2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Persze, talán legtöbben jól kezelik. De tuti, hogy szét tud menni ilyenen, az általad mellé tett politikai beállítotság miatt ugyanúgy. Az más kérdés, hogy jól kommunikáló embereknél ez nem történhet nagyon meg. Szerintem lehet az jó barátság is, csak a két fél nem elég érett, hogy jól kezeljen dolgokat.csababarca írta: ↑2022.08.29. 23:00:19Dehogy tud, max zrika szinten jönnek ezek elő.
Ha ilyenen szétmegy egy baràtság, akkor az nem az.
Politika se szakított el a legjobb barátomtól, pedig tűz és víz amit gondolunk.
Ez a foci tèma egy jelentéktelen porszem az èletben, majd rájön mindenki legkésőbb ha becsajozik, vagy betölti a 14-et.
Barátság ilyenen nem tud félremenni, max ha eleve [auto_cenzúra] van a palacsintában, akkor indikátora lehet.
Dehogy tud, max zrika szinten jönnek ezek elő.
Azért egy El Classico megérdemli a kiemelt figyelmet - lenne is mit megvitatni meccs előtt és után, de ami itt megy most "holtszezonban", az eléggé egysíkú és szenvedősen unalmas...
nem, kassandranak irtam, de azota toroltek a hozzaszolasat, igy ugy tunt, hogy egy artatlan forumozonak irtam
Hát de akkor nem is kellene külön topic neki, mehetne minden a bajnoki/kupa témába.
Igen, én töröltem ki, és ha észrevetted, akkor valószínűleg össze tudod rakni, hogy mi volt benne és legközelebb nem írsz ilyet. Nem fogunk minden törölt hsz-t megmagyarázni.
off: daffy-nak írtál, aki tényleg soha semmi provokálót nem írt, legalábbis mióta itt vagyok, azóta biztos. Kevered Kassandrával, bár szerintem ez is túl van lihegve kicsit.
Őőő, te miről beszélsz?
Miért nem zárjátok be a topic-ot és nyitjátok ki az El Clasico meccsek +/- 1 hétre (vagy kevesebbre), mint az "élő meccsek" esetében?!?
Nem érünk rá egész nap veled foglalkozni.
Nem már, azért az nagyon durván disztópikus lenne, ha ez már hergelés. Jobb is, hogy nem vagy modi.MatyiG írta: ↑2022.08.29. 13:49:45Mondjuk pont ezen provokatív hozzászólás után ezt megkérdezni finoman szólva is megmosolyogtató.Kassandra írta: ↑2022.08.29. 09:04:16Srácok, egy kérdés; ha lesérülne Benzema, és úgy lennétek bajnokok, ráadásul sokkal több pénzt költve az utóbbi időben, az kívánatos trófea? Ugyanolyan édes lenne, mint a korábbiak?
(amúgy a modik priviben megindokolhatnák, miért kerül törlésre egy-egy kommentem, és akkor tudnék tanulni belőle)
Amúgy nem tudom, mert nem nagyon tevékenykedem már, de erre tudnék gondolni.
Én inkább neked ajánlom, hogy ezt a stílust fejezd be. Tamás évek óta kommentel, soha senkinek nem volt problémája vele, normális stílusban ír, soha nem provokált. Az ő véleménye is olyan értékű, mint másé ezen a fórumon. Amennyiben nem tudod észérvekkel megcáfolni ne reagálj a kommentjére, főleg nem ebben a stílusban.
Mondjuk pont ezen provokatív hozzászólás után ezt megkérdezni finoman szólva is megmosolyogtató.Kassandra írta: ↑2022.08.29. 09:04:16Srácok, egy kérdés; ha lesérülne Benzema, és úgy lennétek bajnokok, ráadásul sokkal több pénzt költve az utóbbi időben, az kívánatos trófea? Ugyanolyan édes lenne, mint a korábbiak?
(amúgy a modik priviben megindokolhatnák, miért kerül törlésre egy-egy kommentem, és akkor tudnék tanulni belőle)
Igen, sőt még édesebb lenne, hiszen olvashatnánk a hozzád hasonlóak vergődését, hogy "ennyi pénzből nem is csoda", "nekünk ez simán belefér, amúgyis mi nyerettük meg velük.."Kassandra írta: ↑2022.08.29. 09:04:16Srácok, egy kérdés; ha lesérülne Benzema, és úgy lennétek bajnokok, ráadásul sokkal több pénzt költve az utóbbi időben, az kívánatos trófea? Ugyanolyan édes lenne, mint a korábbiak?
