Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még annyit hozzáfűznék a Star Sporthoz, hogy nálam nagyon jó a minőség és ha valaki egész jól beszél angolul, akkor nagyobb élményt nyújt ennek az adónak a nézése, mint a Viasat3 közvetítése.Zsolti írta:na talán lesz belőlle valami..kössz Lujo..pont akkor volt az a sopcast99%-nál,amikor mondtad![]()
Én a viasaton találtam egy linket az oldalukon ott bejön egy oldal ahol elvileg majd lehet nézni a meccset.Rapika írta:Hmm a viasaton a cselzi meccset adják,felvételről meg a psv-pool meccset!
Így nem valószínű,h tvben látunk Barca meccset ma este!
Star Sportsp.robi írta:helloszia!
attya kössz a segítséget : D
már csak anniy kénr hogy a SopCast-nál melyik sport channel adja? : D
előre is kösz
én
jaja, 1szerüen rákantitasz, és ennyi az egész! ami nem stream, ahhoz le kell tölteni 1 progit, de ha azt akarod akkor arra is kattints rá és majd felajánl vmi lehetőséget. csak követni kell az utasításokat, nem nagy ördöngőség! amit ajánlok az a SopCast, azon nem szokott szaggatni a képMihu írta:Mivel én még életemben nem csináltam ilyet ezért elmondanád hogy melyikre kell rámennem? Arra hogy Streamek? Azok közül valamelyikre?
A lap nem jeleníthetó megSharkinho írta:[url=ppstream://hwmj3e32ne6ycokoapmt3ge5rab5tw4ze6dahwotmjxeua6zzjr6syqd3hoqdtuzapm5uo5peeb5turgamaqhwoseybqga6z.pps/J2BSO2KOUZN7MRCMZY2KYFWS4XXWY6KQ]Elvileg...[/url]
Aham,szerintem is csak neten adja valami,de linket én nemtudok,de gondolom valaki tuti ad..Mihu írta:Hello srácok.Nem tudja valaki hogy az esti meccset hol lehet nézni? Itt gondolom a link lesz a megoldás mert nem tudok róla hogy valamelyik adó is közvetítené.