Cseri írta: ↑2023.01.16. 11:12:29
recrea írta: ↑2023.01.16. 10:47:14
Mondjuk, ha nekem is a padról kellene nézni FT vagy Raphi semmi fociját - úgy, hogy igazán sosem kaptam meg a lehetőséget, amikor igen, akkor sem játszottam ótvarul -, akkor én sem lennék ünneplős kedvemben. Xavi egyik nagy áldozata, el kell engedni, mert csak tönkremegy a pályafutása, és ennél jobb focista ő.
Érdekes,hogy ma pörög így a topicja.

Szerintem tegnap pont nem éreztük meg a hiányát. Jobb játékos,mint akiket Xavi preferál a posztján,de valami miatt nincs meg köztük a kémia. Télen kellene neki csapatot találni,hogy némi pénzt lássunk belőle.
Xavi is közölte, hogy nem számol vele, Laportáék is el akarták adni, de ő mindenképpen maradni akart, hogy kitöltse ezt az egy évet.
Plusz csak most tér vissza egy hosszú sérülésből.
Én egyáltalán nem vagyok meglepődve azon, hogy mennyit (nem) játszik, nagyjából erre gondoltam szezon elején is.
Viszont ő sem akar nagyon focizni, inkább az anyagi érdekek motiválják. Nyáron is voltak érdeklődők, most is vinné a Chelsea, úgy tűnik ATMA, de ha tényleg átadólistára kerülne, biztosan lenne még jelentkező, főleg hogy lejáró szerződésű, olcsón megszerezhető. Sok csapatnak erősítés lehetne.