Én értem, hogy tétnélküli volt, és "who cares" mentalitás elfogadható.
De akkor innentől kezdve ne verjük a nyálunkat a tavaszi 4-0ra a real ellen, mert az meg nekik volt tét nélküli.
Aki szerint rendben van kiesni 5 kör alatt 4 begyűjtött ponttal, azzal meg én nem bírok mit kezdeni.
Megint BL menetelések, irreális elvárások, ilyenek senki nem mondott.
Egy BL továbbjutást vártunk, vagy legalább azt, hogy ne legyen az utolsó két csoportmeccsünk tétnélküli.
Ez túlzott elvárás volt? Nem gondolnám.
Ez a csapat szintje? Ezt sem gondolom.
Ha csak a fórumot olvasnám, akkor itt egy világverő alakulat képe rajzolódik ki, ehhez képest még nagyobb a kudarc.
A tini csapat mantrázása meg szintén nevetséges, tegnap a kezdőben Pedri és Baldé volt ott, aki annak nevezhető, mondjuk Pedrinek van 100 plusz meccs a lábában top szinten, de tini.
Egyébként meg Gavi a tinink, a többit miért nevezzük így?! Költői a kérdés. Nyilván mert így erre tudjuk fogni, ahelyett, hogy mondjuk a valós problémákkal foglalkoznánk.
Főleg annak fényében nevetséges tinizni, hogy a 3 fiatalunk rendre a jobbak között teljesített.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."