Sonoma írta: ↑2023.02.26. 21:31:09
Hihetetlen ez a pozitív hozzáállásod. Valahogy mindenben meglátod a jót, ha a Barcából van szó.
Én ennél kissé pesszimistább vagyok. Ez a meccs megmutatta, hogy a csapat mennyire kifacsarvart. Az eddig jó játékot mutató emberek is szürkék ( nagyon finom szólva) voltak.
Ez nálam megint Xavi hibája, hogy nem mert belenyúlni jobban a kezdőbe főleg azok után, tegnap tudta a Real- Athletico végeredményét. Plusz továbbra is erőlteti a 4-4-2-t, ami hetek óta döcögve megy.
Félek ez folytatódik csütörtökön is, és nem kell majd izgulnunk a visszavágóra.
Bárcsak így lenne, semmi jót nem láttam ma.

De szerintem amit leírtam, ettől még áll. Ha hirtelen az lett az elvárás, hogy minden meccset hibátlan játékkal nyerjünk meg, akkor azt sosem fogjuk megugrani. Nincs ilyen csapat kb, amelyik meg tudná. Ha gyengébb ligában a BM-PSG-világverőReál is veszíthet néha kiscsapatok ellen rossz játékkal, akkor mi is. Csak ne legyen ebből rendszer, ki kell kászálódni a gödörből, pótolni Pedrit valahogy pl.
1-2 botlás belefér egy szezonban. Néha még több is, de ne legyen most több.
Egyébként egyetértek, Lewy, formáció, nálam ezek voltak Xavi hibái, azon túl, hogy nem tudta felrázni a csapatot. Gavival középen és két szélsővel azért sokkal jobban pörögtünk, de akkor már késő volt, görcsös kaparás lett a nyomottságból. Azért kicsit volt pechünk is, 1 fejes beakadhatott volna legalább. Vagy azok a 2-3 centivel hosszú beadások, amit épp nem ért el senki belül lábbal. Ettől még persze győzelmet nem érdemeltünk, és Xavi benne volt, legalább meccs közben hamar belátta a hibáját.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy