Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze mindent lehetne. Csak ha neked 1 millió helyett ajánlanának 100 ezret, tele idegeskedèssel, eredmènykènyszerrel, gondolom te is a 100 ezret választanád. Ha adnának neked fèl milliót, ès a munkád hozna 5 milliós bevètelt, aminek a fele az államè, ès te ezt el is fogadnád, de egy külső tènyező ezt akadályozza, akkor szerintem a külső tènyező egy retèn.Troym írta: ↑2023.09.08. 11:58:52Bennem is felmerült, hogy ha a 37 éves Ramosnak belefér egy év aprópénzért a szeretett klubjában, akkor az mindenkinek (akár Messi, akár a sok-sok többi pletyka során felmerült embernél) opció lehetett volna. Nem probléma, hogy a pénz ennyire fontos nekik és nem akartak jönni, csak ne állítsuk be másként, hogy a csúnya Liga, FFP, elnök, akármi miatt nem tudott jönni. A valóság akkor az, hogy annyiért nem akart jönni, amit ki bírtunk volna köhögni.culinho írta: ↑2023.09.08. 09:10:06Csak ha ugye nem vonatkozik más Klubból érkezőre, akkor egyből eszembe jut Messi esete. Ha vissza akart volna jönni mindenáron, akkor ő is mond 1 milliót vagy 400e-t, mint Felix és nem kell miatta senkit kirúgni. Ezek szerint nem akart annyira visszajönni, csak kellett valami magyarázat, amellett, hogy felhozta a kisebb nyomást az MLS mellett.
Jól van ez így, aki nem szívből jön, az menjen máshova.
Bennem is felmerült, hogy ha a 37 éves Ramosnak belefér egy év aprópénzért a szeretett klubjában, akkor az mindenkinek (akár Messi, akár a sok-sok többi pletyka során felmerült embernél) opció lehetett volna. Nem probléma, hogy a pénz ennyire fontos nekik és nem akartak jönni, csak ne állítsuk be másként, hogy a csúnya Liga, FFP, elnök, akármi miatt nem tudott jönni. A valóság akkor az, hogy annyiért nem akart jönni, amit ki bírtunk volna köhögni.culinho írta: ↑2023.09.08. 09:10:06Csak ha ugye nem vonatkozik más Klubból érkezőre, akkor egyből eszembe jut Messi esete. Ha vissza akart volna jönni mindenáron, akkor ő is mond 1 milliót vagy 400e-t, mint Felix és nem kell miatta senkit kirúgni. Ezek szerint nem akart annyira visszajönni, csak kellett valami magyarázat, amellett, hogy felhozta a kisebb nyomást az MLS mellett.
Jól van ez így, aki nem szívből jön, az menjen máshova.
Ha valaki kicsit belegondol, rájöhet, hogy általánosságban NEM LÉTEZHET ilyen szabály, mert korlátozná a piacot - ami, ugye, az EU-ban (kivéve Mo-t
Ez egy spanyol munkajogi szabály, csak arra vonatkozik/akkor érvényes, ha ugyanannál a munkáltatónál (klubnál) új szerződést kötsz. A járulékokkal való trükközés ellen van.
Emlékeim szerint Olmo felmerült még akkor,amikor a horvátoknál játszott,itt a fórumon meg is kapta,hogy töltelék, vagy valami ilyesmi.Nagybarcelona írta: ↑2023.09.07. 18:17:24
A másik akit nem èrtek, Xavi Simons. Mèg most is sajnálom, hogy tavaly nem hajtottunk rá ingyen. Nem tudom hogy, de visszament a PSG-be apróèrt, pedig lejárt a szerződése, úgy ment a PSV-be, 40 millió helyett nem èrtem a PSG hogy köthetett visszavásárlást lejárt szerződèsre. Egyèbkènt a Leipzigben van kölcsönben, 3 meccs 2 gól 3 gólpassz kp-kènt.
De ha La Masiasokat nèzem,
Olmo 3 meccs 2 gól 1 gólpassz
Kubo 3 meccs 3 gól
Grimaldo 3 meccs 1 gólpassz
(+ Mika Marmol, Mingueza ès nem Masia, de Dest is jól teljesít)
Ezeket a játèkosokat ingyen, vagy apróèrt hozhattuk volna vissza. (Olmonak most járt volna le azt hiszem az előző szerződèse)
Szerintem ehhez még jön opció. Nekünk a 9+6-ot lökték vissza, 20-at akartak érte, nem hiszem hogy hirtelen már kilencért odaadták volna a legértékesebb és legkeresettebb játékosukat.
Biztos nem, eleve 20m volt a kivásárlási ára!
Hasonlóra utaltam Péter kommentjère a fiatalokkal kapcsolatban ès jó ideje írok Tebasèk ámokfutásáról.
Nem egy évről van szó, már egy ideje csak a Real versenyképes a BL-ben. A másik meg, hogy a Ligának kb. a fele teljesen színtelen-szagtalan, nézhetetlen, hitvány töltelékcsapat.Kovbal88 írta: ↑2023.08.18. 18:35:12Szerintem tavaly volt egy visszaesés, a spanyol csapatok nemzetközi teljesítményébe, ugye a Real valahogy, nem nyerte meg a BL-t, mi és a többiek meg csomagoltunk a csoport kör után. Azért nem mondanám, ezek után, hogy gyenge a spanyol bajnokság, mert egyszer sikerült betlizni. Vagy mi alapján van beállítva annak?
Szerintem az árulkodó hogy mennyit tudtak költeni a spanyol csapatok és mennyit a többi bajnokság. Ráadásul ezt az összeget alaposan fel is húzza Bellingham. Regisztrációs problémák, eladás kényszer, bírok minősége, és sajnos a játék képe is rengeteg romlott. Volt valahol egy statisztika a tavalyi idenyrol, ami osszehasonlitotta a top5 bajnokságot, a spanyoloknal volt a legkevesebb lövés, támadás, progresszitivitas, de ha jól emlékszem még a játék is itt állt a legtöbbet. Elkepeszto milyen minőségi romlason ment keresztül a liga. Kicsit az olasz focira emlékeztet, ők jártak így, hogy sokáig róluk szólt minden, aztán évekig nem számítottak olyan komoly tényezőnek.Kovbal88 írta: ↑2023.08.18. 18:35:12Szerintem tavaly volt egy visszaesés, a spanyol csapatok nemzetközi teljesítményébe, ugye a Real valahogy, nem nyerte meg a BL-t, mi és a többiek meg csomagoltunk a csoport kör után. Azért nem mondanám, ezek után, hogy gyenge a spanyol bajnokság, mert egyszer sikerült betlizni. Vagy mi alapján van beállítva annak?
Szerintem tavaly volt egy visszaesés, a spanyol csapatok nemzetközi teljesítményébe, ugye a Real valahogy, nem nyerte meg a BL-t, mi és a többiek meg csomagoltunk a csoport kör után. Azért nem mondanám, ezek után, hogy gyenge a spanyol bajnokság, mert egyszer sikerült betlizni. Vagy mi alapján van beállítva annak?