Szerintem ezt az egész felvetést kontextusban kell vizsgálni. Ha jó a játék, nyerünk és becsúszik egy olyan mecs ahol vért izzadva nyerünk 1 góllal úgy hogy gyenge volt a játék, akkor azért nálunk is jellemzőbbek azok a hangok, akik azt mondják, hogy hát ez nem volt jó, de a végén ez az elszámolásnál sokat fog jelenteni. Amikor ezek a meccsek egymás után következnek és nem jó a játék képe, olyankor azért szerintem normális, ha felmerül az emberben, hogy mi van ha legközelebb nem jön a megmentő a 90. percben. Ez sorozatokban értelmehető és a harmadik forduló után nem vonnék le messze menő következtetéseket.Guille írta: ↑2022.08.29. 11:48:54Szerintem valahol itt van a lényeg, hogy bármilyen sz*rul játszanak, a végén behúzzák a meccseket. Ez az irigylés tárgya.
Az tény, hogy ha mi játszunk sz*arul, akkor megy a károgás, hogy ilyen játékkal lehúzhatjuk a rolót.
Mondjuk az elmúlt években rengeteg ilyen meccsen vesztettünk pontokat kiscsapatok ellen, valószínűleg, ez okozza a frusztrációt.
Szerintem valahol itt van a lényeg, hogy bármilyen sz*rul játszanak, a végén behúzzák a meccseket. Ez az irigylés tárgya.
Nálunk Fati tavaly alig játszott, fél évig sérült volt Pedri, de a legdurvább a januári meccsek voltak, ahol még Umtiti-t is be kellett rakni, hogy meglegyen a csapat. Akkor volt covid-os mindenki.Kassandra írta: ↑2022.08.29. 09:04:16Srácok, egy kérdés; ha lesérülne Benzema, és úgy lennétek bajnokok, ráadásul sokkal több pénzt költve az utóbbi időben, az kívánatos trófea? Ugyanolyan édes lenne, mint a korábbiak?
Engem inkább zavarna az, ha úgy nyernénk meg, ha közben egyik clásico-t se nyerjük meg (asszem a Tito-s évünkben nyertünk így?). Az, hogy ezeken a meccseken miként áll fel a Madrid az teljesen mindegy.
Veb vetette fel, aztán kérdeztem is egy kommentben, amiben 3 hozzászólásra reagáltam egyszerre, hogy ne legyen dupla, de törölve lett. Amúgy egyetértek, ez a vezetőség hibája, és teljesen jogos lesz a bukás, ha bekövetkezik.Guille írta: ↑2022.08.29. 09:43:40Mondjuk most ez nem tudom, hogy jön ide, de a fél szezonban sérült lenne, akkor nyilván nem. Ugyanakkor az meg a ti vezetésetek hibája lenne, hogy ilyen szűk kerettel akarják végignyomni a szezont.Kassandra írta: ↑2022.08.29. 09:04:16Srácok, egy kérdés; ha lesérülne Benzema, és úgy lennétek bajnokok, ráadásul sokkal több pénzt költve az utóbbi időben, az kívánatos trófea? Ugyanolyan édes lenne, mint a korábbiak?
Amúgy riválisként tényleg rohadt idegesítőek ezek a késői győzelmek, de nyilván a Madrid tartása, mentális erőssége miatt nem lehet annyival elintézni, hogy mák ja.
off: Nehogy azt hidd. Engem még le is cseszett mikor rákérdeztem, hogy mit üzengetek neki, de azt sem válaszban ám. Szerintem teljesen önkényes a dolog, legalábbis egyeseknél biztos.
De ha tudnám, hogy mi belőle a baromság, akkor a jövőben esetleg nem ismételném meg, tudod erre céloztam azzal, hogy tanulnék belőle. Tudom, magas labda, hogy minden az, de mindent azért törölnek. Meg amúgyis a duplázás elkerülése végett reagálok több felvetésre egy kommentre, aztán ugrik minden. Ez így nagyon béna.ocsike83 írta: ↑2022.08.29. 09:22:07Mert baromságokat írsz egy Barcelona fórumra, azért....Kassandra írta: ↑2022.08.29. 09:04:16Srácok, egy kérdés; ha lesérülne Benzema, és úgy lennétek bajnokok, ráadásul sokkal több pénzt költve az utóbbi időben, az kívánatos trófea? Ugyanolyan édes lenne, mint a korábbiak?
Remélem érik innen a kitiltásod.
Mondjuk most ez nem tudom, hogy jön ide, de a fél szezonban sérült lenne, akkor nyilván nem. Ugyanakkor az meg a ti vezetésetek hibája lenne, hogy ilyen szűk kerettel akarják végignyomni a szezont.Kassandra írta: ↑2022.08.29. 09:04:16Srácok, egy kérdés; ha lesérülne Benzema, és úgy lennétek bajnokok, ráadásul sokkal több pénzt költve az utóbbi időben, az kívánatos trófea? Ugyanolyan édes lenne, mint a korábbiak?