Nem értem, miért nyertünk volna vele többet... még ha neked is lett volna igazad a 10%al. Persze, ha akkor közös megegyezéssel bontottuk volna, nyilván, de gondolom az nem volt lehetséges, mert tuti, hogy az volt az első kérdésünk hozzá akkor is.

Ahhoz azért nagyon démonizálni kell egy vezetést, hogy a szemükre vetjük, hogy nem tudnak bármikor csettintésre közösen bontani.
Na de:
"Umtiti has accepted a 10 per cent cut in wages across the year and a half that he had left on his contract. That amount will now be spread out across four and a half seasons instead as part of his new deal.
That means if Umtiti’s gross salary was around the €20million (£16.5m) mark, as has been reported, the club would have had to pay out €30m (£25m) - €15m (£12.5m) to the player and €15m to the tax authorities - until the end of the 2022-23 season. The agreed 10 per cent cut brings the sum owed to around €27m but it is now payable over four and a half seasons, instead of one and a half.
In the short term Barcelona don’t have to pay out €30m before June 2023 - they have to pay closer to €9m, a huge drop in short-term strain on the wage bill. They have also agreed, despite extending his deal, that he can still walk away for free in 2023 as he would have been able to were he still on his previous contract."
Nekem ebből az jön le, hogy a cirka 4 év alatt kapott volna összesen 10%al kevesebbet, mint 1,5 év alatt. Szóval még akkor is kevesebbet keresett volna nálunk, ha kitölti a szerződését, vagy egyoldalúan bontjuk fel. Így meg kb a harmadát kereste, ha tényleg kölcsönösen bontottunk szerződést, de ha egyoldalúan, azaz úgy megegyezve, hogy kifizetjük neki a maradékot, akkor is 10%--ot nyertünk, sőt, igazából az infláció miatt ugye többet is.
Nem véletlenül hálálkodtunk neki nagy elánnal, és nem véletlenül jöhetett ebből a Traoré-Auba-Ferrán kombó. Óriási húzás volt a vezetőségtől, és nagyon nagylelkű Umtiti részéről. DJ példát vehetne, mert értem, hogy ő nem tehet róla, hogy ekkroa szerződést kötött vele pár idióta, de be kéne látni, hogy most nagyon más idők járnak. Mindenki szemében szimpibb lenne.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy