Még nem hivatalos, de megvolt a Here we go, 99%, hogy oda megy.
Közben Azpilicueta

Még nem hivatalos, de megvolt a Here we go, 99%, hogy oda megy.
Nehéz úgy eladni, hogy mindenki tudja, hogy szabadulnunk KELL tőlük, hogy beleferjunk a fizetési sapkába. Biztos, hogy mennek a tárgyalások a háttérben, és az is biztos, hogy az érdeklődők nagy része kihasznalva minket és helyzetet ingyen vinnének mindenkit.Faramuci69 írta: ↑2023.07.06. 10:52:32Oké, lehet hogy pénz hiányában nem tudunk igazolni, de szerintem nagyobb probléma, hogy eladni sem tudunk, szinte senkit.
1, Umtititől megszabadultunk. Ez mit jelent? Várhatunk még egy bírósági tárgyalást, amikor egyben kell mindent kifizetni neki?
2, Lenglet a kutyának sem kell ekkora fizval. Focizni meg elfelejtett, vagy sohasem tudott?
3, Destre kaptunk már ajánlatot?
4, Kessiét ki lehet paterolni, vagy ő is csak ingyen, esetleg némi fizetéskompenzációért cserébe lenne hajlandó elmenni lötyögni Arábiába többszörös fizuért? Mindenki palira vesz minket?
5, EG: Gondolom max. kölcsön, esetleges fizetés kiegészítéssel a részünkről.
6, Torres: Xavi megmondta már neki, hogy a meccskeretbe sem fogja nevezni? Különben miért kezdene keresni másik lehetőséget?
7, Collado: Érte sem kaptunk legalább egy milliós ajánlatot?
8, Torreval mi a tervünk? Ha akkor spíler, miért nem kap játékperceket Xavitól?
9, FDJ-ért érdeklődött a City? Elmenne oda? Mennyiért vinnék, adnánk? Kivel pótolnánk?
10, Abde: szeretnénk őt látni amint leszegett fejjel eszetlenül rohangál a balszélen? Érte érkezett valami ajánlat, vagy csak kamuzzuk a PL sok milliós érdeklődéseit?
Ebben én pont nem látom azt amit te. Ez egy tipikus nyári, diplomatikus interjú, mindent hárít ami még nem biztos, a sorok között sem nagyon lehet olvasni. Mindenki ezt csinálja, még maguk a játékosok is. Legalábbis ha úgy értelmezed, hogy FDJ hol fog játszani, EG marad és XY poszton mi lesz Torreval stb. szerintem kicsit túlgondolod vagy olyanokat látsz bele amik egyelőre nincsenek.Nagybarcelona írta: ↑2023.07.06. 12:27:22
Persze Xavi jelenlegi intejújában
https://barcauniversal.com/xavi-talks-g ... transfers/
is máskèpp látja mint èn. De Jong nem lesz nála pivot, Garcia marad a csere cserèjènek ès gondolom Riad, Torre, Kessie ès Nico távozik. Kèrdèses mèg Kessie, akinek a nyilatkozat alapján elmondta, hogy nem számít rá, ès továbbá Ferran ès Abde távozik e, az ajánlatoktól függően, mit akarnak kezdeni a pályafutásukkal.
Szerintem Inigo nagyon kellett. Az idèn a főoldali cikkben is szerepel, sokat volt sèrült. Ha tudja addigi formáját hozni, 3-4. Számú kh lesz. Koundenal jelenleg jobb, megbízhatóbb, jobban fejel, jobban vèdekezik, egy igazi baszk mentalitású srác. Riad szerintem nem elèg megbízható fix rotációs embernek. Garcianal viszont többet látok Riadban, jó lenne 5. Kh-nek, ès akkor van 2 bal lábas kh-ünk, taktikailag is többet tud nyújtani, mert fizikálisabb ès magasabb, mint Garcia, ha be kellene cserèlni tartani az eredmènyt 3. kh-nek, ès jóval kevesebbet is kereshet. Jó lenne Garcia állítólagos 8 milliós bruttójától is szabadulni. Alba távozásával szerintem Alonso fix bh csere, ami nekem nem megnyugtató, ezèrt szerettem volna Grimaldot, mert ahogy írtátok, mèg Balde sem kiforrott játèkos. Szerintem simán meg lehetett volna fele felèben osztani a perceiket. Alonsora ezt már nem mernèm rábízni, így Balde juthat Pedri szèthajtott sorsára ilyen fiatalon. Inigo esetleg taktikai módosítással bh is lehet (mint Kounde jobb oldalon). Emellett szerintem számolni kell azzal is, hogy Araujo ès Christensen lesz sèrült nem keveset, nagyon fontos lesz a rotáció, hogy a BL meccseken kezdjenek, amin szerintem idèn elcsúsztunk.bence0330 írta: ↑2023.07.06. 11:19:22A kp-ra nagyon kellett szerintem a rutin. Inigo helyett egyértelműen Riadot "hoztam volna" én is, de ki a 3.? Mert Roque csak 12 év múlva lesz az, mint ahogy Fayé is.Szóval azért nem csak öregeket hozunk.
Remélem a "Szörny" kap majd lehetőséget fent is, nem csak a B-ben. Csak Inigoval pont ez lesz a baj, hogy ott van két tehetséges fiatal ballábas belsővédő Chadi és Fayé személyében, és így már nem fognak beférni még akkor se nagyon, ha már ég a ház. És gondolo ezzel kb mindkettejük jövője eldőlt, az elmúlt év és Inigo idehozatala alapján egyiknek sincs túl sok jövőképe itt, főleg, ha hamar úgy érzik majd, hogy nekik már kevés a B.
a helyedben en is elolvasnam a posztot, mielott elkuldomFaramuci69 írta: ↑2023.07.06. 10:52:321, Umtititől megszabadultunk. Ez mit jelent? Várhatunk még egy bírósági tárgyalást, amikor egyben kell mindent kifizetni neki?
A kp-ra nagyon kellett szerintem a rutin. Inigo helyett egyértelműen Riadot "hoztam volna" én is, de ki a 3.? Mert Roque csak 12 év múlva lesz az, mint ahogy Fayé is.
Na ez az. Igaz, hogy téltől az elején még a helyzetkihasználsunk miatt nem tudtunk főlényesen nyerni, aztán meg már a játékunk is nagyon megzuhant, de ha a mi meccsinkkel vallatni lehetett volna néha, akkor a madridi meccsek fele maga lett volna az akasztás. Az még hagyján, hogy sokszor teljesen kilátástalan volt a támadójátékuk, de kiscsapatok több alkalommal úgy focizták le őket játékban, helyzetkialakításban, ahogy minket talán 1-1 félidőben az egész szezonban.Chino írta: ↑2023.07.06. 09:37:09Hogy annyira gyenge lenne a kezdő én nem hiszem. Legalábbis, ha mondjuk a Realhoz hasonlítjuk, akár posztonként, minimum X lenne, ha nem jobb annál. Ráadásul eredményekben és játékban is jobbak voltunk tavaly. Elég sok meccsüket láttam és ha úgy játszottunk volna, már Xavi fejét követelnék itt. Mennyire gólképtelen szélsőink vannak? Percekre lebontva odaát akár Raphinha, akár Dembélé ugyanazt vagy valamivel jobb átlagot hoz le, mint Vinicius vagy Rodrygo, Lewa pedig kilométereketr vert Benzemára, főleg, ha akciógólokaat nézünk. És ott azért egy évek óta összeállt csapat van, itt pedig egy most épülő, akik normálisan együtt 2-3 meccset ha le tudtak játszani, különböző okok miatt.
A klub bevállalta, hogy kifizeti a 17,5 milliós kivásárlási díjat, de egy évig még marad a törököknél, elsősorban amiatt, mert nem valószínű hogy tudnánk regisztrálni. Ezt a Fener is jónak találta, mert így még egy szezont ott lehet. A Real viszont jött egy 23-25 milliós (most nem tudom pontosan, nem akarok hazudni) ajánlattal, ami lényegesen jobb, plusz megadták nekik a 20 %-os eladási opciót, bónuszként a játékosnak/szülőnek 15 milliót és azonnal viszik.Faramuci69 írta: ↑2023.07.06. 09:57:49Közben az FCB hivatalos pletyka oldalán megmagyarázzák, hogy miért esett kútba a Güler biznisz.
1, Aki nem a Barcába akar jönni, az ne is jöjjön
2, Nem akartunk egy licitháborúba belemenni
Lehet rosszul fogalmazom. Nem az a gondom, hogy jön Roque, vagy Gündogan.
1. Ezzel csak részben tudok egyetérteni, itt van a már felhozott Gündogan aki többszörösét kereshetné az araboknál, mégis ide jött. Ha minden igaz Roque-ért is bejelentkeztek nagyobb fizuval, mégis ide akart jönni.Faramuci69 írta: ↑2023.07.06. 09:57:491, A mai korban a futballisták profi szemléletűek. A pénz beszél. Sajnos a reputációnk erodálódott, a szakmai projekt elég zsenge lábakon áll.
2, Értem én , hogy nincs pénz, de akkor miért megyünk bele egy ilyen megalázó helyzetbe, amivel csak tovább erősítjük, hogy a Madrid bárkit el tud vinni előlünk.
Az általad említett balhátvédek közül kb. Grimaldo az egyetlen, aki megüt egy bizonyos szintet, de akkor volt itt egy legjobb korban lévő Alba, aki akkor szerintem simán top3 volt a posztján és nem is akartunk szabadulni tőle, de ott volt egy komoly huza-vona és csúnya elválás lett belőle, inkább Grimaldo részéről. Cucurella évekig ment ide-oda, sem egy Eibarban, sem egy Getafeban, de még Brightonban sem tudott megragadni, az, hogy a Chelsea mit csinált már örök kérdés marad.Nagybarcelona írta: ↑2023.07.06. 08:29:06Veled ès Troym-al is egyetèrtek. Az utópisztikus Barca nevelèssel teli keret megvalósítható lesz egyszer. Sok pènzt elpazaroltuk. Nemrèg összeszedtem, Alba mellè 40+ millióèrt igazoltunk, miközben a posztra kineveltük Grimaldot, Cucurellat, Mirandat ès Baldet.gránit írta: ↑2023.07.05. 22:00:41Az ifik többsége semmivel nem jobb, mint SR, és nem is lesz. A cserekapussal kapcsolatban még kiegészítettem az előző hozzászólásomat, ő az egyik példája annak, miért vagyok szkeptikus az ifikkel meg harmadosztályú játékosokkal. Az ilyenek nem jobbak sem Alonsónál, sem Robertónál, sem Kessiénél. Inkább kifizetnék 15 milliót egy cserekapusért, csak ne a mostani üljön a padon.
Inigo harmadik számú középhátvédnek jön. Vannak vele kapcsolatban kételyeim, ezt megírtam a topikjában. De azt felejtsük el, hogy egy egészséges Inigo Martineznél bármelyik harmadosztályú ifistánk jobb lenne. A padra meg nagyon is kellenek a minőségi igazolások, ezt az idei sérüléshullám is bizonyította. Ha Nico-félékkel lenne tele a keret, nem hogy a top 20 környékén nem lennénk Európában, de a bentmaradásért küzdenénk, mint legutóbb a Nicót rendszeresen játszató Valencia.
Jelen pillanatban viszont eredmènyeket kell elèrni. Xavit sokat kritizálom. Az felróható neki, ha sablon cserèket hajt vègre mindig a 60. perc után, vagy, hogy Torret akkor sem játszatja, ha egy kis csapat az ellenfèl, sèrült Pedri, ès kiáll 3-4 vèdekező stílusú játèkossal, mert szerinte második számú csatár a nyilatkozata alapján, ez nekem nagy csőlátásra vall. De szerintem az nem róható fel neki, ha a jelenlegi helyzetben nem kísèrletezik Riaddal, Alcoronnal, Nicoval stb. Inigo egy többszörös válogatott játèkos, a Sociedadban ès a Bilbaoban is kiemelkedő vèdőteljesítmènyt nyújtott. Nem lehet Riaddal ès Garciaval nekifutni a szezonnak, mikor Araujo ès Christensen is sèrülèkeny, Kounde jhv, mert oda nem biztos, hogy lesz pènz erősíteni, ès többször írtam, a Sevillaban is sokat hibázott. Inigo ès a rutinja nagyon kellett, csak kerüljèk el a sèrülèsek. Igazából Riadot Garcia helyère hoznám fel 5. vèdőnek, de ahhoz el kène adni, vagy kölcsönbe távoznia. Cèl gondolom minèl több pènzt kisajtolni, pontosan tegnap írtam, 1,5 ève hozzák hírbe az Arsenal, akik most igazolják le a holland válogatott Timbert, így max a kölcsön nèz ki, esetleg a Villarrealban bízhatunk, Pau Torres helyère. De távozni sem akar nagyon, főleg kiscsapat a, ami a jelenlegi szintje. Ferrannak ès Garcianak is fel kellene èpíteni magát, ami nálunk nem fog menni. Szerintem ezèrt kellenek jelenleg a tapasztalt, minősègi játèkosok (Gündogan, Inigo), így is tele vagyunk fiatallal, a cserèjük/váltótársuk ne legyen már tapasztalatlan fiatal. A BL továbbjutás, lehetőleg 8 közè, lètkèrdès.
