Élő közvetítések
-
- Entrenador del Barça
Bámulatos, hogy ahogy Eric a kifelé cselező játékosnak rúg oda. Hol tanult ez a fiú?! 

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
ez az eg igazi buta fsz
STegent sajnálom, hogy megnyerte ezeknek a szerencsétleneknek a bajnokságot, s ez a hála
lehet inkább kikapcsolom, hülyét csinálnak magukból meg belőlem is, hogy nézem

STegent sajnálom, hogy megnyerte ezeknek a szerencsétleneknek a bajnokságot, s ez a hála
lehet inkább kikapcsolom, hülyét csinálnak magukból meg belőlem is, hogy nézem
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Hahaha, EG még pivotként is összehoz egy tizenegyest!!!
Bár inkább sírni kéne...
Bár, ez a hibalavina Ter Stegen-től indult...
Bár inkább sírni kéne...
Bár, ez a hibalavina Ter Stegen-től indult...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FCBsteve 2023.05.23. 22:23:11-kor.
Na így múlnak el a rekordok.
Köszönöm!
12 perc alatt Gavi nem ért labdába, Raphinha talán egyszer.
Van valami magyarázat arra, miért kell TS-nek védeni? Tényleg érdekelne, nem vagyok tájékozott ebben a témában.
Frankó kezdés
Nyitva!
Nekem meg mind a hárommal hasonló.Troym írta: ↑2023.05.20. 22:50:59Érzésem hasonló, csak Alonso és FT kapcsán.csababarca írta: ↑2023.05.20. 22:49:07Ezt az EG vkp-ként remélem Xavi csak trollkodásból próbálgatja.
Olyan mint az orosz rulett, csak itt nem egy golyú van a hatos tárban, hanem 5.
Lehányom a tévét, ha kövi szezonban tétmeccsen meglátom ott ezt a nímandot.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pedig Eric Garcia képességei inkább predesztinaljak hogy vkp legyen,mert nem túl magas, viszont a passzkeszsege jobb mint egy kh-nak. Egy Stones tud vkpt játszani,rosszabb passzkeszsegel,akkor Eric is tud. Amikor tolta ott,egyáltalán nem volt rossz Garcia,szerintem.
Közben Lewa gól,statnak ez jót tesz.
Közben Lewa gól,statnak ez jót tesz.

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nem, jóval korábban, még a túloldalon. Lecselezett 1-2-3 embert, visszafordították, tette egy fél kört hátra, közben is lecselezett valakit, aztán megint előretört, szerintem megint lecselezett valakit, a közönség vagy 5-6-7 másodpercig "hördült" fel...
A vége akkor is valami hülyeség lett, de élmény volt nézni szerintem.

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Érzésem hasonló, csak Alonso és FT kapcsán.csababarca írta: ↑2023.05.20. 22:49:07Ezt az EG vkp-ként remélem Xavi csak trollkodásból próbálgatja.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ezt az EG vkp-ként remélem Xavi csak trollkodásból próbálgatja.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Hú, mit kapott Busi, ezt jó volt hallani, minden elmúlt évekbeli problémája ellenére...
Látszik, hogy a közönséget sem érdekli a vereség, másra koncentrálnak, Busira, campeones éneklésre....
Látszik, hogy a közönséget sem érdekli a vereség, másra koncentrálnak, Busira, campeones éneklésre....
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Érdekes viták mennek egy 0-2 alatt, ahol gyakorlatilag épkézláb momentumunk alig van.
Ki a leggygengébb? Könnyű a válasz, mindenki.
Ki a leggygengébb? Könnyű a válasz, mindenki.