Ha ugyanarra gondolunk, amikor Raphinhát indította, ott elvitte a lábak között, aztán adott egy hosszú indítást... Házon belül túlértékeltnek vélem.
Élő közvetítések
- Bob_Marley
- Presidente del Barça

Standing ovation,meg is érdemli, óriási alakja a Barcelonanak

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Fatival ma is csak létszámban vagyunk meg, félelmetes hogy egy tét nélküli meccsen is csak az alibi letojom játékot tudja mutatni.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Dembélé pont azt hozza, amit szokott átlagban, sőt, szerintem kicsit jobban is. Fel tudunk rá hördülni, de a végén 0. Bár ősszel pont alakult már a befejezése. A brazilra keveset lehet felhördülni, de ma is kialakított egy ziccert, amit Lewy kihagyott, pedig gyengébb volt az átlagnál, csak célszerűbb, amit csinál.
Nagy kár, mert tényleg élmény nézni sokszor Dembouzt, ma is. Szerintem nem rossz ma, sőt, inkább jónak mondanám, tényleg kb csak benne volt ma spiritusz, bizonyítani akar szerintem eléggé, ezt szeretem látni.
Gránt: volt ma olyan cselsorozata, aminél ha jól számoltam, hat embert cselezett le, azért ez emlékeztet már jó futballra.
Meg még pár, amin 2-3-at. Ha a végét nem nézzük, tényleg gyönyörű jelenetsorok voltak.
Ez a meccs meg a múltkori lecserélése is megerősítette a véleményemet, hogy Araujot egy picit TS elé tenném a házi listán. TS zseni, de ég és föld a védelem az Uruval és nélküle, és akármennyire az éve egyik, ha nem a legjobb kapusa, sokkal, de sokkal több gólt kapott volna nélküle, szerintem.
Nagy kár, mert tényleg élmény nézni sokszor Dembouzt, ma is. Szerintem nem rossz ma, sőt, inkább jónak mondanám, tényleg kb csak benne volt ma spiritusz, bizonyítani akar szerintem eléggé, ezt szeretem látni.
Gránt: volt ma olyan cselsorozata, aminél ha jól számoltam, hat embert cselezett le, azért ez emlékeztet már jó futballra.

Ez a meccs meg a múltkori lecserélése is megerősítette a véleményemet, hogy Araujot egy picit TS elé tenném a házi listán. TS zseni, de ég és föld a védelem az Uruval és nélküle, és akármennyire az éve egyik, ha nem a legjobb kapusa, sokkal, de sokkal több gólt kapott volna nélküle, szerintem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ha cinikus voltam és nekem lett címezve, elnézést.
Ter Stegent meg tényleg lekapnám, hogy meglegyen az all-time rekordja.
Ter Stegent meg tényleg lekapnám, hogy meglegyen az all-time rekordja.
Tele kellett volna rakni a B csapat játékosaival a mai kezdőt, ők komolyan vették volna a meccset és 0-2-nél rossabbul ők sem állnának.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2023.05.20. 22:39:28-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez így lefott sajnos.
Azért a Sociedad nagy óriás olo....atletico-real-mi hármasból szerezhetnek 8 pontot,s még lesz egy az Atletico ellen. Szép sorozat,el kell ismerni
Azért a Sociedad nagy óriás olo....atletico-real-mi hármasból szerezhetnek 8 pontot,s még lesz egy az Atletico ellen. Szép sorozat,el kell ismerni

Förtelmes,hogy mennyire nem tudunk rúgni,szembe a kapuval,standiobú' ki
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Nem tudom, melyik volt Dembelé "váratlan" és "futballra emlékeztető" megmozdulása, ma eddig nagyon rosszul játszik.
Ter Stegent lehoznám, veszélybe kerül a rekorddöntés.
Ter Stegent lehoznám, veszélybe kerül a rekorddöntés.
-
- Barça B
miért kell bajnokként ilyen anyaszomorító, töketlen futballt játszani?
Alonsora minden meccsen számíthatunk. Ha pályán van +1 kapott gól.
Befejezted ezt a stílust magadtól vagy segítek benne!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Tehát azt az embert fikázzátok akinek egyes egyedül több váratlan van a lábában mint a másik 10nek együtt, és akinek ma is egyedüliként volt futballra emlékeztető megmozdulása. A hatékonyság pocsék egyelőre, de inkább nézem az ő megindulásait mint a 90 percig tartó céltalan tilitolit.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Komolyan Kessiét emelitek ki? Nem rossz? Esküszöm nem értem. Totálisan felesleges ebbe a csapatba, semmit nem ad hozzá a játékhoz az ég világon sajnos. Labdát nem szerez, támadásban nulla, bujkál a labda elől. Ebbe a csapatba középpályásként sokkal többet kell vállalni, sokkal markánsabbnak kell lenni. 10en vagyunk vele.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Igen,de a brazil csodatinin kívül nem nagyon szólnak a hírek másról,Zaha és Kárászkó is inkább szélső. B- ből meg nem is tudom mikor jött fel valódi 9-es.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”