Hihetetlen ez a pozitív hozzáállásod. Valahogy mindenben meglátod a jót, ha a Barcából van szó.bence0330 írta: ↑2023.02.26. 21:10:04
Hidd el, minden jó csapat kikap néha. Sőt, néha szánnivaló játékkal. Ez a 2. vereségünk, és az első közép-kiscsapattól. A Bayern és a PSG több kiscsapat ellen bukott idén, pedig gyengébb ligában játszanak, és elvileg erősebb csapatok, mint mi. A City is bukogatott kiscsapatok ellen is, pedig hát ott a világ minden pénze és klasszisa. Az, hogy egy csapat jó, vagy hogy a liga legjobbja, nem azt jelenti, hogy egész évben minden meccset meg kell nyerni, mert ez kvázi lehetetlen. Most nekünk pláne az.
Ettől még ez egy kalap galambkaki volt, össze kell kapni magunk, de a szezont nézve így is magasan az elvárások felett teljesítünk szerintem pontszámban.
Én ennél kissé pesszimistább vagyok. Ez a meccs megmutatta, hogy a csapat mennyire kifacsarvart. Az eddig jó játékot mutató emberek is szürkék ( nagyon finom szólva) voltak.
Ez nálam megint Xavi hibája, hogy nem mert belenyúlni jobban a kezdőbe főleg azok után, tegnap tudta a Real- Athletico végeredményét. Plusz továbbra is erőlteti a 4-4-2-t, ami hetek óta döcögve megy.
Félek ez folytatódik csütörtökön is, és nem kell majd izgulnunk a visszavágóra.