Nagybarcelona írta: ↑2023.08.07. 20:20:02
"Ne panaszkodj, ebből többet értsd meg, egész egyszerűen nem lehetett kihozni.

Laportáék minden jól csinálnak, igazából még felül is teljesítettek, hogy ennyi bevételünk lett.
Biztos azért kell eladni lassan már a megkülönböztetőket, meg bójákat is

"
Az ilyen cikkek magyarázatot adhatnak az ilyen kommentekre.
Ez gondolom az én egyik kommentem.
Csakhogy ez amit linkeltél, az ezzel semmilyen összhangban nincs, semmi köze hozzá.
De ügyes próbálkozás.
El kell fogadni, hogy az előző elnökség, tehát a klub magának köszönheti ezt. Nem a liga miatt adtunk irreális fizetéseket, nem a liga miatt vertünk el mindent pénzt előre látható kút igazolásokra.
A mostani elnökség meg sebtapaszt próbál rakni egy levágott fejre, ezzel próbálja orvosolni a problémát.
Ezekhez a ligának semmi, de semmi köze nincsen. Se Tebasnak.
Ezt magunknak okoztunk azzal, hogy semmiféle felelős gazdálkodás nem folyt a klubnál már 10 éve.
És most sem javult sokat a helyzet.
TEhát ez a cikk semmiféle magyarázatot nem ad semmire, csak száraz anyagokat közöl.
Urambocsá, nehogy már a liga legyen a hibás, a szabályok ismertek, be kell tartani.
Van az a szép mondás, hogy addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér. Na mi ezt nem tartottuk be.
Leírtam már, hogy nem azért adtunk nagy fizukat a játékosainknak, mert megtehettük, hanem mert az utóbbi 5-6 évben semmiféle sportszakmai szempont nem szólt a klub mellett.
És itt vége a történetnek, a többit már ez generálta.
Gondolom még sohasem volt hiteled, hasonló szabályok működnek. De az élet is így működik, kivéve ha tojsz a szabályokra, adózásra, akkor azt csinálsz amit akarsz. Aztán ha elővesz a nav, meg minden szerv, akkor majd pislogsz, mint mi.
A ligának semmi érdeke abban, hogy gyengüljön a liga. Megoldást akarnak keresni arra, hogy felelős gazdálkodás folyjon a kluboknál, szerintem.
De mégegyszer, nem látom életszerűnek, hogy Tebas otthon kávézik, és közben azon morfondírozik, hogy tegyen keresztbe a kluboknak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."