Szép álom.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.04.25. 18:02:38Adná az ég, remélem EG ügynökének is ég a telefon a keze alatt. Jó lenne némi pénzt csiszolni belőlük.
Megkapjuk új mélységi irányítónak....

Szép álom.Ronaldinho&Barca írta: ↑2023.04.25. 18:02:38Adná az ég, remélem EG ügynökének is ég a telefon a keze alatt. Jó lenne némi pénzt csiszolni belőlük.
Adná az ég, remélem EG ügynökének is ég a telefon a keze alatt. Jó lenne némi pénzt csiszolni belőlük.
Lehet, hogy a tegnapi látványos eset után Xavi is levágta, miért hívták a CFC drukkerek Alonslow-nak.
Na őt én is. Nem követtem szorosan a pályafutását, de amit pl. a VB-n lenyomott melóban, azt szerintem mi is tudnánk hasznosítani. Iszonyatos munkabírása, szívóssága van. Persze alapvetően ő sem Barca-profilnak tűnik.
Frimpong.
Talán a turistáknak nem olyan nagy gond. Viszont a többieknek... Nem épp felfelé megy a gazdaság. Sehol sem. Rizikós döntés, de nyilván ők jobban látják, hogy ez mit hoz, mit visz.Andris írta: ↑2023.04.24. 11:17:43Egyrészt a közönség nagy része nem katalán, a stadiont alapvetően túristák töltik meg. (A bérletesek nagyobbik fele rendszeresen visszatéríti a helyét.)drobika írta: ↑2023.04.24. 11:13:26Nem gondolom, hogy a Katalán közönség el lenne ragadtatva egy belépő és jegyáremeléstől... Főleg nem, ha a stadioncsere befogadóképesség arányát nézzük, ami 30 % akkor is, ha nincs teltház a Camp Nouban mindíg.
Jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint tartja a közmondás.
Másrészt ha ők töltenék meg, akkor is elvárható lenne szerintem, hogy elfogadják a nagyobb árakat. Tudják, hogy milyen a klub helyzete, és azt is, hogy ez egy ideiglenes állapot.
Ettől függetlenül nem gondolom, hogy a létszámmal arányosan lenne kompenzációs jegyár emelés, de valamennyi szerintem tuti lesz. Ha Messi jön, akkor meg még valamennyi pluszban.
PS: Arra számítok, hogy az idei 83ezres átlagnézőszámunkból kiindulva kb 60-65ezresre bővítik majd az olimpiai stadiont. Hely van: székek amúgy se voltak az utóbbi években már a lelátón, és hatalmas atlétika pálya van körben a lelátó és a pálya közt. Minden adott egy ideiglenes bővítő konstrukcióhoz. +5000 hely hatalmas bevételbeli különbség lehet éves szinten.
Egyrészt a közönség nagy része nem katalán, a stadiont alapvetően túristák töltik meg. (A bérletesek nagyobbik fele rendszeresen visszatéríti a helyét.)drobika írta: ↑2023.04.24. 11:13:26Nem gondolom, hogy a Katalán közönség el lenne ragadtatva egy belépő és jegyáremeléstől... Főleg nem, ha a stadioncsere befogadóképesség arányát nézzük, ami 30 % akkor is, ha nincs teltház a Camp Nouban mindíg.
Jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint tartja a közmondás.
Szerintem a stadionkérdésből nem lesz pénzprobléma. Azt tippelném, hogy a nézőszám csökkenésével arányosan emelve lesznek a bérlet és jegyárak, és nem a közel 100.000-es férőhelyet kell feltétlen nézni, hanem a 80 körüli átlagnézőszámot, amihez képest egy várhatóan folyamatosan teltházas 55-ös stadium nem olyan brutális visszaesés, és simán kikorrigálható a különbség áremeléssel, mivel úgyis verseny lesz a helyekért. Még ha nem is lenne 100%-ra visszahozva, végül szerintem akkor sem lesz belőle komoly kiesés.Troym írta: ↑2023.04.24. 10:42:18Jön 1,5 - 2 szezon egy fele akkora stadionban mikor visszaköltöznénk és Pedri, Gavi, Araujo, Christensen, stb a csúcson lesz, és szeretnénk visszakapaszkodni Európába, na akkor lesz egy lesz egy mondjuk egy 38 éves Messi, 37 éves Lewa, 36 éves Gündogan, akiket pótolni kéne pénz nélkül?
2 éves szerződésről van szó, amit Messi bonthat 1 év után.Guille írta: ↑2023.04.24. 10:18:38Nekem a másik gondom Messi visszahozatalával, hogy ha még működne is rövid távon, nyilván kapna egy örökkévalóság+1 éves szerződést, ő pedig nem tűnik annak a típusnak, aki csak úgy lelép, belátja, hogy már benne van a korban, 30-40 perceket játszik, átadja a stafétát stb.
Szóval nekem (is) az a félelmem, hogy itt ragadna évekig, nyilván soha senki nem küldené el még egyszer az előzményeket és legendastátuszát figyelembe véve, és vígan elfocizna amíg kedve van, amit hosszú távon a csapat fog megsínyleni.
Hiába tartom őt én is GOAT-nak, pont ezért is, ilyen isteni státusszal már nem lehet reálisan kezelni egy játékost, aki ráadásul nem egy játékos, hanem A JÁTÉKOS.
Aztán ha rám cáfolna, annak nagyon örülnék, de igen kevés esélyt látok erre a forgatókönyvre.
Ez mondjuk teljesen jogos elgondolás, nyilván a fiatal játékosok többet érnek még rossz formában is, mint az ingyen távozók.Troym írta: ↑2023.04.24. 10:42:18Igen szerintem a jövő kiárusítása, csak nem úgy ahogy te érted.
Te szakmailag mondod, én most speciel anyagilag.
Tavaly rengeteg üzletrészt eladtunk, hogy hozzunk játékosokat, idén ugyanazt csináljuk, csak el kell adni a piacképes játékosok egy részét olyanokért, akik
1. szerintem nem is feltétlen jobbak, mint a jelenlegi játékosok Pl: Inigo
2. Majdnem mindegyik jelölt egyre többet maródi, szóval a bevethetőségük is kérdéses
3.. tuti ingyen lépnek majd le innen és pont a te vágyad (meg majdnem mindenkié) nem teljesül, mert 3 év múlva nem lesz miből venni valami írástudót a nyugdíjas klub végével
Jön 1,5 - 2 szezon egy fele akkora stadionban mikor visszaköltöznénk és Pedri, Gavi, Araujo, Christensen, stb a csúcson lesz, és szeretnénk visszakapaszkodni Európába, na akkor lesz egy lesz egy mondjuk egy 38 éves Messi, 37 éves Lewa, 36 éves Gündogan, akiket pótolni kéne pénz nélkül?
Igen szerintem a jövő kiárusítása, csak nem úgy ahogy te érted.Andris írta: ↑2023.04.24. 09:55:34
Ha szerinted Kessié, EG, Raphi kiárusítása a jövő kiárusítása, az a te véleményed, de én náluk bőven jobb játékosokat akarok a csapatban látni mondjuk 3 év múlva, de talán még a padon is. Raphi valszeg elfér(ne) a padon azért, bár ki tudja, hogy ha cserévé redukálódik, mi lesz vele.. a brazil sztárfocisták általában, és látványosan ő sem rendelkezik ideális érzelmi inteligenciával.