LG írta: ↑2023.04.09. 12:48:31
Persze, csak a PL a világ legerősebb bajnoksága, a francia meg teljesen egycsapatos, ott tényleg lehet félgőzzel is hozni ezeket a statokat.
BL-ben jó teljesítményt pedig 2019-ben rakott le utoljára Messi, azóta teljesen bukta minden nagy meccsen. Aranylabdát mondjuk kapott már ezért kevesebbért is, ezért meg is van a véleményem a díjról már egy ideje, szóval azt meg fogja kapni, de nem a fantasztikus Ligue 1 statisztikáinak köszönhetően, hanem mert ő Messi.
Ugye írtam a statok után, hogy nem hiszem, ezen múlik az aranylabda.
De Bruyne ilyen statokkal nem fogja megkapni, mikor van egy gólfosó Haaland a csapatban. Ha a City BL-t nyer, akkor a norvég lesz esélyes erre.
Az remélem meg van, hogy decemberben VB-t nyert, elég nagy ráhatással a csapatára. És az beleszámít az aranylabdába, ha jól tudom, de lehet tévedek.
Nyilván VB nélkül nálam se kerülne szóba.
BL-ben 5 meccsen 1 gól 4 gólpassz a belga mellett, Haaland esetében meg 6 meccs 10 gól.
A norvég góljai többet nyomnak a latba, ezt gondolom nem kell részletezni, hogy az Aranylabdánál (sajnos, nem sajnos) így van.
Nem látom, hogy egy esetleges Haaland, DeBruyne, Messi hármasból a belgát mi alapján lehetne kihozni győztesnek, megadva a Citynek a BL címet is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."