Dembélé pont azt hozza, amit szokott átlagban, sőt, szerintem kicsit jobban is. Fel tudunk rá hördülni, de a végén 0. Bár ősszel pont alakult már a befejezése. A brazilra keveset lehet felhördülni, de ma is kialakított egy ziccert, amit Lewy kihagyott, pedig gyengébb volt az átlagnál, csak célszerűbb, amit csinál.
Nagy kár, mert tényleg élmény nézni sokszor Dembouzt, ma is. Szerintem nem rossz ma, sőt, inkább jónak mondanám, tényleg kb csak benne volt ma spiritusz, bizonyítani akar szerintem eléggé, ezt szeretem látni.
Gránt: volt ma olyan cselsorozata, aminél ha jól számoltam, hat embert cselezett le, azért ez emlékeztet már jó futballra.

Meg még pár, amin 2-3-at. Ha a végét nem nézzük, tényleg gyönyörű jelenetsorok voltak.
Ez a meccs meg a múltkori lecserélése is megerősítette a véleményemet, hogy Araujot egy picit TS elé tenném a házi listán. TS zseni, de ég és föld a védelem az Uruval és nélküle, és akármennyire az éve egyik, ha nem a legjobb kapusa, sokkal, de sokkal több gólt kapott volna nélküle, szerintem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy