Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerinted mièrt kritizálom annyit Xavit, ha olvasod az írásaim?Peter írta: ↑2023.08.04. 23:14:04
Például ilyesmikkel emeltem volna még a korábbi hozzászólásom népszerűségén, két év alatt ez pl mennyi is?
Tudom, Cadiz ellen rendben vannak, de Murphy törvénye miatt azért a BL meg nem nyert pénzeit én hozzáadnám.
Ezek a potom kis aprók, amik valahogy a szőnyeg alatt sokkal jobban érzik magukat.
Az a legviccesebb, hogy még ilyen körülmények között is, amiben vagyunk, simán még lehetne találni néhány tízmillácskát aprókban.
Persze, ha lenne miből és a csapat a pályán is elbírná ezeket az apróságokat, valóban senkit sem érdekelne ilyesmi.
Amíg viszont ilyesmik létezhetnek egy kőkemény profi klubnál, addig ott nem igazán van komoly esélye csodákat várni. Illetve várni a csodát azért lehet, de nem kell meglepődni, ha esetleg nem érkezik meg.
Például ilyesmikkel emeltem volna még a korábbi hozzászólásom népszerűségén, két év alatt ez pl mennyi is?Nagybarcelona írta: ↑2023.08.04. 22:10:32Biztosan őket hagynám a vègère, az is 18-20 millió. Persze ők is regisztrálva lesznek.
Mindenki be lesz regisztrálva. 100+ millióval csökkent a bèrkeret, lesz minimum 80 milliós bevètel, ès ez csak a felnőtt focicsapat. 50%-a mehet a keretre, de lassan csak elèrjük az 1az1-et. Arra írtam, hogy lehet megint hátráltatni, mèg igazolni is szeretnènk, gondolom megint elnöki letèt lesz a vège. Alonsot ès Robertot nem muszáj regisztrálniTroym írta: ↑2023.08.04. 21:20:56
És ez rajtunk hogy segít? Nem értem a logikát. Ha nem tudunk regisztrálni, akkor is ki kell állni a meccsre, csak épp ifikkel + a 11 felnőtt keretes játékossal. Úgy tudom 5 játékos vihető B-ből, szóval annyi lesz, hogy a felnőtt keret 11 regisztrált tagja pályára lép és 5 ifi-B játékos ül a padon.
Gondolom kb így állnánk fel:
TS - Kounde, EG, Christensen, Balde (Bcsapat regisztrált)- FdJ, Pedri, (valaki a B-ből), Raphinha, Fati, Lewa.
Padon még ott ülne Ferran és 3 játékos a B-ből.
Alonso, SR, Araujo, Romeu, Gündogan, Inigo nem lehetne ott, Gavi meg sérült.
Ezen mit nyerünk? És 3 hét alatt a Ligue1 sem előz sehol semmit.
És ez rajtunk hogy segít? Nem értem a logikát. Ha nem tudunk regisztrálni, akkor is ki kell állni a meccsre, csak épp ifikkel + a 11 felnőtt keretes játékossal. Úgy tudom 5 játékos vihető B-ből, szóval annyi lesz, hogy a felnőtt keret 11 regisztrált tagja pályára lép és 5 ifi-B játékos ül a padon.Nagybarcelona írta: ↑2023.08.04. 14:05:44Nem èrtem az átigzolások alatt is mièrt aggódnak a regisztrációk miatt. Ne adják meg Tebasèk, aztán lehet lehúzni a rolót, amikor a PL után az arab ligák is előzik lassan a La Ligát, költekezèsben biztosan, nem beszélve a Bundes, Seria A, Ligue 1 hármasról.
Ha az elmúlt két egymást követő év alatt csak a felét - felét passzolgatjuk össze.....a BL-ben !!!
Mivel a tulajdonrèsz eladásokból idèn a klubok 5%-ot fordíthatnak a keretre, az a 3 millió semmit nem jelent. Inkább az, hogy 60 milliós extra bevètelkiesès, amit idèn kompenzálni kellene, pl. egy jó BL szereplèssel (60-140 millió èrhető el). Egy èv lesz gondolom kompenzálni/új szerződèst kötni, hiszen most kezdődött a gazdasági èv. Amúgy a hírt cáfolták Laportáèk.barcamessi írta: ↑2023.08.04. 13:50:00https://www.marca.com/futbol/barcelona/ ... b459c.html
A cikk szerint nyakig ülünk abban a bizonyosban, ugyanis a német cég kihátrál a megállapodásból, ezzel bukjuk a 60 milliót, ami egyrészt szerepelt a megvalósíthatósági tervezetben is, másrész ennek köszönhetően tudtuk volna regisztrálni a játékosokat.
Ami tény jelenleg, hogy 9 nap múlva bajnokit játszunk, és jelenleg 12 emberünk van regisztrálva a ligánál, szóval szerintem hatalmas problémák vannak. Van 1 hete az egész elnökségnek elővarázsolni a kalapból 60 milliót, hát nem vagyok túl pozitív ami azt illeti...![]()
A Liga kiírása szerint van így...
A Barca hivatalos weboldalán is kint vannak az adatok...davi10 írta: ↑2023.07.07. 09:30:07A klub történetében először több, mint 1 millió jegyet sikerült eladni az idei szezonra és 54%-al több "ajándéktárgyat" sikerült eladni. Illetve a szponzori pénzekből is rekordösszeg jött be idén.
Elvileg a bevétel 4-%-kal lett több, mint a legutolsó pandémia előtti szezonban.
Ez most a SPORT-ról van, ilyen random facebook oldalakon még nagyobb számokat is láttam.
Én ebben nem vagyok biztos. Különben ha már annyi eszük volt, hogy 2026-ig hosszabbítottak vele, legalább ezt a nyarat megvárhatták volna, hátha befut érte egy ajánlat, mert azért egy évet csak lehúzott a Serie A-ban.
Többet nyertünk volna, ha már tavaly (vagy tavalyelőtt) felbontjuk.
Ha kicsit több időm lesz, rákeresek. De mondom, ha 10%, akkor is nyertünk kicsit az üzleten, sportszakmai szinten meg rengeteget.
Erről van valami linked esetleg? Én kivétel nélkül mindenhol 10%-ot olvastam.
Kosárlabdában nagy köszönet jár Jasikeviciusnak, aki ebből a bénácska keretből kihozott egy bajnoki címet és egy Euroliga final fourt. Az elnökség mindent megtett, hogy ne nyerjünk semmit, olyan emberek vannak a csapatban, Kalinic, Satoransky (aki meccsenként dob 1-2 kosarat, és ezzel 40 percig elvan), a hasznavehetetlen Higgins stb. A köszönet itt Jasikeviciusnak és néhány húzónévnek jár (Mirotic, Laprovittola, Nnajiban hatalmas lehetőségek vannak, szerintem kezdőnek kéne lennie Vessely helyett), nem az elnökségnek.Nagybarcelona írta: ↑2023.06.30. 18:33:03Valamit csak jól csinál a jelenlegi vezetősèg, ha a csökkentèsek ellenère (egyèb sportoknál linkeltem), törtènete során először minden felnőtt szakága bajnok lett.
Fèrfi foci
Női foci
Kosárlabda
Kèzilabda
Görhoki
Futsal