2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akik leulnek es csak élvezik, azok a nézők.
Na, ez a megbeszélte, megigérte sztori nekem új, de az élet sokmindent felülír és a kényszer nagy úr....westerngom írta: ↑2022.08.28. 13:56:37Ma meg majd meglátjuk, úgy Laporta módra, hogy mit hoz a valóság.![]()
Azok a szép emlékek a régmúltból.
Szerintem is. Nem a Bayern ellen megyünk, hogy ne férjen most bele Robi. Busi meg hátha elfáradt a szerdai lötyögésen és csak 1 félidőt kap.
Szerintem csak mindenki elfelejtette 1 meccs után. Én is.
Értem, hogy SR gyenge, Araujot meg nem játszatnád jobboson, de azért valaki kéne oda, hogy meglegyünk 11-en.visca el barca írta: ↑2022.08.28. 09:34:54Christensen belázasodott, kikerult a keretbol + fatit még mindig nem merik kezdetni.
Ezt a 11et szeretnem: ts balde jules araujo pedri fdj kessie fati lewy dembele
Ez lesz: ts alba eg araujo sr pedri fdj gavi torres lewy dembele
Azt gondolom, hogy ez a 3 védős felállás nem lesz nyerő. Túl sok területet ad az ellenfélnek, amúgy is mindenki fent van nálunk. Minél hamarabb lesz JHV megoldás annál jobb. Középen és elöl van varia lehetőség bőven, nem könnyű. Már írtam, de senki sem reagált rá, hátha mostChino írta: ↑2022.08.22. 15:14:50Azért mert akkor az lenne a felháborodás oka, hogy miért SR játszik. Ebben a rendszerben, három védővel, jelenleg ő a legjobb megoldás oda. Ha Koundé nevezve lenne valószínűleg ő játszana ott, nem idegen terep, jh-ként kezdte, később lett belőle belső védő. Araujo mehetne középre, Christensen a másik oldalra. Mielőtt valaki a bal láb-jobb láb dologgal jönne, a Chelsea-ben rendszeresen játszott ott, csak "mellette" nem Alba, hanem Marcos Alonso volt, ahogy tegnap is Balde szabadabban, előre mozgott.drobika írta: ↑2022.08.22. 12:31:22
Így gondolom én is! A kritika szubjektív, normális, ha sokan sokféleképpen állítanák be a kezdőt! Ezért van egy kapitány és nem 5!Abszolut pozitív kritika pl. ha azt mondjuk hogy még nem álltak össze a pozíciók, de a potenciál benne van a csapatban. Ez előre visz. Negatív kritika, de igaz, és ezt nehéz nem észre venni, és realitása sincs annak, hogy miért ARAUJO a jobb bekk. De ha van, akkor magyarázzák el, hogy miért! Mert jelenleg csak azt látni, hogy a szélen elveszik a tudása, ami középen meg hiányzik, de nagyon! Mi van Desttel és mi van SR.-el. Ha meg egyiket sem akarja játszatni, miért nem maradt Alves 0 Ft-ért, meg egy csomag szotyiért !
Amúgy nagy pechje volt, hogy jöttek azok a sérülések. Pont azelőtt kezdett már játszogatni/lett stabil csere, emlékszem szinte sírt amikor le kellett mennie
Azért mert akkor az lenne a felháborodás oka, hogy miért SR játszik. Ebben a rendszerben, három védővel, jelenleg ő a legjobb megoldás oda. Ha Koundé nevezve lenne valószínűleg ő játszana ott, nem idegen terep, jh-ként kezdte, később lett belőle belső védő. Araujo mehetne középre, Christensen a másik oldalra. Mielőtt valaki a bal láb-jobb láb dologgal jönne, a Chelsea-ben rendszeresen játszott ott, csak "mellette" nem Alba, hanem Marcos Alonso volt, ahogy tegnap is Balde szabadabban, előre mozgott.drobika írta: ↑2022.08.22. 12:31:22
Így gondolom én is! A kritika szubjektív, normális, ha sokan sokféleképpen állítanák be a kezdőt! Ezért van egy kapitány és nem 5!Abszolut pozitív kritika pl. ha azt mondjuk hogy még nem álltak össze a pozíciók, de a potenciál benne van a csapatban. Ez előre visz. Negatív kritika, de igaz, és ezt nehéz nem észre venni, és realitása sincs annak, hogy miért ARAUJO a jobb bekk. De ha van, akkor magyarázzák el, hogy miért! Mert jelenleg csak azt látni, hogy a szélen elveszik a tudása, ami középen meg hiányzik, de nagyon! Mi van Desttel és mi van SR.-el. Ha meg egyiket sem akarja játszatni, miért nem maradt Alves 0 Ft-ért, meg egy csomag szotyiért !
