Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mivel Koundé tud jobb bekket is játszani, Christensen meg nem, ezért egyértelmű számomra, h így lesznek leosztva a lapok. Emiatt gyakorlatilag mindegy, melyikük a jobb középhátvéd egyébként. Koundéval kicseszés vhol ez, de amúgy én is ezt preferálnám, középen két magas védővel Araújo és Christensen személyében biztonságosabbnak érzem azt a védelmet.
Kounde az utóbbi 10 meccséből kb azt az egyet játszotta belső védőként...
Elvileg bokaszalag húzódás, de csak a mai tesztek után mondanak pontosabbat.
Ez igaz - bár amúgy Christensen is pont nagyon jó a labdával - de egy védő alapfeladata a védekezés. A többi a plusz... Kb mintha úgy akarna valaki tanár lenni, hogy semmit nem tud az anyagról, és ezáltal tanítani sem igazán tud, de amúgy csodálatosan jó érzéke van a gyerekekhez. Szép és jó, de a fő dolgát nem tudja ellátni.
Csak én nem látom, hogy (annyival) jobb lenne ebben, mint Christensen, hogy megérné kockáztatni.

Én nehezebben felejtem el EG tavalyi szezonját, de minden másban egyetértek a véleményeddel.
Hasonlítsd össze őket magad, objektíven teljesen 50-50. Egyik ebben kicsit jobb másik abban.csababarca írta: ↑2022.09.12. 23:07:10Mi szól EG mellett?
Eltekintve a lentebbi véleményemtől, és attól, hogy arról vitatkozunk ki legyen a 3. számú khv.
Mert a két ember kvalitásai nem összehasonlíthatóak.
Én nem gondolom hogy Xavinál ez többet jelentene, de ki tudja a klub milliője milyen hatással van rá. Láttunk már ilyet azért valljuk be.
Deluigi, neked javaslom a tiltás gombot, vagy ha továbbra is ilyen konstruktív tagja akarsz lenni a fórumnak, akkor ignorálj. Mindenkinek jobb.
De megtanulhatsz véleményt kifejteni, érvelni-ellenérvelni, az egymondatos odamondásaid helyett talán célravezetőbb lenne.
És még páran akkor komolyan is vennénk.
Mi szól EG mellett?
Tehát Xavinak többet jelent, h valaki katalán, mint az eredményesség?csababarca írta: ↑2022.09.12. 21:39:26Sajnos Xavinál is számít a származás, így EG-t a dán elé helyezi.
Ha tehetné, akkor Araujo-Koundé elé is tenné, de azért ennyire nem vak, belátja, hogy kb mintha én vs Shaq lenne a palánk alatt.
De a dán nem fog így sok sót megenni itt, sajnos, pedig adottságokban, képességekben messze a spanyol felett áll.
Ha Christensen lenne spanyol meg "saját nevelés" kérdés se lenne.