Más: viszont nagyon nem èrtem Parejot vagy Romeut, pedig èn mèg el is ismerem, hogy az átlagnál kicsit jobbak.
De van egy
De Jong
Gündogan-Pedri kp-nk, ami szerintem minősègi javulás.
De Jong sokkal jobb, mint a 34 èves Busquets. Teljesen más. Èn a falat kapartam a sok hátrapasszról, játèk lassítástól. De Jong szerintem a progresszív kabdafelhozatalban az egyik legjobb. Vèdekezèsben sem rossz, nem tud úgy szerelni, de sokkal többet fut, ès tapad az ellenfèlre. Más, ami nem biztos, hogy rossz. Előrefelè egy poszttal feljebb a kp-n, viszont kevèsnek tartom az èvi 2 gól 3 gólpasszával. Nem ez az erőssège. Itt viszont Gündogan minősègi javulás lehet. Gündogan viszont nem irányító, mint Pedri. Neki mások az erőssègei, inkább egy gólkèpes mèlysègi irányító, aki De Jongot is tudja pótolni. Pedri egy èvvel fiatalabb, muszáj lenne rotálni, hogy a sèrülèsek elkerüljèk. Neki kellene igazolni egy helyettest. Attól tartok a nyilatkozatai alapján, hogy Xavi teljesen máshogy gondolkodik, ès ezèrt is akár pivot kp-t, ami számomra nem megnyugtató, Parejo, Romeu minősègben.
Veled ès Troym-al is egyetèrtek. Az utópisztikus Barca nevelèssel teli keret megvalósítható lesz egyszer. Sok pènzt elpazaroltuk. Nemrèg összeszedtem, Alba mellè 40+ millióèrt igazoltunk, miközben a posztra kineveltük Grimaldot, Cucurellat, Mirandat ès Baldet.gránit írta: ↑2023.07.05. 22:00:41Az ifik többsége semmivel nem jobb, mint SR, és nem is lesz. A cserekapussal kapcsolatban még kiegészítettem az előző hozzászólásomat, ő az egyik példája annak, miért vagyok szkeptikus az ifikkel meg harmadosztályú játékosokkal. Az ilyenek nem jobbak sem Alonsónál, sem Robertónál, sem Kessiénél. Inkább kifizetnék 15 milliót egy cserekapusért, csak ne a mostani üljön a padon.
Inigo harmadik számú középhátvédnek jön. Vannak vele kapcsolatban kételyeim, ezt megírtam a topikjában. De azt felejtsük el, hogy egy egészséges Inigo Martineznél bármelyik harmadosztályú ifistánk jobb lenne. A padra meg nagyon is kellenek a minőségi igazolások, ezt az idei sérüléshullám is bizonyította. Ha Nico-félékkel lenne tele a keret, nem hogy a top 20 környékén nem lennénk Európában, de a bentmaradásért küzdenénk, mint legutóbb a Nicót rendszeresen játszató Valencia.
SR részre nem reagálok inkább, maradjunk annyiban, hogy nagyon nem értünk egyet.gránit írta: ↑2023.07.05. 22:00:41Az ifik többsége semmivel nem jobb, mint SR, és nem is lesz. A cserekapussal kapcsolatban még kiegészítettem az előző hozzászólásomat, ő az egyik példája annak, miért vagyok szkeptikus az ifikkel meg harmadosztályú játékosokkal. Az ilyenek nem jobbak sem Alonsónál, sem Robertónál, sem Kessiénél. Inkább kifizetnék 15 milliót egy cserekapusért, csak ne a mostani üljön a padon.
Inigo harmadik számú középhátvédnek jön. Vannak vele kapcsolatban kételyeim, ezt megírtam a topikjában. De azt felejtsük el, hogy egy egészséges Inigo Martineznél bármelyik harmadosztályú ifistánk jobb lenne.