Most kiről van szó?:Dbence0330 írta: ↑2023.07.12. 15:19:07Javítsatok ki, ha tévedek, én abban látom a fejlődést benne Busihoz képest, hogy:
- Sokkal keményebb csávó, agresszívebben védekezik.
- Mer lőni
Nekem a hosszú passzai is jónak tűnnek.
Lehet, hogy jobb lesz, mint az elődje, sokkal modernebb. Mármint Busi alatt az utolsó 1-2-3 évét értem. Nyilván 1-2 évre jó ő is, majd meglátjuk, én inkább nem húzom le előre, ha érkezik, bizonyítsa, hogy olyan gyenge, mint amilyennek mondták.![]()
A mer lőni egy aranyos pozitívum, csak addig nem ér semmit, amíg nincs eredménye.
Szegény Raphinha is hiába mert lőni, kevés sikerrel tette, aztán el is maradoztak a lövései.
Ha Romeuról van szó, jézus isten én azt hittem hogy ő még egy fiatal titán:DDDD Teljesen így volt bennem, látom 31, sokra nem jutott.
Az ilyen igazolásoktól rosszul tudok lenni, mert ezek sehova nem vezetnek.
Nem a kor miatt, hanem eddig sehol sem tudott letenni semmit az asztalra, ebbe a vérszegény spanyol válogatottba se tudott bekerülni, akkor biztos nekünk kell?
Nincs erre a B-ben, vagy bárhol egy ingyen igazolható fiatal, akiben esetleg a fejlődés parányi szikrája jelen van?
ő tetszene, de szerintem ahogy megjelenünk a színen, a bayern egyből duplázza az árat. (utál minket mindenki, nem véletlenül)barcamessi írta: ↑2023.07.12. 17:55:08
A Bayern elvileg 20 millió körüli összegért elengedné Mané-t.
Gondolkodás nélkül rárepülnék, ha lett volna 17,5 milliónk a török gyerekre, gondolom ezt a 20-ast is ki tudnánk csengetni. 1-2 léhűtőtől kéne megszabadulni, hogy beférjen a fizetése a keretbe, de szerintem ez sem egy annyira megoldhatatlan feladat. 2-3 évre megoldaná a bal oldali támadó szerepét, illetve így, hogy Roque valószínű nem jön idén nyáron, Lewa helyetteseként is tudna játszani néha.
a játékos bérigényéről nem is beszélve.