Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Na, megelőztél
Sinya22 írta: ↑2023.01.17. 13:47:54Én biztosan többet játszatnám Ferran helyett, de nálam Raphinha is kérdéses, igaz ritkán kerülök tv elé, de ahányszor látom, mindig felvetődik a kérdés, hogy erre a brazilra miért volt szükség. De igazából mindegy, az aktuális edzőnek mindig vannak olyan szerelmei (André Gomes pl) akik játszani fognak, mások kárára. Depay-nak is meg nekünk is jobb ha lelép.
Biztos, hogy van olyan privát info a háttérben, amiről mi nem tudunk.bence0330 írta: ↑2023.01.16. 09:21:54Érdemes megnézni az ünneplős videójukat a hivatalos Barca youtube oldalon. Mindenki mosolyogva ugrál és énekel, kivéve Depayt, aki szomorú képpel üldögél a háttérben. A mellőzöttségét nem értem (talán személyes okai vannak, pont ilyesmi, hogy nem eléggé csapatember?), viszont ez remélem indikátor, hogy ha már így alakult, akkor elég rosszul érzi itt magát ahhoz, hogy akár most lépjen.
A szezon elején padon volt aztán két meccsen zsinórban a kezdőben azután jött a sérülés, ha jól emlékszem izomproblémák, ezért is cserélték le gondolom minden meccsen. A Bl-ben játszott a Plzen ellen, Münchenben padozott és a következő meccseken sérülés ami miatt a BL meccseket kihagyta.csababarca írta: ↑2023.01.16. 12:19:01Két hónapos sérülése volt, nem a világ vége.
Ha jól emlékszem a vb-n is játszott már, másfél hónapja.
Kikerült a pikszisből, ennyi a történet.
Az őszi sérülése max annyiban befolyásolja a dolgokat, hogy Xavinál nem kerülhetett képbe, és most jobbnak látja így.
Ha akarná már játszatná bőven.
Igen, VB-n már makkegészséges volt, elvileg már a mi utolsó meccseinken is játékra kész állapotban volt félig-meddig.csababarca írta: ↑2023.01.16. 12:19:01Két hónapos sérülése volt, nem a világ vége.
Ha jól emlékszem a vb-n is játszott már, másfél hónapja.
Kikerült a pikszisből, ennyi a történet.
Az őszi sérülése max annyiban befolyásolja a dolgokat, hogy Xavinál nem kerülhetett képbe, és most jobbnak látja így.
Ha akarná már játszatná bőven.
Xavi is közölte, hogy nem számol vele, Laportáék is el akarták adni, de ő mindenképpen maradni akart, hogy kitöltse ezt az egy évet.Cseri írta: ↑2023.01.16. 11:12:29Érdekes,hogy ma pörög így a topicja.recrea írta: ↑2023.01.16. 10:47:14Mondjuk, ha nekem is a padról kellene nézni FT vagy Raphi semmi fociját - úgy, hogy igazán sosem kaptam meg a lehetőséget, amikor igen, akkor sem játszottam ótvarul -, akkor én sem lennék ünneplős kedvemben. Xavi egyik nagy áldozata, el kell engedni, mert csak tönkremegy a pályafutása, és ennél jobb focista ő.Szerintem tegnap pont nem éreztük meg a hiányát. Jobb játékos,mint akiket Xavi preferál a posztján,de valami miatt nincs meg köztük a kémia. Télen kellene neki csapatot találni,hogy némi pénzt lássunk belőle.
Érdekes,hogy ma pörög így a topicja.recrea írta: ↑2023.01.16. 10:47:14Mondjuk, ha nekem is a padról kellene nézni FT vagy Raphi semmi fociját - úgy, hogy igazán sosem kaptam meg a lehetőséget, amikor igen, akkor sem játszottam ótvarul -, akkor én sem lennék ünneplős kedvemben. Xavi egyik nagy áldozata, el kell engedni, mert csak tönkremegy a pályafutása, és ennél jobb focista ő.
Oké, de azért más a padon ülve meg egyéb helyeken, meg más az önfeledt ünnepléskor... nagyon durva kontraszt volt most.csababarca írta: ↑2023.01.16. 10:19:18Mindig is ilyen unott, sértődős feje volt, mióta idejött. De egyébként előtte is.
Szerintem is kaphatna lehetőséget, de felesleges ezt várni, ha kihullana FT, Dembelé, RAphinha egyszerre, akkor talán.
De akkor is előbb alkalmazna 4 kp-t Xavi, elől Fatival-Lewaval, mint sem, hogy betegye a hollandot.
Mindig is ilyen unott, sértődős feje volt, mióta idejött. De egyébként előtte is.bence0330 írta: ↑2023.01.16. 09:21:54Érdemes megnézni az ünneplős videójukat a hivatalos Barca youtube oldalon. Mindenki mosolyogva ugrál és énekel, kivéve Depayt, aki szomorú képpel üldögél a háttérben. A mellőzöttségét nem értem (talán személyes okai vannak, pont ilyesmi, hogy nem eléggé csapatember?), viszont ez remélem indikátor, hogy ha már így alakult, akkor elég rosszul érzi itt magát ahhoz, hogy akár most lépjen.