A spanyol bajnokságtól nem félek, addig amíg Mbappé nincs a Realban. Ezzel a kerettel, már a BL-ben is ott lehetünk a legjobb 16 között, utána meg már csak szerencse kérdése, hogy meddig jutunk. Lewy formájával nincs semmi baj, tavaly mindenféle gólt lőtt, csak nem voltak társai és így ki tudták kapcsolni. Itt már minden Xavin múlik, a régi 4-3-3 szerintem nem működik hatékonyan. Főleg, ha a bal oldali támadóink tovább gyengélkednek. Abde, és Nico megérmemlik a bizonyítási lehetőséget és még Dest is illene kipróbálni.gránit írta: ↑2023.07.10. 14:50:59Sok embert nem is biztos, hogy el kell adnunk ahhoz, hogy regisztráltathassuk az új szerzeményeket. Umtiti, Busquets, Alba bére mind felszabadult, ez a tavalyihoz képest kb 200 milliós enyhítés a teljes bértömegen, ha még Lenglet-től is sikerül megszabadulni, túl is teljesítjük az elvárásokat. Az új szerzemények pedig már teljesen tartható fizetéseket kapnak, Roque például bruttó 3,5 millió eurót kapna évente, ez Umtiti egykori fizetésének a töredéke mindössze.
Gündogan, Martinez, Roque, mezőnyben minden csapatrészbe érkezne erősítés. Még egy Fresneda, és a jobbhátvéd posztra is lenne emberünk. Kérdőjelek persze továbbra is lennének, a tartalék balhátvéd, Alonso, nem egy életbiztosítás, emellett Laporta nyilatkozatából tudjuk, hogy Xavi egy védekező középpályást is szeretne. Ahhoz, hogy a nemzetközi porondon eredményesek legyünk, a gyors, lendületes csapatok ellen masszívabbnak kell lennünk. Egy ilyen játékost szerintem megpróbálnak még szerzeni. Ha Roque csak januárban jön, akkor remélhetőleg Lewandowski a nyári szünet után, kipihenten tudja hozni a tavalyi őszi formáját, és remélhetőleg Fati is magára talál, különben bajok lehetnek a gólhiányból. De ha már ősztől jönne Roque, jönne még egy vkp és a másik három név, szerintem eredményes átigazolási szezont zárnánk.
Tavalyi szezon megismétlését várom, annyi hogy a Bl-ben a csoportból, valahogy menjünk tovább.