Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miután már kerestem 1-2 milliárdot, karrierem Európai szinten nincs, és a halott gyerekem miatt is adtam az interjút és rúgtam fel mindent Manchesterben? Igen .... Az interjú egyik fő pontja volt, hogy nem támogatták a klubnál, amikor az egyik gyereke halva született. Plusz aki szülő, nem akar egész évben a gyerekeitől 5000 kmre lenni. Akár meg is vehetné ezeket a csapatokat.recrea írta: ↑2022.12.31. 08:53:10Ez aranyos![]()
Jól értem, h a világ legismertebb arcaként Te elmentél volna 200 millió helyett 2 millióért egy sokkal puritánabb közegbe és olyan helyre, ahol 10 évig fütyültek meg anyáztak Téged, cserébe évente 2x kikaphatsz a Barcától, 2x meg a Realtól.
Én sok mindent elhiszek, de azért na…![]()
Igen, ahogy daffy is írja, ego-kor kombó nála nagyon necces.bence0330 írta: ↑2022.12.31. 00:57:15
Nekem nem annyira az a gáz, hogy 37 évesen elmegy, bár szerintem még bírná itt. Inkább az, hogy az utolsó 2-3 éve teljesen megalázó volt, csapatokat omlasztott össze, edzőket döntött meg, és úgy utálták már ki már több csapatából, mindeközben hisztis gyerekként meccsekről kivonulva, gyerkekek kezéből telefonokat kiütve rombolgatva a saját szobrát. Ezért hatalmas kár volt. A rivalizálásból szerintem ezzel már bőven a VB előtt kiírta ő saját magát.
Ez aranyosTroym írta: ↑2022.12.31. 08:11:16Érdekes, hogy először a fiát átrakta a Madrid utánpótlásba. Én inkább őt választottam volna és akár aláírtam volna a Rayohoz, vagy Getafehez gombokért, csak mellette lehessek, segíthessem, stb., az érdemi karrierjének kb.úgyis vége, reklám szerződései meg igyis úgyis lesznek.
Alapvetően egyetértek, Messiről persze ki tudja, de gyanús, hogy amcsiban lesz, bár az azért - szerintem - kevésbé gáz megítélésű, mint az arabok, már csak azért is, mert a legtöbb nagy sztár oda megy (plusz ugye európában a PSG-City féle felemelkedések óta az arabokat eléggé utálják). Xavink mondjuk pl. pont kivétel volt nyilván.csababarca írta: ↑2022.12.31. 00:13:23Lehet hogy pár hónap alatt Cé is megtanulja értékelni egy európai csapat kispadját. Meglátjuk, lehet még visszatér.
Azért így is kimaxolta a pályafutását, főleg a realban amit csinált az abszolút csúcs.
37 évesen elmenni levezetni, nem a világ vége, pláne hogy ki lesz tömve.
37 évesen már Messi se lesz Európában valószínűleg egyébként.
Mondjuk drága temetést tarthat, az értesülések szerint több, mint 200 millió eurót tehet zsebre egy év alatt. Mbappé meg Messi koldusoknak tűnnek majd mellette.
hány meccsen láttad eddig játszani? gondolom egyen se.
Hát nem tudom, Vinicius tavaly nagyon felszívta magát, de Benzema, Modric, Kroos nélkül én nem látom olyan veszélyesnek. Rodrygo-nál meg nekem egy tipikus csereember érzésem van.
Ez totál egyértelmű, de Ronaldo nem így gondolkodik. Szerintem még akar valamit egyéni szinten alkotni, még pár gólt lőni a BL-ben, meg ilyesmi.
Mondjuk ők ezt nagyon okosan csinálják. Nincs olyan hogy 100 milliót fizetnek egy tiniért. Kezelhető 35-45 millió közötti áron vásárolnak egyet-egyet, nagyon fiatalon elhozzák. Beleverik a te vagy a Real Madrid mentalitást és 20 éves korára egy full harapós öntudattal bíró játékost nevelnek.
Endrick más szint mint a fentiek, mind eredményessségben mind tudásban. És Giovanni vagy Riquelme sem volt akkora tehetségnek kikiáltva. (bár utóbbi azért nem volt rossz playa, csak valamiért nálunk nem tudott kiteljesedni). Krkic azért a másik véglet. Legalábbis nem emlékszem, hogy a jövő legnagyobb csatárjaként beszéltek róla (legalábbis én nem így emlékszem), de vele pont fordítva történtek a dolgok. Itt elég korrekt teljesítményt hozott, más, kisebb csapatoknál főtt meg. Nála ugyanakkor fejben pattant meg valami.Troym írta: ↑2022.11.06. 15:52:56Ezek a brazil, argentín tinisztárok mindig lutri. Őis. Saviola is ilyen volt, Riquelme meg az új Maradona, vagy Geovanni.
17 éves kölyökért nem szabad ennyit fizetni. Tökéletes példa Krkic is, 17 évesen a Barcaban lőtt 12 gólt, nem a brazil sör ligában, és mégis szétesett a karrierje.
Akkor inkább vegyük meg a holland liga leggólerősebb 21 alatti játékosát, ő legalább látott már európai focit.