van.
Torres is segítség lehet abban, hogy Fati ne sérüljön meg folyton. Látszik hogy Fati egy game changer játékos, viszont elég neki egy félidő is erre. Amúgy is nagyon kell vigyázni rá.
Az a baj hogy a fél tavasz erről szólt hogy "Na adjunk neki önbizalmat", aztán mindent IS kihagyott, elbénázott most ugyanott folytatja.Troym írta: ↑2022.08.22. 09:30:23FT-nek nagyon kéne önbizalom és 30-40 meccsen játszani 90 percet, itt nem fog ennyi lehetőséget kapni. Én kölcsönadnám egy Valencia, Sociedadnak, erre a 6.számú támadó szerepkörre inkább B-ből használnék valakit. Vagy tartsuk itt pl Depayt és jövőre úgyis lejár a szerződése, addigra hátha FT összeszedi magát.
Utóbbit én is így láttam rajta. Eleve a duplaszűrős rendszerek után neki ez sokkal nagyobb stressz, és még görcsösen bizonyítani is akart közben. Régen is látszott rajta, top formájában is, hogy az a gyengéje, ha stresszhelyzet alakul ki, az meg egyedül 6-os poszton gázos. Lehet, hogy Xavi annyira vele kapcsolatban amúgy nem volt hülye, mint amennyire hittük.
Talán tényleg többet kapott,mint megérdemelte volna, szerintem Xavi volt az igazi gyenge láncszem tegnap, de Ericet könnyebb szidni, speciel nekem is. De ettőlmég gyenge volt Eric, több hibája is volt, megint látszott,hogy az ellenfél direkt őt keresi.
Én is ezt érzem...ráadásul a fórum nagy része azon pörög, hogy Piqué a csapat közelébe ne kerüljön, aminek gyakorlatilag az az ára, hogy most amíg nincs Kondé, addig Garcia játszik.
Ezt én sem nagyon értem a tegnapi meccs után, ha nem befelé hanem kifelé pattan Isakról a labda akkor szerintem senki nem vette volna elő. Hatalmas mentés lett volna, nem varrom a nyakába a gólt, óriási mákja volt a svédnek. Igen, tudom, nem a posztján játszott, de szerintem Araujo volt nagyon gyenge tegnap. Előre ő ott abszolút 0, hatul pedig bizonytalan volt.