Még annyit hozzáfűznék a Star Sporthoz, hogy nálam nagyon jó a minőség és ha valaki egész jól beszél angolul, akkor nagyobb élményt nyújt ennek az adónak a nézése, mint a Viasat3 közvetítése.Zsolti írta:na talán lesz belőlle valami..kössz Lujo..pont akkor volt az a sopcast99%-nál,amikor mondtad![]()
Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
- Lujo
- Capitá del Barça

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
-
- Barça B
Honnét lehet letölteni a sopcastot??
Nekem nem hozza be a Viasat3 oldalt
Hol szedem le azt a programot?
Én a viasaton találtam egy linket az oldalukon ott bejön egy oldal ahol elvileg majd lehet nézni a meccset.Rapika írta:Hmm a viasaton a cselzi meccset adják,felvételről meg a psv-pool meccset!
Így nem valószínű,h tvben látunk Barca meccset ma este!
http://www.viasat3.hu/
Itt fenn!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára roonie 2006.09.12. 19:50:55-kor.
Sziasztok! Hol lehet nézni a Barca meccset ma? Tud valaki segiteni, mert ezeken az internetes oldalakon én nem igazodok ki!
- Lujo
- Capitá del Barça
Azoknak, akik nem nagyon használtak még netes tv-t:
Érdemes letölteni a SopCast nevű programot. Ez jó, mert itt alapban benne van jópár adó és a kezelése viszonylag egyszerű. Én pl azért szeretem, mert pl. lehet hangerőt is szabályozni vele.
Ha ez megvan, akkor érdemes megnézni a www.pplive.uw.hu oldalon, hogy mely adók adják az épp aktuális Barca meccset. Ha ez is megvan, akkor a kiválasztott adót (én pl. ha tehetem, akkor angol nyelvűt nézek) elindítod a SopCast segítségével. Fontos, hogy ne legyetek türelmetlenek, mert az elején mindíg szaggat, de idővel megfelelő minőségű lesz az adás.
Végül pedig talán a legfontosabb tanács: Mindíg jóval a kezdés előtt lőjétek be az adót, mert így az adás minősége megfelelő lesz és nem fogtok bosszankodni, hogy szaggat, akadozik a kép.
Érdemes letölteni a SopCast nevű programot. Ez jó, mert itt alapban benne van jópár adó és a kezelése viszonylag egyszerű. Én pl azért szeretem, mert pl. lehet hangerőt is szabályozni vele.
Ha ez megvan, akkor érdemes megnézni a www.pplive.uw.hu oldalon, hogy mely adók adják az épp aktuális Barca meccset. Ha ez is megvan, akkor a kiválasztott adót (én pl. ha tehetem, akkor angol nyelvűt nézek) elindítod a SopCast segítségével. Fontos, hogy ne legyetek türelmetlenek, mert az elején mindíg szaggat, de idővel megfelelő minőségű lesz az adás.
Végül pedig talán a legfontosabb tanács: Mindíg jóval a kezdés előtt lőjétek be az adót, mert így az adás minősége megfelelő lesz és nem fogtok bosszankodni, hogy szaggat, akadozik a kép.

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
- Attya
- Jugador d'estrella
Star Sportsp.robi írta:helloszia!
attya kössz a segítséget : D
már csak anniy kénr hogy a SopCast-nál melyik sport channel adja? : D
előre is kösz
én
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
helloszia!
előre is kösz
én
előre is kösz
én
- Attya
- Jugador d'estrella
jaja, 1szerüen rákantitasz, és ennyi az egész! ami nem stream, ahhoz le kell tölteni 1 progit, de ha azt akarod akkor arra is kattints rá és majd felajánl vmi lehetőséget. csak követni kell az utasításokat, nem nagy ördöngőség! amit ajánlok az a SopCast, azon nem szokott szaggatni a képMihu írta:Mivel én még életemben nem csináltam ilyet ezért elmondanád hogy melyikre kell rámennem? Arra hogy Streamek? Azok közül valamelyikre?
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
- Attya
- Jugador d'estrella
DECO
DECO
- Mihu
- Director del Fútbol
A lap nem jeleníthetó megSharkinho írta:[url=ppstream://hwmj3e32ne6ycokoapmt3ge5rab5tw4ze6dahwotmjxeua6zzjr6syqd3hoqdtuzapm5uo5peeb5turgamaqhwoseybqga6z.pps/J2BSO2KOUZN7MRCMZY2KYFWS4XXWY6KQ]Elvileg...[/url]

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
[url=ppstream://hwmpb7azfm6zr4h4aajq.pps/UFUIR5ULLNACW3WSRBFBWROUP5TA67OK]Elvileg...
[/url]
[url=ppstream://hwmj3e32ne6ycokoapmt3ge5rab5tw4ze6dahwotmjxeua6zzjr6syqd3hoqdtuzapm5uo5peeb5turgamaqhwoseybqga6z.pps/J2BSO2KOUZN7MRCMZY2KYFWS4XXWY6KQ]Elvileg...
2[/url]