Ezzel teljesen egyetértek, biztos vagyok benne, hogy jó lesz a védelem hosszútávon. De rövidtávon azért érdekes lehet megbeszélni egyes meccseket is, vajon, mit miért csinál az edző, mi lehet az utasítás stb.bence0330 írta: ↑2022.08.22. 13:36:33Szerintem is semmi. De a védelem messze nincs akkora bajban, mint most tűnik, még Koundé nevezése nélkül is csak egy jobb bekkel vagyunk elcsúszva, és akkor lehetne mindenki a helyén. Koundé regisztrálsa és egy legalább jó közepes jobb bekk, és nem nagyon kell nézünk többet sem Araujot a szélen, sem Garciát a kezdőben.
Alves szerintem pont azért nem maradt, mert játszott volna. Xavi, akármennyire haveroztunk, azért ennél sokkal józanabb, nem akart belekerülni még egy ilyen spirálba, ahol ő játszik, mert talán ő a legjobb, legalább az egyik irányban.
Ezt a gondolatot mege továbbvinném, és a meccs egy nagy pozitíumát megemlíteném, amitől mindenki tartott. Piqué (Garcia miatt tán még túlzásba is vitt) kigolyózása után úgy tűnik, mintha Albának sem lenne bérelt helye. Ezt én nem gondoltam volna. Biztos, hogy ő lesz legtöbbször a kezdő, meg fog ő sokkal jobb formát mutatni eleve, mint most, de az látszik, hogy ha 0 a teljesítmény, akkor már padozott is, pedig most még nincs szükség rotálni erőnléti okok miatt. Lehet, hogy valamennyire kezd beszivárogni a meritokrácia.
És akkor kb csak Busquets marad a standard kezdő és a rózsaszín köd, de azért még vele is várnék ezek után, mennyire lesz bérelt helye.
Szerintem is semmi. De a védelem messze nincs akkora bajban, mint most tűnik, még Koundé nevezése nélkül is csak egy jobb bekkel vagyunk elcsúszva, és akkor lehetne mindenki a helyén. Koundé regisztrálsa és egy legalább jó közepes jobb bekk, és nem nagyon kell nézünk többet sem Araujot a szélen, sem Garciát a kezdőben.drobika írta: ↑2022.08.22. 12:31:22Negatív kritika, de igaz, és ezt nehéz nem észre venni, és realitása sincs annak, hogy miért ARAUJO a jobb bekk. De ha van, akkor magyarázzák el, hogy miért! Mert jelenleg csak azt látni, hogy a szélen elveszik a tudása, ami középen meg hiányzik, de nagyon! Mi van Desttel és mi van SR.-el. Ha meg egyiket sem akarja játszatni, miért nem maradt Alves 0 Ft-ért, meg egy csomag szotyiért !
Én őszintén azt gondolom, hogy Alves jelenleg is veri a JHV poszton SR-t, Destet, és Araujot is. Az oké, hogy már nem akkora védő spiller, mint volt, de valljuk meg, akinek volt szerencséje látni őt korábban a csapatban, az tudja, hogy előre játékban akkor is jobb volt. Nos ezt most is hozza, láthattuk az előző szezonban. Számomra döbbenet volt, hogy szinte mindig lehozta hajtással a meccset, és még csak nem is lihegett.