2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Star Sportsp.robi írta:helloszia!
attya kössz a segítséget : D
már csak anniy kénr hogy a SopCast-nál melyik sport channel adja? : D
előre is kösz
én
jaja, 1szerüen rákantitasz, és ennyi az egész! ami nem stream, ahhoz le kell tölteni 1 progit, de ha azt akarod akkor arra is kattints rá és majd felajánl vmi lehetőséget. csak követni kell az utasításokat, nem nagy ördöngőség! amit ajánlok az a SopCast, azon nem szokott szaggatni a képMihu írta:Mivel én még életemben nem csináltam ilyet ezért elmondanád hogy melyikre kell rámennem? Arra hogy Streamek? Azok közül valamelyikre?
A lap nem jeleníthetó megSharkinho írta:[url=ppstream://hwmj3e32ne6ycokoapmt3ge5rab5tw4ze6dahwotmjxeua6zzjr6syqd3hoqdtuzapm5uo5peeb5turgamaqhwoseybqga6z.pps/J2BSO2KOUZN7MRCMZY2KYFWS4XXWY6KQ]Elvileg...[/url]
Aham,szerintem is csak neten adja valami,de linket én nemtudok,de gondolom valaki tuti ad..Mihu írta:Hello srácok.Nem tudja valaki hogy az esti meccset hol lehet nézni? Itt gondolom a link lesz a megoldás mert nem tudok róla hogy valamelyik adó is közvetítené.
Ezt az egyet nagyon jól tették! Már csak normális riporterek kellenének oda...meg képminőség.....vagy telhetettlen vagyok? NEM VAGYOK AZRapika írta:Úgy néz ki,h így lesz!
Eredetileg a sk is felvételről tolta volna ezt a meccset,de gondolom miután kiderült,h a sporttv nem közvetíti,megvették élőbe!