[url=ppstream://hwmj3e32ne6ycokoapmt3ge5rab5tw4ze6dahwotmjxeua6zzjr6syqd3hoqdtuzapm5uo5peeb5turgamaqhwoseybqga6z.pps/J2BSO2KOUZN7MRCMZY2KYFWS4XXWY6KQ]Elvileg...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shark 2006.09.12. 18:33:33-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Aham,szerintem is csak neten adja valami,de linket én nemtudok,de gondolom valaki tuti ad..Mihu írta:Hello srácok.Nem tudja valaki hogy az esti meccset hol lehet nézni? Itt gondolom a link lesz a megoldás mert nem tudok róla hogy valamelyik adó is közvetítené.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Obinho
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Helosztok! Asszem van egy yóóóó hírem hogy a Sport1 fogja a Barca mecsek töbségét adni, mivel a szombat késő esti mérkőzéseket a Sport TV vette meg és a Sport Klub ha jól néztem a 2.fordulóból nem fog összecsapást közvetíteni. Az lenne a jó ha ez így is maradna. Ki tudja melyik nap és hánykor játszunk az Osasuna ellen.... Akkor utánanéznék....

- toni_torres
- Barça C
Helló, mindenkinek!
Komolyan mondom, "herótom" van a sportklubos magukat "kommentátornak, riporternek" nevező emberektől.
Léderer..., még úgyahogy, de, a többi, főleg Világi (aki egyébként is a
'06-81'-es játék színvonalát képviseli, mehet is vissza), és a BarcaTv-s gyerek..., hát hihetetlen..., annyit értenek a football-hoz, mint egy marék molylepke.
Sajnos a mérkőzések hang nélkül szörnyűek, még ha a barca játszik is...
Hajdú B., bár hihetetln baromságokat mond élőben, de élvezhető, s lehet rajta nevetni..., nem bánnám, ha a bl meccseket továbbra is ő közvetítené! Nah, és a "valaha élt legjobb Knézy Jenő" fia is türhető, nah és persze a gólhelyzetnél is komoly Faragó R. is a jobbak közé tartozik.
Egyébként remélem a sport csatorna is közvetíti a barca mecsseit!!!
Nos, gondoltam, unalmamban a peticio.hu-n nyitok egy peticiót, amiben Világék lecserélését 'követeljük'
Még mielőtt vki ennek értelmét venné rajtam számon....: nos, 1szerűen nincs hozzá tehetségük, unalomból, s persze, mer' csak úgy!!!
Komolyan mondom, "herótom" van a sportklubos magukat "kommentátornak, riporternek" nevező emberektől.
Léderer..., még úgyahogy, de, a többi, főleg Világi (aki egyébként is a
'06-81'-es játék színvonalát képviseli, mehet is vissza), és a BarcaTv-s gyerek..., hát hihetetlen..., annyit értenek a football-hoz, mint egy marék molylepke.
Sajnos a mérkőzések hang nélkül szörnyűek, még ha a barca játszik is...

Hajdú B., bár hihetetln baromságokat mond élőben, de élvezhető, s lehet rajta nevetni..., nem bánnám, ha a bl meccseket továbbra is ő közvetítené! Nah, és a "valaha élt legjobb Knézy Jenő" fia is türhető, nah és persze a gólhelyzetnél is komoly Faragó R. is a jobbak közé tartozik.
Egyébként remélem a sport csatorna is közvetíti a barca mecsseit!!!
Nos, gondoltam, unalmamban a peticio.hu-n nyitok egy peticiót, amiben Világék lecserélését 'követeljük'

Még mielőtt vki ennek értelmét venné rajtam számon....: nos, 1szerűen nincs hozzá tehetségük, unalomból, s persze, mer' csak úgy!!!
Visca el Barca és mes que un club!!!
Ronnie-Eto'o-Messi: nincs hozzájuk fogható támadósor, ismerje be mindenki...
Ronnie-Eto'o-Messi: nincs hozzájuk fogható támadósor, ismerje be mindenki...
-
- Director del Fútbol
Ja, most tényleg aránylag jó volt. Ezt azért mondom, mert én csak hallgattam, így jobban tudtam koncentrálni arra, amit beszélt.
-
- Director del Fútbol
Nem tudom, hogy kinek mi a véleménye, de mint ha Világi Péter barátunk elment volna nyáron egy közvetítői tanfolyamra, mert bár még nagy a lemaradása, de már messze nem volt annyira szörnyű, mint a vb-n. Szerintem ez most aránylag elment... csak kár, hogy folyamatosan a Nemzeti sportban olvasottakat hallom tőle vissza, egyenlőre nem igen tájékozódnak máshonnan, mint pl.: az igen csak hozzáértő Sport TV, akik megtalálták a legjobb hírforrásokat (pl.: Eurobarca!!!) 

"Més Cuen un Club"